קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 15:49
  2. מה אתם חושבים על האלבום החדש של Inner Action - Liquid Hologram
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 00:26
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 22:48
  4. [דעה] מה אתם חושבים על Audiotec ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 00:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 76

מה אתם חושבים על המחירים המופקרים של הדרך להשיג רישיון? - עמוד 2

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    שיעור יקר עולה 100, שיעור ממוצע עולה 80-90 ויש שיעורים בקבלנות ויותר זולים שמגיעים אפילו ל60.
    בוא נצא מנקודת הנחה ששיעור עולה 90 שקל. שיעור זה 45 דקות, נשלים את זה לשעה, 120 שקל. *עד פה אני מניח שהבנת הכל*
    עכשיו, מ120 תוריד את זה :
    שכר, נניח 40 שקל לשעה? נשארנו עם 80.
    הדלק, נניח 5 ליטר לשעה? עוד איזור ה40 שקל לשעה? נשארנו עם 40, בשבילך אני נותן 10 טיפ, 50 !
    וזה רק אחרי דלק ושכר למורה.
    את הרכב הוא אמור לשלם איכשהו, אני מניח לפחות. בלאי זה גם משהו? עשה חשבון לבד
    ברמת גן אין מצב אתה מוצא מתחת ל100 אולי פעם זה היה 90,80 וגם שיעור זה 40 דקות
    תעשה את החישוב ככה...
    לי זה עלה שיעור וחצי שזה שעה 165 ככה שהנתונים שלך יפים אבל לא יודע איפה הם קורים
    אגב אני קורא עוד ועוד את החישוב ההזוי שלך ומוצא עוד ועוד דברים הזויים
    40 שקל לשעה?
    שכר מינימום זה 20 אתה מביא לאחד שכולה יושב באוטו מסריח כפול מזה?
    גם הדלק לא יודע איך הגעת שדלק בשעה זה 40 שקל מה הוא מסיע אותי על קאדילק??
    ומה זה ה400 שקל להשכיר את הרכב ל10 דקות טסט אה?
    רק זה הוא ממלא את מכסת הטסטים שלו בחודש ותוך חצי שנה מחזיר את כול ההוצאה של האוטו אם לא בפחות
    וטסט פנימי 100 שקל מה זה אמור להיות?
    תכלס זה הבנתי עקיצה כי הרבה חברים שלי לא עשו שום שטות כזאת...
    קיצר אחי אל תאכל את השטויות שמאכילים אותך הנבלות האלו
    זאת עבודה בת זונה וזה יסתיים יום אחד אני מבטיח לך
    נערך לאחרונה על ידי avatar123; 31-05-2011 בשעה 12:19.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    ברמת גן אין מצב אתה מוצא מתחת ל100 אולי פעם זה היה 90,80 וגם שיעור זה 40 דקות
    תעשה את החישוב ככה...
    לי זה עלה שיעור וחצי שזה שעה 165 ככה שהנתונים שלך יפים אבל לא יודע איפה הם קורים
    אגב אני קורא עוד ועוד את החישוב ההזוי שלך ומוצא עוד ועוד דברים הזויים
    40 שקל לשעה?
    שכר מינימום זה 20 אתה מביא לאחד שכולה יושב באוטו מסריח כפול מזה?
    גם הדלק לא יודע איך הגעת שדלק בשעה זה 40 שקל מה הוא מסיע אותי על קאדילק??
    ומה זה ה400 שקל להשכיר את הרכב ל10 דקות טסט אה?
    רק זה הוא ממלא את מכסת הטסטים שלו בחודש ותוך חצי שנה מחזיר את כול ההוצאה של האוטו אם לא בפחות
    וטסט פנימי 100 שקל מה זה אמור להיות?
    תכלס זה הבנתי עקיצה כי הרבה חברים שלי לא עשו שום שטות כזאת...
    קיצר אחי אל תאכל את השטויות שמאכילים אותך הנבלות האלו
    זאת עבודה בת זונה וזה יסתיים יום אחד אני מבטיח לך
    צודק אחי המחירים והחישוב של חגי הזויים בהחלט תפסיק לסנגר על המורים
    האלה אני לא מתפלא שיש למורה שלי כסף לטוס לתילאנד ... ולמנהל בית ספר
    טס לחצי שנה לאמריקה עושה חיים על חשבון הכיס שלנו התלמידים אחי זו שחיטות תבינו את זה

