קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה אני אמור לעשות?
    על ידי FixBoy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 14-07-2007, 15:54
  2. מה אני אמור לעשות?
    על ידי FixBoy בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 22:32
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2006, 23:01
  4. מה לעזאזל אני אמור לעשות עם זה!!!??
    על ידי M-A-R-A-D בפורום Maple Story
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-05-2006, 19:22
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 02:14
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

מיצינו? מה העניין? מה אני אמור לעשות? (17 וחצי)

ברירת מחדל מיצינו? מה העניין? מה אני אמור לעשות? (17 וחצי)

שלום לכולם, מקרה שקרה לי אתמול:

ישנתי אצל חברה שלי (קצת יותר מחצי שנה ביחד), עשינו כפיות, ונגעתי בה פה ושם והתחלתי לנשק אותה בצוואר והכל, זה זרם משם. לא עשינו שום דבר מיוחד, סתם התמזמזנו ונגענו אחד בשני. אחרי כמה זמן שמתי לב שהיא נהייתה יותר ויותר פסיבית, אז עצרתי והסתכלתי עליה, וידעתי שאני צודק ופשוט לא באלה. כששאלתי אותה מה יש, היא אמרה שכל עניין ההתנשקויות והנגיעות (בכל הגוף, אגב) נמשך יותר מדי וזה חסר פואנטה, וזה מוריד לה ת'חשק בסופו של דבר. שנינו בתולים, אנחנו מתקדמים לכיוון הסקס אבל זה עדיין לא שם. זה יגיע מתישהו.

עכשיו, הבעיה שלי היא כזאת: מדי פעם אני מפתיע אותה ויורד לה, וקרה נגיד שעשיתי לה מסאג' ממש מושקע פעם. היא מצד שני אף פעם לא עשתה משהו כזה, רק אם הייתי מבקש מסאג' היא הייתה עושה. לרדת לי היא לא מוכנה (לא אישי, זה פשוט נראה לה משפיל :\ אני לא לוחץ עליה בכלל, אבל אפשר להוציא לה את המחשבה הזאת מהראש?). כל האקטים או כל החידושים מתחילים כי אני יוזם אותם. היא נהנית ומאוד בעניין, אבל היא אף פעם לא יוזמת. (לבנות: אצל כולן זה ככה? מה הקטע?)
    ואחרי אתמול, אני לא יודע מה אני אמור לעשות. ליזום ואז שהיא תגיד לי שזה נמשך יותר מדי? כי לאן נתקדם? לא תמיד אנחנו יכולים לנסות לעשות סקס ממש, כי לא תמיד יש קונדום (ניסינו פעם אחת) ולא תמיד זה מתאים, והיא לא יוזמת שום צעדים חדשים כדי לפנק אותי. היא די פאסיבית בתכלס, אני זה שמפנק. ואני נהנה מזה, אחרת לא הייתי עושה את זה, אבל אני גם רוצה :\

זה הופך את הכל לדי חסר פואנטה, כי אני יודע מראש שהיא לא תפתיע אותי בדברים חדשים, ואני לאורך החצי שנה פחות או יותר די חשפתי את הארסנל שלי (מלבד סקס כמובן), ככה שאין יותר מדי לאן להתקדם.

עצות איך לגרום לה להיות יותר אקטיבית?.. להבין שהיא צריכה ליזום את ההתחלה, ולא תמיד אני? להראות לי את החשק הזה?
    ~אמרתי לה על זה מתישהו, לפני איזה חודשיים, והיא אמרה שהחשק בה לה כשאני מתחיל לחרמן אותה~. אבל זה מעיק, לא תמיד אני יודע אם יש לה כוח, ולשאול מוציא אותי אפס.

עצות ממישהו שהיה במצב הזה או שיכול להציע איזו דרך נחמדה לפיתרון תתקבלנה בברכה!
    תודה רבה וסורי על החפירה =)

2. קישורים ממומנים

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

קודם כל אתה ממש לא חופר! בשביל זה אני כאן וגם האחרים

בנוגע למצבך - חושב שתבין שיש באמת בנות שהן לא יוזמות אך נהיות אקטיביות לאחר שהפרטנר מתחיל את העיניינים.

