נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
שלום לכולם, מקרה שקרה לי אתמול:
ישנתי אצל חברה שלי (קצת יותר מחצי שנה ביחד), עשינו כפיות, ונגעתי בה פה ושם והתחלתי לנשק אותה בצוואר והכל, זה זרם משם. לא עשינו שום דבר מיוחד, סתם התמזמזנו ונגענו אחד בשני. אחרי כמה זמן שמתי לב שהיא נהייתה יותר ויותר פסיבית, אז עצרתי והסתכלתי עליה, וידעתי שאני צודק ופשוט לא באלה. כששאלתי אותה מה יש, היא אמרה שכל עניין ההתנשקויות והנגיעות (בכל הגוף, אגב) נמשך יותר מדי וזה חסר פואנטה, וזה מוריד לה ת'חשק בסופו של דבר. שנינו בתולים, אנחנו מתקדמים לכיוון הסקס אבל זה עדיין לא שם. זה יגיע מתישהו.
עכשיו, הבעיה שלי היא כזאת: מדי פעם אני מפתיע אותה ויורד לה, וקרה נגיד שעשיתי לה מסאג' ממש מושקע פעם. היא מצד שני אף פעם לא עשתה משהו כזה, רק אם הייתי מבקש מסאג' היא הייתה עושה. לרדת לי היא לא מוכנה (לא אישי, זה פשוט נראה לה משפיל :\ אני לא לוחץ עליה בכלל, אבל אפשר להוציא לה את המחשבה הזאת מהראש?). כל האקטים או כל החידושים מתחילים כי אני יוזם אותם. היא נהנית ומאוד בעניין, אבל היא אף פעם לא יוזמת. (לבנות: אצל כולן זה ככה? מה הקטע?)
ואחרי אתמול, אני לא יודע מה אני אמור לעשות. ליזום ואז שהיא תגיד לי שזה נמשך יותר מדי? כי לאן נתקדם? לא תמיד אנחנו יכולים לנסות לעשות סקס ממש, כי לא תמיד יש קונדום (ניסינו פעם אחת) ולא תמיד זה מתאים, והיא לא יוזמת שום צעדים חדשים כדי לפנק אותי. היא די פאסיבית בתכלס, אני זה שמפנק. ואני נהנה מזה, אחרת לא הייתי עושה את זה, אבל אני גם רוצה :\
זה הופך את הכל לדי חסר פואנטה, כי אני יודע מראש שהיא לא תפתיע אותי בדברים חדשים, ואני לאורך החצי שנה פחות או יותר די חשפתי את הארסנל שלי (מלבד סקס כמובן), ככה שאין יותר מדי לאן להתקדם.
עצות איך לגרום לה להיות יותר אקטיבית?.. להבין שהיא צריכה ליזום את ההתחלה, ולא תמיד אני? להראות לי את החשק הזה? ~אמרתי לה על זה מתישהו, לפני איזה חודשיים, והיא אמרה שהחשק בה לה כשאני מתחיל לחרמן אותה~. אבל זה מעיק, לא תמיד אני יודע אם יש לה כוח, ולשאול מוציא אותי אפס.
עצות ממישהו שהיה במצב הזה או שיכול להציע איזו דרך נחמדה לפיתרון תתקבלנה בברכה!
תודה רבה וסורי על החפירה =)