משתמש משקיע האוואטר של VanGogh
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

שמע עזוב שעירוי נהיגה , אין לכולם כסף להשקיע באוטו עצמו זה גם בעיה.
    בתכלס אני לא הכי נקרע בכסף.
    אני מכיר את המורה נהיגה הוא עושה לי 80-85 שקל שיעור משהו כזה..
    חוץ מזה אם אתה נוהג מספיק כסף אז המורה לפעמים חותם לך על כמה שעורים.
    הטס זה באסה 500 שקל אם אתה נכשל :/

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

תשמע אחי, אני במקרה מכיר מורה נהיגה...הוא מרוויח הרבה, אבל זה כי הוא עובד כמו חמור מהבוקר עד הלילה ויש לו הרבה תלמידים.
    אבל לשיעור הוא לא מרוויח כזה הרבה.
    רק מס הכנסה לוקח לו חצי ממחיר השיעור, הוא לוקח 100 ש"ח והוא נשאר עם בערך 50 על ההתחלה רק בגלל מס הכנסה.
    נגיד שהוא עושה 12 שיעורים ביום של 40 דקות כל שיעור, הוא עושה 600 ש"ח אחרי מס הכנסה.
    מזה תוריד דלק..ונהיה חסכנים, נגיד שרק טיפה יותר מחצי מיכל הולך לו על נסיעה של יותר משמונה שעות רצוף על הכביש.
    אז נוריד רק 300.
    נשארו לו 300 ש"ח לשמונה שעות עבודה שכמובן שהן לא רצופות...כי פה יש חור ושם יש חור.
    תכפיל את זה בשלושים, שזה מספר הימים בחודש, תגיע ל 9,000 ש"ח בחודש.
    וזה עוד לפני שהורדנו בכלל טיפולים לאוטו, תחזוקה, תיקונים במוסך, ביטוח של מורה לנהיגה, פחת של האוטו וכו' וכו'...
    אז זה יורד להרבה פחות מ 9,000 בחודש.
    אולי הטסטים מעלים לו את זה קצת, אבל זה עדיין בסביבות השכר הזה.
    וכן, מורי נהיגה טובים צריכים להרוויח טוב, אם הוא לא טוב אל תלך ללמוד אצלו.
    זה מי שמכשיר אותך ונותן לך את הכלים לעלות על הכביש מוכן ויודע להתמודד עם בעיות ולהימנע מתאונות...
    והוא גם מסביר ומדריך אותך איך לנהוג נכון.
    בגדול אתה תוציא נגיד משהו כמו 4,000 ש"ח על כל החבילה של ללמוד נהיגה, אולי 4,500.
    זה לא כזה יקר ביחס לכל דבר אחר, תחשוב נגיד על קורס פסיכומטרי...מה כבר יכולות להיות ההוצאות שלהם?
    כיתה, חוברות, מורה, מס הכנסה..וזהו? זה כלום ביחס להוצאות של מורה לנהיגה...ויש מכונים שלוקחים ממך 9,000 ש"ח גם, כפול ממה שאתה מוציא על המורה לנהיגה שלך בממוצע.
    וכל מה שהם עושים איתך זה לאמן אותך לקראת המבחן של הפסיכומטרי...שביחס ללדעת איך לנהוג זה כלום, כי אם תדע לנהוג טוב תוכל להציל את החיים שלך על הכביש, אבל אם תדע רק לעשות את המבחן הפסיכומטרי טוב מה זה יתן? קבלה למוסדות אקדמאיים עם שם יותר טוב? אני לא מזלזל בזה, אבל זה מינורי ביחס ללשרוד על הכביש.