ציינת שהיא לא מוכנה לרדת לך זה בעיינה זה משפיל - תציע לה פוזה אחרת מזו שהיא נמצאת בין רגליך לדוג' 69 בתנוחה זו שינכם פעילים ואין סיבה לכך שהיא תרגיש מושפלת כי אתה עושה את אותו הדבר עבורה ובאותו הרגע.
    כמו כן חשוב שתבין שיכול להיות משהו בעברה שהיא מסתירה ממימך שהיווה לה סוג של טראומה ולכן היא מסתייגת מלגעת באיבר מינך אך מכונה לקבל את העונג שאתה מעניק לה כי היא בוטחת בה.

כל זה אתה צריך לדון איתה הכי פתוח שרק אפשר, וזה שאתה לא לוחץ עלייה זה רק יתרון לך, כי היא מרגישה בטוחה בסביבה שלך.

דבר נוסף שהייתי ממליצה לך זה זה לגלות איזה אזורים בגוף שלה (לא רק איבר מינה) מלהיט אותה בעת המגע שלך, משהו שיכול לתת לה את הסטארט אך לא להשאיר אותך חשוף בפני תשובה שלילת שכרגע לא באה לה.

קודם כל תודה

לגבי מה שאמרת, היא קצת נרתעת ממגע באיבר המין שלי, אבל נגיד היא כבר עשתה לי פעם אחד ביד. היא נוגעת שם, לא מיוזמתה (אני מוביל את היד שלה לשם לאט לאט), אבל היא לא מוכנה לרדת.

ולגבי הדבר השני שאמרת, זה לא שאני מתחיל לנסות ואז היא אומרת 'לא באלי'. היא זורמת איתי, ובשלב מסויים פשוט יורד לה החשק ובעקבות זה גם לי, כי היא לא באמת בתוך זה. אז אני מפסיק..

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום לכולם, מקרה שקרה לי אתמול:

ישנתי אצל חברה שלי (קצת יותר מחצי שנה ביחד), עשינו כפיות, ונגעתי בה פה ושם והתחלתי לנשק אותה בצוואר והכל, זה זרם משם. לא עשינו שום דבר מיוחד, סתם התמזמזנו ונגענו אחד בשני. אחרי כמה זמן שמתי לב שהיא נהייתה יותר ויותר פסיבית, אז עצרתי והסתכלתי עליה, וידעתי שאני צודק ופשוט לא באלה. כששאלתי אותה מה יש, היא אמרה שכל עניין ההתנשקויות והנגיעות (בכל הגוף, אגב) נמשך יותר מדי וזה חסר פואנטה, וזה מוריד לה ת'חשק בסופו של דבר. שנינו בתולים, אנחנו מתקדמים לכיוון הסקס אבל זה עדיין לא שם. זה יגיע מתישהו.

עכשיו, הבעיה שלי היא כזאת: מדי פעם אני מפתיע אותה ויורד לה, וקרה נגיד שעשיתי לה מסאג' ממש מושקע פעם. היא מצד שני אף פעם לא עשתה משהו כזה, רק אם הייתי מבקש מסאג' היא הייתה עושה. לרדת לי היא לא מוכנה (לא אישי, זה פשוט נראה לה משפיל :\ אני לא לוחץ עליה בכלל, אבל אפשר להוציא לה את המחשבה הזאת מהראש?). כל האקטים או כל החידושים מתחילים כי אני יוזם אותם. היא נהנית ומאוד בעניין, אבל היא אף פעם לא יוזמת. (לבנות: אצל כולן זה ככה? מה הקטע?)
    ואחרי אתמול, אני לא יודע מה אני אמור לעשות. ליזום ואז שהיא תגיד לי שזה נמשך יותר מדי? כי לאן נתקדם? לא תמיד אנחנו יכולים לנסות לעשות סקס ממש, כי לא תמיד יש קונדום (ניסינו פעם אחת) ולא תמיד זה מתאים, והיא לא יוזמת שום צעדים חדשים כדי לפנק אותי. היא די פאסיבית בתכלס, אני זה שמפנק. ואני נהנה מזה, אחרת לא הייתי עושה את זה, אבל אני גם רוצה :\

זה הופך את הכל לדי חסר פואנטה, כי אני יודע מראש שהיא לא תפתיע אותי בדברים חדשים, ואני לאורך החצי שנה פחות או יותר די חשפתי את הארסנל שלי (מלבד סקס כמובן), ככה שאין יותר מדי לאן להתקדם.

