|
|
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
אתה מדבר על ארץ שגודלה פי כמה וכמה גדולה מישראל.
בעיר שבה מעל ל10 מיליון תושבים, מן הצפוי שיהיו הבדלים בין האזורים המאוכלסים.
אבל עיר עם 300-350 אלף תושבים, ויש הבדלים כאלה גדולים בין השכונות זה אבסורד, אבל זה תוצאה של טיפול לקוי מהממשלה והעיריות עצמן.
נורדאו, ואזורים זה רק אוכלוסיה אחת ראיתי שם, וחירפן אותי עוד יותר שהם רבים בינם לבין עצמם.
טוב אני יענה לך בקצרה שזה לא תוצאה של טיפול לקוי של העירייה זה ליקוי בהורים שמחנכים את הילדים העבריינים האלה.. זה לא שבנתניה זה הגטו של כל הגנגסטרים שמוכרים לך סמים בכל פינה וקשה לא להיות שם עבריין זה פאקינג נתניה... זה שהילדים עבריינים זה בגלל ההורים הטיפשים שלהם לא העירייה
מתכנת ב
לא במקרה הזה, כשמעלים לארץ עולים חדשים ללא ידע, וללא יכולות מנטליות להסתגל לאזור החדש, וסוגרים אותם באזור אחד, מן הסתם שהילדים של אותם עולים, גדלים ללא תמיכה וללא עזרה אם זה בלימודים או בכל דבר אחר מאחר וההורים שלהם ללא יכולות מנטליות שהממשלה לא סיפקה להם את זה.
וכשלילד קשה והוא לא מצליח ללמוד ואין לו הורה שמבין ויכול לתמוך בו, אותו ילד מחליט לוותר, וללכת לדברים אחרים שמן הסתם זה פשיעה.
יש לי 2 מילים שיתארו את המצב. שכונות עוני.
אנשים גדלים ברחוב (יש להם בית, אבל בגלל שאין איכות חיים הם מעדיפים לבלות את רוב הזמן שלהם בחוץ) ובכדי שלא ירגישו מקופחים מהסיבה שהם רואים אנשים עם כסף ולהם אין, הם נטפלים אליהם. זה מתחיל להפוך להרגל ואז קורה מצב של "עבריינים צעירים" וזה מה שראית.
אם היית גר קרוב לשם, היית רואה הרבה יותר מאוכלוסיה אחת. אני עובר שם לא קצת, יש שם אתיופים, רוסים, ישראלים, צרפתים ועוד. לא חסר גיוון בכלל.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
1. מה שבגדול עשית זה לקרוא לאתיופים ורוסים טיפשים... מה שנראה לי קצת מוזר בהתחשב בזה שאתה אתיופי..
2.הרבה עולים חדשים כן הסתגלו
3. העבריניים בנתניה זה לאו דווקא עולים חדשים זה ערסים בעיקר שזה כןבגלל החינוך.
4.ולסיום כשלילד קשה והוא לא מצליח ללמוד.. הוא לא מוותר הוא מנסה שוב ושוב עד שהוא מצליח.. לא משנה כמה חוסר יכולת מנטלית יש להורים שלך עדיין יש להם אנסטינקטים הוריים ואף הורה נורמטיבי לא ייתן לילד שלו לוותר על ביה"ס וללכת לפשיעה... שוב אם הם נותנים לי כנראה שהם טיפשים מה שמחזיר אותי לזה שהעבריינות לא בא מהממשלה אלא מהחינוך
מתכנת ב
לא יודע, אני ממש ראיתי רק אתיופים, ואולי פה ושם ערסים שהם לא קשורים, אבל הם היו בודדים.
ולמה הם צריכים להיטפל לאחד שיש לו כסף? גם אני לא גדלתי על הורים עשירים, ויש פה ושם בעיות כלכליות אבל החוכמה היא לנסות להסתדר בעצמך, ולהראות שאתה חזק, הרי מה אשמים אותם ילדים עשירים?
הוריהם השקיעו בצעירותם והשיגו את הכסף ביושר ועכשיו הילדים שלהם נהנים מהפירות של הוריהם, אז אין מה להיטפל עליהם.
אם אותם ילדים משכונת העוני או מה שזה לא יהיה היו מקבלים תתמיכה הנכונה מהעייריה והממשלה הם לא היו נטפלים ככה סתם.
הרי זה מצוקה שמתבטאת בדרך זו או אחרת.
1) לא קראתי להם טיפשים. כשמעבירים אדם ממקום אחד למקום שונה לגמרי, ממדינה מתפתחת למדינה מפותחת עד מאוד, הוא לא יכול להסתגל אליה אם לא מספקים לו אמצעים.
2) תלוי מהעדה הרוסית הרבה הסתגלו, הם באים ממדינה שהיא פחות או יותר מפותחת, אך מהעולים האתיופים לא הרבה ממש טיפה.
3) העבריינים הגדולים הם ערסים עם ליקוי בחינוך, או גם הם בגלל בעיות קליטה של ההורים שלהם בשנות ה-50 הגיעו למצב הזה.
4) אתה מה זה טועה? ילד כיתה א' ב' ובכלל ילד יסודי היה מוותר, הנה לך דוגמא אחי כיתה ח' ואם לא אני הוא היה מוותר מזמן, ומי היה יודע לאן הוא היה מידרדר. אתה לא יודע כמה תמיכה צריך לתת לילד בשביל שיצליח מעצמו, לא כולם ילדי פא שמצליחים בעצמם.
מפחיד, חבל שעושים דברים כאלה שם.
טוב חזרה לנושא, בקרוב שידור חי http://www.mako.co.il/news-israel/lo...&pId=565984153
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.