    ותאמין לי שגם לשבת כל היום על התחת זאת לא עבודה קלה, להפך...זאת עבודה מאוד קשה.
    תנסה אתה לשבת 12 שעות על התחת ולא לזוז יותר מדי, להסביר לתלמידים כל הזמן מה צריך לעשות ומה הם עושים לא בסדר ולחנך...נראה איך תרגיש, זה שוחק.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 06-06-2011 בשעה 12:28.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    תשמע אחי, אני במקרה מכיר מורה נהיגה...הוא מרוויח הרבה, אבל זה כי הוא עובד כמו חמור מהבוקר עד הלילה ויש לו הרבה תלמידים.
    רק מס הכנסה לוקח לו חצי ממחיר השיעור, הוא לוקח 100 ש"ח והוא נשאר עם בערך 50 על ההתחלה רק בגלל מס הכנסה.
    נגיד שהוא עושה 12 שיעורים ביום של 40 דקות כל שיעור, הוא עושה 600 ש"ח אחרי מס הכנסה.
    מזה תוריד דלק..ונהיה חסכנים, נגיד שרק טיפה יותר מחצי מיכל הולך לו על נסיעה של יותר משמונה שעות רצוף על הכביש.
    אז נוריד רק 300.
    נשארו לו 300 ש"ח לשמונה שעות עבודה שכמובן שהן לא רצופות...כי פה יש חור ושם יש חור.
    וזה עוד לפני שהורדנו בכלל טיפולים לאוטו, תחזוקה, תיקונים במוסך, ביטוח של מורה לנהיגה, פחת של האוטו וכו' וכו'...
    זה מי שמכשיר אותך ונותן לך את הכלים לעלות על הכביש מוכן ויודע להתמודד עם בעיות ולהימנע מתאונות...
    בגדול אתה תוציא נגיד משהו כמו 4,000 ש"ח על כל החבילה של ללמוד נהיגה, אולי 4,500.
    זה לא כזה יקר ביחס לכל דבר אחר, תחשוב נגיד על קורס פסיכומטרי...מה כבר יכולות להיות ההוצאות שלהם?
    כיתה, חוברות, מורה, מס הכנסה..וזהו? זה כלום ביחס להוצאות של מורה לנהיגה...ויש מכונים שלוקחים ממך 9,000 ש"ח גם, כפול ממה שאתה מוציא על המורה לנהיגה שלך בממוצע.
    וכל מה שהם עושים איתך זה לאמן אותך לקראת המבחן של הפסיכומטרי...שביחס ללדעת איך לנהוג זה כלום, כי אם תדע לנהוג טוב תוכל להציל את החיים שלך על הכביש, אבל אם תדע רק לעשות את המבחן הפסיכומטרי טוב מה זה יתן? קבלה למוסדות אקדמאיים עם שם יותר טוב? אני לא מזלזל בזה, אבל זה מינורי ביחס ללשרוד על הכביש.
    תנסה אתה לשבת 12 שעות על התחת ולא לזוז יותר מדי, להסביר לתלמידים כל הזמן מה צריך לעשות ומה הם עושים לא בסדר ולחנך...נראה איך תרגיש, זה שוחק.
    ניראה לך הגיוני 50% מס?
    במדרגות המס ניראה לי למיליארדרים לא לוקחים 50% אז למורה ייקחו?

לייקים
    53
    נקודות
    336

לוקחים לו 46% מס...כי הוא עסק פרטי או משהו כזה.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

לוקחים לו 46% מס...כי הוא עסק פרטי או משהו כזה.
    מדרגות המס לשנת 2011

השכר החודשי השכר השנתי אחוז המס 2011 עד לשכר של 5,070 ש"ח עד לשכר של 60,840 ש"ח 10% 5,071 ש"ח עד 8,660 ש"ח 60,841 ש"ח עד 103,920 ש"ח 14% 8,661 ש"ח עד 14,070 ש"ח 103,921 ש"ח עד 168,840 ש"ח 23% 14,071 ש"ח עד 21,240 ש"ח 168,841 ש"ח עד 254,880 ש"ח 30% 21,241 ש"ח עד 40,230 ש"ח 254,881 ש"ח עד 482,760 ש"ח 33% שכר הגבוה מ-40,230 ש"ח שכר הגבוה מ-482,760 ש"ח 45% על כל שקל נוסף

46 היה ה2009 וזה למי שמרוויח מעל 40,230
    וההבדל בין עסק פרטי לבין שכיר זה ששכיר לא יכול לרמות ולעשות את הכסף בשחור בניגוד לעצמאי
    אז כמו שאתה יכול ליראות לא משנה מה תטען מורי הנהיגה הם בין המרוויחים הגדולים במשק הישראלי

לא משנה מה תגיד אחי
    בנאדם שמרוויח 400 שקל על 10 דקות לא יכול להיות מסכן או להצטייר כאחד כזה...
    נערך לאחרונה על ידי avatar123; 06-06-2011 בשעה 15:00.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    100

הרבה מאוד כסף יש כאלה שלא עוברים גם טסט רביעי כמו חבר שלי תאר לך כמה הוא שילם

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

אז נוריד רק 300.
    אחי את חי בסרט 50% ?

קורס לפסיכומטרי 9000 ?

אחי אני לא ודע מאיפה אתה מביא את מספרים האלה אבל מה שבטוח את מפריז ברמות !!!

לייקים
    53
    נקודות
    336

אוקיי...זה לא רק המדרגות מס הזה, זה גם מקדמות על המע"מ:
    http://www.flex.co.il/Guides/%D7%9E%...%A2%D7%9E.aspx
    עם כל זה זה כבר מגיע לכמעט חמישים אחוז מהמשכורת.
    וכן, יואל גבע לוקחים משהו כזה.
    גם קידום או הייקיו לוקחים 7,000...לפחות פה באזור שלנו בצפון.
    זה ההצעות מחיר שקיבלתי מהם.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 07-06-2011 בשעה 16:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

הנודד כמה שטויות אתה מדבר. מורה שנותן 8 שעורים ביום ומרבית המורים נותנים לפחות 10 כי הם עובדים מ6 בבוקר עד הערב. מקבל 100 שקל על כל שיעור בממוצע. 800 שקל ליום. תוריד מס הכנסה בסביבות ה10 אחוז ובוא נעזוב רגע את העובדה שחצי מהשעורים שאתה לוקח אצל מורה נהיגה הולכים לכיס שלו נקי בשחור בלי שהוא מודיע על ההכנסה הזאת למס הכנסה. אז בוא ונדבר על מורה שעושה הכל חוקי. בוא ונגיד 800 שקל הוא משלם 10 אחוז מס. ועוד 10 אחוז לבית ספר שהוא משתייך עליו. 640 שקל יומית. וזה במידע והוא מורה שעובד באיזי שלו 8 שעות ביום ובמידע וזה מורה נורמלי שמביא לפחות 10 היומית שלו זה 1000 שקל פחות 20 אחוז כבר יצא לנו 800 שקל יומית אחרי המס ותשלום לבית הספר. מורי נהגיה לא משלמים את הכסף שהאזרח הפשוט משלם על דלק. למורי נהיגה יש החזר מס דלק בגלל שזאת העבודה שלהם בידיוק כמו שלנהגי מוניות מקבלים החזר מס דלק בגלל היותם תחבורה ציבורית. זאת אומרת שביום מורה מוציא סביבות ה150 שקל דלק אם לא פחות. משמע אם אתה אתה מורה שעושה 8 ביום אתה מקבל 500 שקל יומית (על 8 שעות 63 שקל לשעור נקי בכיס שלו. ובמידע אם הוא מעלים חלק מהשעורים וכולם עושים את זה הוא כבר מקבל 70~75 לשעה). ואם אתה מורה שעושה 10 ביום אז היומית שלך היא 650 שקל.
    בחודש יש 26 ימי עבודה בממוצע. 26*500 משמע 13.000 שקל בחודש במידע ואתה מורה נהיגה שעובד ברגוע מ8 בבוקר עד 4~5 בצהריים.
    ו16.900 שקל במידע ואתה עובד מ8 בבוקר עד 6 בערב. (ורוב המורים עובדים אפילו יותר). אבל אנחנו מדבים על יום עבודה קצר של 8 שעות לאומת יום עבודה סטנדרטי של 10 שעות. עכשיו בואו נגזים ונגיד שהמורה משלם 1500 שקל בחודש על התיקונים של האוטו בממוצע.

מורה שעובד 8 שעות מכניס חודשית של 11.500 ובמציות זה הופך ל 13.000 עד 15 אלף כי הם כולם מעלימים לפחות חצי מהשעורים שהם עושים + הגזמתי עם התשלומים של התיקונים בכוונה.

מורה שעובד 10 שעות ביום מכניס חודשים של 15.400 ומציות זה הופך ל 17 עד 20 אלף כי הם כולם מעלימים לפחות חצי מהשעורים שהם עושים + הגזמתי עם התשלומים של התיקונים בכוונה.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

תעשו כמו שחבר שלי עשה, הוא הלך לקד"ץ נהיגה בצבא, עשה 40 שיעורים, נכשל כמה טסטים, עד שהוא קלט את הנהיגה, אחרי זה הוא אמר שהוא לא יכול להמשיך ושיחררו אותו מזה, הוא הלך למורה נהיגה פרטי דפק לו נסיעה של החיים אחרי 3 שיעורים ניגש לטסט ועבר כמו גדול.
    רישיון נהיגה ב800 ש"ח.
    נערך לאחרונה על ידי ShmuelAvera; 07-06-2011 בשעה 18:23.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש מתקדם האוואטר של eli_adato
    שם פרטי
    eli
    לייקים
    2
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הצלחה היא היכולת לעבור מכישלון אחד למשנהו מבלי לאבד אף טיפה של התלהבות בדרך

אתה צודק חרא של מדינה יש לנו

--------------------------------------------------------------------------------------------

לייקים
    53
    נקודות
    336

ציטוט נכתב במקור על ידי Alkaash צפיה בהודעה
    הנודד כמה שטויות אתה מדבר. מורה שנותן 8 שעורים ביום ומרבית המורים נותנים לפחות 10 כי הם עובדים מ6 בבוקר עד הערב. מקבל 100 שקל על כל שיעור בממוצע. 800 שקל ליום. תוריד מס הכנסה בסביבות ה10 אחוז ובוא נעזוב רגע את העובדה שחצי מהשעורים שאתה לוקח אצל מורה נהיגה הולכים לכיס שלו נקי בשחור בלי שהוא מודיע על ההכנסה הזאת למס הכנסה. אז בוא ונדבר על מורה שעושה הכל חוקי. בוא ונגיד 800 שקל הוא משלם 10 אחוז מס. ועוד 10 אחוז לבית ספר שהוא משתייך עליו. 640 שקל יומית. וזה במידע והוא מורה שעובד באיזי שלו 8 שעות ביום ובמידע וזה מורה נורמלי שמביא לפחות 10 היומית שלו זה 1000 שקל פחות 20 אחוז כבר יצא לנו 800 שקל יומית אחרי המס ותשלום לבית הספר. מורי נהגיה לא משלמים את הכסף שהאזרח הפשוט משלם על דלק. למורי נהיגה יש החזר מס דלק בגלל שזאת העבודה שלהם בידיוק כמו שלנהגי מוניות מקבלים החזר מס דלק בגלל היותם תחבורה ציבורית. זאת אומרת שביום מורה מוציא סביבות ה150 שקל דלק אם לא פחות. משמע אם אתה אתה מורה שעושה 8 ביום אתה מקבל 500 שקל יומית (על 8 שעות 63 שקל לשעור נקי בכיס שלו. ובמידע אם הוא מעלים חלק מהשעורים וכולם עושים את זה הוא כבר מקבל 70~75 לשעה). ואם אתה מורה שעושה 10 ביום אז היומית שלך היא 650 שקל.
    בחודש יש 26 ימי עבודה בממוצע. 26*500 משמע 13.000 שקל בחודש במידע ואתה מורה נהיגה שעובד ברגוע מ8 בבוקר עד 4~5 בצהריים.
    ו16.900 שקל במידע ואתה עובד מ8 בבוקר עד 6 בערב. (ורוב המורים עובדים אפילו יותר). אבל אנחנו מדבים על יום עבודה קצר של 8 שעות לאומת יום עבודה סטנדרטי של 10 שעות. עכשיו בואו נגזים ונגיד שהמורה משלם 1500 שקל בחודש על התיקונים של האוטו בממוצע.