עצות איך לגרום לה להיות יותר אקטיבית?.. להבין שהיא צריכה ליזום את ההתחלה, ולא תמיד אני? להראות לי את החשק הזה?
    ~אמרתי לה על זה מתישהו, לפני איזה חודשיים, והיא אמרה שהחשק בה לה כשאני מתחיל לחרמן אותה~. אבל זה מעיק, לא תמיד אני יודע אם יש לה כוח, ולשאול מוציא אותי אפס.

עצות ממישהו שהיה במצב הזה או שיכול להציע איזו דרך נחמדה לפיתרון תתקבלנה בברכה!
    תודה רבה וסורי על החפירה =)
    אני יענה לך..
    דבר ראשון אתם רק בחצי שנה הראשונה, ושניכם בתולים ובני 17 וחצי
    הכי חשוב שתהיה סבלני ולא תלחץ
    היא פסיבית כי, אממ... חחח אני לא יודע איך להגיד לך את זה בעדינות
    היא כנראה עוד לא כלכך חרמנית, אין לה את הרצון העז "לקבל" גבר בתוכה
    שאתה עושה לה מסא'ז מגרה אותה נוגע בה היא בטח גונחת טיפה, היא בטח מראה עניין - אבל זה עדיין לא זה
    חכה בסבלנות ..
    הכי חשוב שתדברו - דיבור בשפתיים פותח שפתיים אחרות
    זה כמו מעלית
    חשוב שתגיד לה שאתה מרגיש קצת מאוכזב מזה שרק אתה יוזם וזה נראה כאילו רק לך יש את העניין במיטה ולה אין

אני מבין שאתה נהנה מזה אבל זה לא מושך אותה
    אולי בגלל שאתה לא מושך אותה היא לא נמשכת..
    כן, עכשיו שאני קורא את מה שכתבת בשנית אני די חושב שההתנהגות שלך מורידה לה את החשק והאקט המיני מהעניין
    נסה אתה להיות יותר פסבי, יותר "קול" במיטה
    גרום לעצמך להבין שכשאתה מפנק - אתה מפנק אותה ולא את עצמך
    שאתה נוגע בה - זה לא בשבילך - זה בשבילה \
    זוגיות וגם זוגיות במיטה זה המון לתת, לתת ועוד לתת
    אם אתה תתן - אתה תקבל
    אם אתה תקבל היא לא תתן
    לכן שכשאתה מפנק - אל תקבל - תתן

היא צריכה להבין בין אםזה ברמזים עקיפים במיטה (תת - מודע)
    ובין אם זה ישירות - שיחה בינך לבינה
    שגם היא צריכה לפנק אותך ולא רק לקבל ממך
    או שלא רק לתת לך לתת
    לגבי ה"היא לא מוכנה לרדת"
    "היא לא מוכנה לגעת"

עזוב את זה אחי..
    זה יבוא לה עם הזמן
    היום חברה שלי עושה בי דברים שלא הייתי חולם שהיא תעשה לי פעם
    אתה מבין?
    התחלנו להיות חברים שהיא הייתה בת 16 ואני בן 17
    הייתה תקופה שהיא רצתה לשמור נגיעה
    כל זוגיות מתחילה עם "חלוקת הגוף שלה לאזורים אסורים
    עם הזמן זה עובר..
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 28-05-2011 בשעה 19:26.

הבעיה היא שאני לא יכול להיות יותר פסיבי, אני זה שמתחיל את הכל. אנחנו יכולים לשכב אחד ליד השני בכפיות שלוש שעות ולא יקרה כלום אם אני לא אתחיל משהו. אז איך אני אהיה פסיבי? אחרמן אותה ואסתובב לצד שני? היא לא תתחיל משהו. היא תחכה שאני אמשיך או מקסימום תגיד לי 'טוב לא צריך' ותסתובב לישון גם.

אני מבין שכשאני מפנק זה בשבילה, ולא בשבילי. אני לא מסתכל על זה בתור ההנאה שלי מהאקט. אני אוהב לראות אותה נהנית אבל תמיד מתבאס שאני לא מקבל משהו גם.

ואני לא בטוח אם לדבר איתה על זה שוב, כי יש לה נטייה להגיד לי "לא יודעת מה להגיד לך.." ואז זה יוצר אווירה מוזרה. אתה יכול לפרט לגבי ה'תת מודע' שהזכרת?
    תודה

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

זה שהיא נגעה פעם אחת באיבר מינך לא אומר שאין לה סייג מהנושא בכלל וזה שאתה צריך בכל פעם להוליך את ידה לאזור מראה רק על זה שהיא עדיין לא מוכנה.

אולי באמת דרור צודק והיא עדיין לא מרגישה מוכנה לכל מה שקשור במין, ולכן היא לא יוזמת או מנסה לענג אותך כפי שאתה עושה זאת לה.

זה שהיא זורמת איתך בהתחלה ובעצם מאבדת עניין בכך בהמשך יכול להצביע על זה שהיא לא רוצה להגיד לך לא אבל הגוף שלה שעדיין לא מוכן עושה זאת בכך שהיא נהיית מאוד פאסיבית וזה באופן ישיר גם מוריד לך את הרצון להמשיך.

ציטוט נכתב במקור על ידי _AnGi_ צפיה בהודעה
    זה שהיא נגעה פעם אחת באיבר מינך לא אומר שאין לה סייג מהנושא בכלל וזה שאתה צריך בכל פעם להוליך את ידה לאזור מראה רק על זה שהיא עדיין לא מוכנה.

אולי באמת דרור צודק והיא עדיין לא מרגישה מוכנה לכל מה שקשור במין, ולכן היא לא יוזמת או מנסה לענג אותך כפי שאתה עושה זאת לה.

זה שהיא זורמת איתך בהתחלה ובעצם מאבדת עניין בכך בהמשך יכול להצביע על זה שהיא לא רוצה להגיד לך לא אבל הגוף שלה שעדיין לא מוכן עושה זאת בכך שהיא נהיית מאוד פאסיבית וזה באופן ישיר גם מוריד לך את הרצון להמשיך.
    אני לא חושב שהיא לא מוכנה. א' היא טיפוס שלא עושה משהו שהוא לא רוצה. במיוחד לא בקטעים האלה. ב' אם אנחנו עושים משהו חדש אז אני שואל אותה אם היא בטוחה שזה בסדר מבחינתה וזה תמיד כן. וג', זה לא קרה רק פעם אחת חח.. זה קרה כמה פעמים. היא נגעה שם כמה פעמים.

בכל אופן, אני מחפש דרכים לגרום לה להיות יותר פעילה

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני לא חושב שהיא לא מוכנה. א' היא טיפוס שלא עושה משהו שהוא לא רוצה. במיוחד לא בקטעים האלה. ב' אם אנחנו עושים משהו חדש אז אני שואל אותה אם היא בטוחה שזה בסדר מבחינתה וזה תמיד כן. וג', זה לא קרה רק פעם אחת חח.. זה קרה כמה פעמים. היא נגעה שם כמה פעמים.

בכל אופן, אני מחפש דרכים לגרום לה להיות יותר פעילה
    סלח לי אבל למה אתה מדבר איתה על זה ואומר לה את זה?אנחנו רק יכולים להציע לך מה לעשות אבל היא זאת שצריכה לשמוע את מה שמפריע לך.
    אני חושב שאחרי חצי שנה אתם פתוחים אחד עם השני(בגלל המעשים שלכם אני מניח) פשוט תגיד לה את מה שאתה חושב,אל תנסה למצוא פתרונות כמו למשל :" אני מרגיש שאת לא מענגת אותי ורק אני זה שגורם לך להנות,אולי תרדי לי?" בחיים אל תגיד את זה.
    קודם תציג את הבעיה ואז תשמע מה יש לה להגיד על זה,ותנסה לתת לה להוביל לפיתרון.

בקשר לסקס,הייתי מציע לך שתמיד תהיה עם קונדום לא משנה מה,אני יכול להבין את חברה שלך מנסיון,כי אם היא עדיין בתולת היא לא יודעת את תענוגות יחסי המין (לבחורה זה יותר כיף) אז היא לא מבינה מה זאת הנאה אמיתית ולכן זה לא הדדי,אם אתה אומר שניסיתם כבר סביר להניח שהיא כן רוצה להגיד איתך לזה,אני יכול להבטיח לך במאה אחוז שכשתקיימו יחסי מין על דרך קבע היא תבין איזו הנאה אמיתית אתה גורם לה ואז אני בטוח שזה יהיה הדדי.

שיהיה בהצלחה.

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

אל תרד לה יותר זה קודם כל...אם היא לא מוכנה לעשות את זה וזה נראה לה משפיל לא מגיע לה לקבל פינוקים
    אני מכיר בדיוק את סוג הבחורה שאתה מדבר עליה, רק אל תתן לה לתפוס אותך מהביצים, כי אתה בסוף תחכה שנים כדי להיכנס לתוכה.
    בכל השאר תהיה חזק
    שיהיה לך בהצלחה

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי Frenzy צפיה בהודעה
    אל תרד לה יותר זה קודם כל...אם היא לא מוכנה לעשות את זה וזה נראה לה משפיל לא מגיע לה לקבל פינוקים
    אני מכיר בדיוק את סוג הבחורה שאתה מדבר עליה, רק אל תתן לה לתפוס אותך מהביצים, כי אתה בסוף תחכה שנים כדי להיכנס לתוכה.
    בכל השאר תהיה חזק
    שיהיה לך בהצלחה
    מחזקת אתה יוצא די פוסי בכל המצב הזה Oם;
    לפי תפיסת העולם שלי סביר להניח שהייתי ממליצה לך TO DUMP HER SORRY ASS ולמצוא מישהי זורמת יותר אבל בשם האהבה אני לא אעשה את זה.

בנוגע לחוסר יוזמה. יש 2 אפשרויות: או שזה האופי, או שזה חוסר הניסיון. בד"כ זה נובע עקב חוסר ניסיון. פשוט תהיו יותר פתוחים אחד עם השני ותתן לה את ההרגשה שכל מה שהיא עושה, עושה לך טוב (מבחינה מינית, כן?). תתחיל בלגרום לה להרגיש טוב, לזרוק לה מחמאות על איך שהיא נראית ומה שהיא עושה לך.. זה ממש טוב ליחסים (כמובן שהכל כשאתם במיטה, כן? מחוץ למיטה זה כבר יותר מדי).

תקנה קונדומים! מה זה "לא תמיד יש קונדום"?! תמיד צריך להיות קונדום!

איך לגרום לה להיות יותר אקטיבית? קודם כל אל תגיד לה "תהיי יותר אקטיבית" זה אחד ה-TURN OFFS הכי גדולים שיש וזה כאילו שאתה מבקר אותה. פשוט לא!
    מה שאתה צריך לעשות זה לגרום לה להרגיש יותר בנוח איתך ועם המצב. היא חסרת ניסיון וכמו כל חובבן בכל תחום היא חוששת לעשות טעויות, להביך את עצמה, להביך אותך, שהיא תעשה משהו שלא תאהב ואז תזרוק אותה או שאחרי שהיא תשכב איתך אתה לא תדבר איתה יותר או שהיא תהיה גרועה בזה ואז לא תרצה יותר לגעת בה. יש המון חששות לפני הפעם הראשונה. המון!
    לדעתי מה שאתה צריך לעשות בשביל לגרום לה להיות יותר אקטיבית זה קודם כל לגרום לה להרגיש טוב.
    תן לה את הביטחון הזה שלא משנה מה היא עושה, אתה תהיה שם בשבילה. אהבה בלי תנאים, קיצר.
    תחמיא לה על איך שהיא נראית, על איך היא נראית כשהיא בתנוחה הזאת, על כמה היא עושה לך את זה והכל. כמובן אל תתחיל להגיד את זה בטון שיגרום לה להרגיש כמו איזו חתיכת בשר.
    אם היא עושה משהו שגורם לך להרגיש טוב, תגיד לה! זה ממש נחמד לקבל פידבק חיובי. גם אם זה ליקוק תנוך או משהו.. מחמאות מחמאות מחמאות זה המפתח!
    אני גם ממליצה לך לצאת מהגישה של "אנחנו סוג של תקועים". תראה בכל מפגש סוג של התקדמות אל המטרה הסופית - סקס (:
    כמובן שאל תגיד לה את זה חחח
    מקווה שעזרתי
    בהצלחה (:
    נערך לאחרונה על ידי SexyBeer.; 29-05-2011 בשעה 21:28.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

^ זה לא אני, זה סתם איזה ילד מצחיק.

תודה על התגובות, אפשר לנעול.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,420 | הודעות: 8,202,013 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect