מה קורה אנשים? אחרי הקריאה אפשר לדרג את זה מ-1 עד 10 אם אתם רוצים!
------
מכירים את זה שאתם בכיף שלכם עם הכלב משחקים, זורקים לו כדור והוא לא רץ? ואז הוא בא אליך ודופק לך מבט כזה של "חח מה נראלך אני פראייר? רוץ אתה לך תחזיר לי!" ואתם כמו מטומטמים באמת עושים את זה, ודופקים לו מבט של "פעם אחת הצלחת" ואז אתם זורקים ושוב פעם הוא דופק ת'מבט הזה...
תמיד אבל הכלבים חייבים לצאת מטומטמים בכל דבר שקשור לנאמנות, אין להם בעיה להגן עליך, אבל כשהבית נשרף או כשאתה רוצה לשחק איתם, פתאום הם מסתכלים עליך ואומרים לך שאין להם כוח, שמים רגל על רגל בכיף שלהם, מעשנים ת'נרגילה מייד-אין-צ'ינה שלהם ומתמסטלים.
מכירים ת'כלבים החזקים האלה, רוטווילרים, וכל אלה שיכולים להוריד רגליים, אז קיצר איזה כלב אחד בא אל חבר שלי והוריד לו רבע מהתחת לשבועיים (אמיתי, היה לו סגול וכחול על כמעט כל הרגל והעכוז, לא יכל לשבת!)
הכי מצחיק אלו התרנגולות האלה שבזמן שהן אוכלות ומנקרות את האוכל הן מסתכלות עליך תוך כדי אכילה: "מה מה ת'מסתכל ימגעול לך מכאן אני אוכלת" ורואים ת'עיניים שלהן זזות אליך בזמן שהיא באוכל שלה...
או לפעמים כשאתם ליד איזה חתול שבורח מכם, שנייה לפני שהוא בורח הוא דופק בכם מבט של שנייה ממושכת כאילו הוא מכיר אתכם "רגע יש מצב זה הוא.. לא זה לא הוא..." ואז הוא בורח משם
נכון תמיד יש ת'עורבים האלה שגונבים לך ת'אוכל או פשוט סתם מעצבנים אתכם, דבר ראשון אתם מחקים אותם - זה לא עוזר... אתם מתחילים לזרוק אבנים וכולם חוץ מאחד הולכים, זה דופק לך מבט שאתה לוזר, עושה קרעא קראע לגלגני, אתה ממשיך וממשיך עד שהערב הגיע, הוא בנתיים יורק עליך ת'אוכל שלך ובורח בזמן שאתה מושפל עזוב על הרצפה.
הכי מעצבן אותי זה הדגים, קרה לכם פעם שניסיתם לדבר איתו והוא לא ענה לכם? נכון רציתם לחנוק אותו אבל לא העזתם להכניס את היד פנימה למים גועל האלה? אז זהו, שאם הוא למעלה הפוך, הוא לא מדבר לא בגלל שהוא לא רוצה...
------
זהו, מקווה שניהנתם, סטנד אפ ראשון שלי!

ספוילר:
ציטוט ההודעה