מורה שעובד 8 שעות מכניס חודשית של 11.500 ובמציות זה הופך ל 13.000 עד 15 אלף כי הם כולם מעלימים לפחות חצי מהשעורים שהם עושים + הגזמתי עם התשלומים של התיקונים בכוונה.

מורה שעובד 10 שעות ביום מכניס חודשים של 15.400 ומציות זה הופך ל 17 עד 20 אלף כי הם כולם מעלימים לפחות חצי מהשעורים שהם עושים + הגזמתי עם התשלומים של התיקונים בכוונה.
    אני אומר לך שהמורה נהיגה שאני מכיר הוא מהמשפחה שלי אז אני יודע.
    והמס זה לא 10%, זה יותר..ויחד עם המע"מ זה בכלל יותר.
    לוקחים לו איזה 46% מהמשכורת על זה.
    הוא לא עובד שחור, הוא מרוויח הרבה אבל זה בגלל שהוא קורע ת'תחת בעבודה.
    וכן מקבלים החזרי מס על הדלק, אבל עדיין יוצא לך לשלם על דלק, רק המס מוחזר לך.
    המורה נהיגה שאני מדבר עליו הוא מורה נהיגה עצמאי...
    עושים לו מיצוע של כמה חודשים ולפי זה מורידים לו את כל המיסים, כי ההכנסה שלו משתנה.
    הוא טוען שהוא מגיע לאיזה 20K בחודש, אבל שוב, זה בגלל שהוא עובד כמו מטורף (מהבוקר עד הלילה).
    אין לו חיים.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 07-06-2011 בשעה 23:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני אומר לך שהמורה נהיגה שאני מכיר הוא מהמשפחה שלי אז אני יודע.
    והמס זה לא 10%, זה יותר..ויחד עם המע"מ זה בכלל יותר.
    לוקחים לו איזה 46% מהמשכורת על זה.
    הוא לא עובד שחור, הוא מרוויח הרבה אבל זה בגלל שהוא קורע ת'תחת בעבודה.
    וכן מקבלים החזרי מס על הדלק, אבל עדיין יוצא לך לשלם על דלק, רק המס מוחזר לך.
    המורה נהיגה שאני מדבר עליו הוא מורה נהיגה עצמאי...
    עושים לו מיצוע של כמה חודשים ולפי זה מורידים לו את כל המיסים, כי ההכנסה שלו משתנה.
    הוא טוען שהוא מגיע לאיזה 20K בחודש, אבל שוב, זה בגלל שהוא עובד כמו מטורף (מהבוקר עד הלילה).
    אין לו חיים.
    אחי אתה בן 12 נכון?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,713 | הודעות: 8,174,300 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect