קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מי ומדוע ירדה לי הגישה ל SL ?!
    על ידי Ta[M]iR בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 08:42
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 20:19
  3. תורידו לחדשים את הגישה של עשינו עסק
    על ידי SinteL בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 22:46
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30

הגישה הרווחת פה- "נשב ונחכה שהבנות יגיעו אלינו, למה צריך להתאמצץ ולצאת לסארגים?" - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    תראה לי תאנשים האלה חחחחחחחחחחח זה נמצא מתחת לאף שלך.. כל קהילת הפיתוי היא כזאת נשמה זה שאתה מאמין לחירטוטים שלהם שהם מביאים דוגמניות מסלול רוסיות וכוכבות פורנו הולנדיות או אנאערף אבל בפועל נמצאים במערכת יחסים עם כונפות וכל הפייסבוק שלהם נראה כמו שהוא נראה וכל התמונות שלהם זה עם כונפות וכובעי סניה אחרים. במקרה הטוב הם יוצאים בני 25 שלא הגיעו לכלום בחיים שעובדים בתור מדריכים באיזו חברת פיקאפ נידחת והם עדיין גרים עם ההורים או עם איזה כונפה ועדיין נוסעים לי באוטובוסים. במקרה הרע הם סתם חננות בננות.

משום מה אני לא רואה שם את כל הכוסיות ואת כל הלייף סטייל הזה שהם אומרים לכם שהם חיים אותו, או שאני שוב בהזיות ואני מדמיין את הכוכבות פלייבוי השוודיות בתור כונפות תימניות? אני חייב להפסיק עם האסיד. אולי...

חלאס לנסות לנתח אותי, כל בתול מסכן שקרא תספר של מיסטרי או ראה הרצאה ביוטיוב של רוז ג'פריז חושב את עצמו פסיכולוג או וואטאבר, במקום להתעסק בי תסתכלו על המציאות קצת ותבינו שעובדים עליכם בעיניים. עלק למכור תדרך שלי חחח אין לי שום דרך ושום אינטרס למכור לכם כלום אני פשוט מגיב כאן מרחמים אליכם, שבמקום להתעסק בעיקר אתם משחקים בקקה

כל אחד מספר על עצמו סיפורים מפה ועד להודעה חדשה, אבל במציאות הוא חננה בננה שכשבנות מציעות לו לישון איתן (וזה לא קורה הרבה אבל נגידדדדדדדד) הוא משחק אותה "קשה להשגה" כי אין לו ביצים פשוט לבוא ולזיין אותה והוא מתרץ את זה במונחי פיקאפ אידיוטיים, וכל מה שמעניין אותו זה לפתוח "100 סטים ביום"

שוב, מה שלא ניתן להגיד על טבעים. (;
    וואו איזו הגזמה, עם הנקודה הכללית (באופן מאוד כללי) אני מסכים איתך אבל אתה סתם מעורר אנטגוניזם (ועל הדרך גם די טועה) עם הניסוח הזה

2. קישורים ממומנים

תראה לי תאנשים האלה חחחחחחחחחחח זה נמצא מתחת לאף שלך.. כל קהילת הפיתוי היא כזאת נשמה זה שאתה מאמין לחירטוטים שלהם שהם מביאים דוגמניות מסלול רוסיות וכוכבות פורנו הולנדיות או אנאערף אבל בפועל נמצאים במערכת יחסים עם כונפות וכל הפייסבוק שלהם נראה כמו שהוא נראה וכל התמונות שלהם זה עם כונפות וכובעי סניה אחרים. במקרה הטוב הם יוצאים בני 25 שלא הגיעו לכלום בחיים שעובדים בתור מדריכים באיזו חברת פיקאפ נידחת והם עדיין גרים עם ההורים או עם איזה כונפה ועדיין נוסעים לי באוטובוסים. במקרה הרע הם סתם חננות בננות.

משום מה אני לא רואה שם את כל הכוסיות ואת כל הלייף סטייל הזה שהם אומרים לכם שהם חיים אותו, או שאני שוב בהזיות ואני מדמיין את הכוכבות פלייבוי השוודיות בתור כונפות תימניות? אני חייב להפסיק עם האסיד. אולי...

