נכתב במקור על ידי
Tyler Durden
תראה לי תאנשים האלה חחחחחחחחחחח זה נמצא מתחת לאף שלך.. כל קהילת הפיתוי היא כזאת נשמה זה שאתה מאמין לחירטוטים שלהם שהם מביאים דוגמניות מסלול רוסיות וכוכבות פורנו הולנדיות או אנאערף אבל בפועל נמצאים במערכת יחסים עם כונפות וכל הפייסבוק שלהם נראה כמו שהוא נראה וכל התמונות שלהם זה עם כונפות וכובעי סניה אחרים. במקרה הטוב הם יוצאים בני 25 שלא הגיעו לכלום בחיים שעובדים בתור מדריכים באיזו חברת פיקאפ נידחת והם עדיין גרים עם ההורים או עם איזה כונפה ועדיין נוסעים לי באוטובוסים. במקרה הרע הם סתם חננות בננות.
משום מה אני לא רואה שם את כל הכוסיות ואת כל הלייף סטייל הזה שהם אומרים לכם שהם חיים אותו, או שאני שוב בהזיות ואני מדמיין את הכוכבות פלייבוי השוודיות בתור כונפות תימניות? אני חייב להפסיק עם האסיד. אולי...
חלאס לנסות לנתח אותי, כל בתול מסכן שקרא תספר של מיסטרי או ראה הרצאה ביוטיוב של רוז ג'פריז חושב את עצמו פסיכולוג או וואטאבר, במקום להתעסק בי תסתכלו על המציאות קצת ותבינו שעובדים עליכם בעיניים. עלק למכור תדרך שלי חחח אין לי שום דרך ושום אינטרס למכור לכם כלום אני פשוט מגיב כאן מרחמים אליכם, שבמקום להתעסק בעיקר אתם משחקים בקקה
כל אחד מספר על עצמו סיפורים מפה ועד להודעה חדשה, אבל במציאות הוא חננה בננה שכשבנות מציעות לו לישון איתן (וזה לא קורה הרבה אבל נגידדדדדדדד) הוא משחק אותה "קשה להשגה" כי אין לו ביצים פשוט לבוא ולזיין אותה והוא מתרץ את זה במונחי פיקאפ אידיוטיים, וכל מה שמעניין אותו זה לפתוח "100 סטים ביום"
שוב, מה שלא ניתן להגיד על טבעים. (;