חלאס לנסות לנתח אותי, כל בתול מסכן שקרא תספר של מיסטרי או ראה הרצאה ביוטיוב של רוז ג'פריז חושב את עצמו פסיכולוג או וואטאבר, במקום להתעסק בי תסתכלו על המציאות קצת ותבינו שעובדים עליכם בעיניים. עלק למכור תדרך שלי חחח אין לי שום דרך ושום אינטרס למכור לכם כלום אני פשוט מגיב כאן מרחמים אליכם, שבמקום להתעסק בעיקר אתם משחקים בקקה

כל אחד מספר על עצמו סיפורים מפה ועד להודעה חדשה, אבל במציאות הוא חננה בננה שכשבנות מציעות לו לישון איתן (וזה לא קורה הרבה אבל נגידדדדדדדד) הוא משחק אותה "קשה להשגה" כי אין לו ביצים פשוט לבוא ולזיין אותה והוא מתרץ את זה במונחי פיקאפ אידיוטיים, וכל מה שמעניין אותו זה לפתוח "100 סטים ביום"

שוב, מה שלא ניתן להגיד על טבעים. (;

בוא תספר איך אתה חיי ומזיין ואם זה כזה טוב אולי אני ישנה את דעתי.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 21-05-2011 בשעה 12:15.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    בוא תספר איך אתה חיי ומזיין ואם זה כזה טוב אולי אני ישנה את דעתי.
    הייתי מת לשלוח לך תפייסבוקים של אותן הבנות שאני אומר שהן לא ישימו עליכם אלא אם כן אתם לא במעמד שווה להן אבל זה רק ידפוק אותי כאן ויגלה אותי. להעיר אתכם מהבועה שאתם חיים בה.

כאלה אתה לא תפתח בפיקאפ למה הן אוכלות 10 כובעי נייק לארוחת בוקר ו50 כובעי סניה לארוחת ערב ומעבירות את הלילה עם איזה אחד שיש לו קשרים אל כל העולם ואישתו.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 21-05-2011 בשעה 14:56.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

הייתי מת לשלוח לך תפייסבוקים של אותן הבנות שאני אומר שהן לא ישימו עליכם אלא אם כן אתם לא במעמד שווה להן אבל זה רק ידפוק אותי כאן ויגלה אותי. להעיר אתכם מהבועה שאתם חיים בה.

כאלה אתה לא תפתח בפיקאפ למה הן אוכלות 10 כובעי נייק לארוחת בוקר ו50 כובעי סניה לארוחת ערב ומעבירות את הלילה עם איזה אחד שיש לו קשרים אל כל העולם ואישתו.
    בתכלס אתה מדבר עכשיו כמו אלה שאתה יורד עליהם כל היום. שמדברים הרבה שהם מזיינים כוכבות פלייבוי ואז שכשרואים מי הם באמת רואים רק כונפות.
    אבל מי אני שיגיד לך מה לעשות.
    אני בסך הכל מנסה לשכנע אותך שיהיה לי על מה לאונן בבית..

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם אתה באמת רוצה לבדוק את הדברים, תעשה אותם. ואז תוכל לבוא ולהגיד לסחבק א' - שמע לי סחבי, אין לך מושג מהחיים שלך, אתה יכול להסתובב 4000 שנה בבתי קפה ולהתחיל עם בנות ולא תצליח להתחיל עם אף אחת שנראית טוב. או לסחבק ב' ולהגיד לו שמע לי סחבי, אתה סתם חציל שמנסה לתת תירוץ לזה שאין לו כיוון בחיים.

בסופו של יום, שניהם צודקים, אם תתחיל עם בנות, במטרה להתחיל עם בנות, מבטיח לך שתצליח יותר ממה שתצליח אם לא תתחיל עם בנות. למה? כי כמו לכל דבר, גם לדבר עם בנות ולהיות מיני ולהתקדם לסגור צריך להתרגל. זה אומר שאין דרך אחרת? בוודאי שיש, אתה יכול לצאת מהבית של האח הגדול ובנות ידברו איתך, גם אז אתה תצטרך להיות מורגל כדי לסגור אבל אתה לא תצטרך לחפש אותן.

אופציה 3 אומרת, צא, תהנה תדבר עם בנות, ואל תתחיל איתן. ואז גם יהיה לך בחורות כיפיות לצאת איתן, גם תתרגל להיות עם בנות, וגם בנות אחרות כל הזמן יכנסו ויצאו לך מהחיים.

משתמש מתחיל האוואטר של TiBi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

רגע, אז אתה מתבייש במי שאתה? אם היית גבר גבר כמו שאתה אומר, שנמצא בחברה של בחורות ששורפות כובעי סניה ואוכלות כובעי נייק,
    היית אומר מי אתה ואיך אתה חי ושם זיין על מה שאומרים לך...

אני אומר לך משו, כל הרדיפה הזו אחרי סניה, כל התגובות מתוך "רחמים", כל אלה מראים לנו איזה מן בנאדם אתה באמת.
    נערך לאחרונה על ידי TiBi; 21-05-2011 בשעה 19:09.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

תביא כמה תמונות שלהן. פשוט תמונה, כנס לפייסבוק, קח תמונה, ותעתיק אותה לפה.
    אין לך בעיה לעשות את זה כי כולם פה כובעי סניה ובדוק לא מכיר אותן, לא?

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    שוב פעם.... זה שלא מצליח לך שום דבר חוץ מהפתיח לא אומר שזה לכולם ככה.... אני מתערב איתך שאחרי שתפתח 100 סטים אתה תראה התקדמות ותבין שזה אפשרי בהחלט.
    עזוב כולם דבר בשם עצמך.

זה עבד לך?הגעת למצב שבנות לא מפסיקות לשלוח לך הזמנות לסקס רק בגלל הסארגים?זיינת סופסוף והפסקת להיות בתול?

רק מהתגובה הזאת רואים שאתה מתחיל. סארגים יכולים לתת במקסימום בטחון ראשוני ודיבור ראשוני עם בנות ותקשורת עם אנשים

השאר זה מעגלים וחוויניות נילוות. אין לי מה לנסות דברים שכבר ניסיתי ועברתי בשלב[משחק מילים נחמד עם קונוטציה למייפל האהוב עליך]

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    תביא כמה תמונות שלהן. פשוט תמונה, כנס לפייסבוק, קח תמונה, ותעתיק אותה לפה.
    אין לך בעיה לעשות את זה כי כולם פה כובעי סניה ובדוק לא מכיר אותן, לא?
    דווקא נראה לי שכן...וזה בדיוק למה אני לא יכול לעשות את זה. כי מכירים כל אחד מכיר, אבל כשזה מגיע ללהסתובב איתן על בסיס קבוע ולעשות אורגיות איתן ועם החברות שלהן ולהיות בעלי גישה ל"דברים" מדובר במשהו אחר לגמרי.

אחרי השלב הזה יגלו מי אני בוודאות.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

אתם מתעסקים בפיפי קקה כולכם. מה הבעיה לגשת לחבורת בנות להתחיל שיחה כמו שאתם יודעים בשביל ההנאה שלכם?
    בשביל מה אתם צריכיכם ללמוד ספרי פיקאפ שלמים בעל פה? זה חרטהההה. כל המושגים וכל הזיוני שכל שם לא שווים קריאה.
    תעשו שינוי בראש תצאו עם חברים להינות בדרך תראו בנות תתחילו לדבר איתן שמתם עין על אחת? תתחיל להפעיל עליה מה שאתה יודע. זה הסיפור.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

דווקא נראה לי שכן...וזה בדיוק למה אני לא יכול לעשות את זה. כי מכירים כל אחד מכיר, אבל כשזה מגיע ללהסתובב איתן על בסיס קבוע ולעשות אורגיות איתן ועם החברות שלהן ולהיות בעלי גישה ל"דברים" מדובר במשהו אחר לגמרי.

אחרי השלב הזה יגלו מי אני בוודאות.
    העלת לפה תמונה שלך ואתה מפחד שידעו מי אתה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    העלת לפה תמונה שלך ואתה מפחד שידעו מי אתה?
    סה''כ תמונה מהמסיבה...

יש הרבה דברים שאתה לא יודע

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 23-05-2011 בשעה 13:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    אתם מתעסקים בפיפי קקה כולכם. מה הבעיה לגשת לחבורת בנות להתחיל שיחה כמו שאתם יודעים בשביל ההנאה שלכם?
    בשביל מה אתם צריכיכם ללמוד ספרי פיקאפ שלמים בעל פה? זה חרטהההה. כל המושגים וכל הזיוני שכל שם לא שווים קריאה.
    תעשו שינוי בראש תצאו עם חברים להינות בדרך תראו בנות תתחילו לדבר איתן שמתם עין על אחת? תתחיל להפעיל עליה מה שאתה יודע. זה הסיפור.
    לך תסביר אתזה לכובעים פה שחושבים שסארג'ים[יציאות ר-ק לשם בנות] זה ה-דרך להשתנות ולהביא בנות

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    לך תסביר אתזה לכובעים פה שחושבים שסארג'ים[יציאות ר-ק לשם בנות] זה ה-דרך להשתנות ולהביא בנות
    אם לא תצא לסארג'ים איך תשתפר??? מה תשב בבית ותקרא מאמרים ותאונן מנטאלית??

או שתצא עם חברים AFC שאפילו לא ניגשים??!?!

חייבים סארג'ים אי אפשר להפוך ככה סתם לטבעי

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect