פיגוע בנתניה לפני 10 דקות..
4 הרוגים קרוב ל 40 פצועים..
מקום הפיגוע- בכניסה לקניון השרון.
באותו המקום שהיה פיגוע לפני מספר חודשים על מעבר החציה..
פיגוע בנתניה לפני 10 דקות..
4 הרוגים קרוב ל 40 פצועים..
מקום הפיגוע- בכניסה לקניון השרון.
באותו המקום שהיה פיגוע לפני מספר חודשים על מעבר החציה..
|
|
ממד"א, נמסר שהפצועים פונו לבתי החולים לניאדו בנתניה והלל יפה בחדרה.
מתי הם יפסיקו
מתיי????![]()
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
דיייי נמאס כבר מפיגועים!!!! צריך סופסוף להכנס בהם כמו שצריך בית בית ! שכונה שכונה! לרוקן להם את הבתים עד שנמצא ת'חראות הזונות האלה!!
יווו...
בכל החיים שלי לא חלמתי על פיגוע והיום זה קרה, אומנם לא בנתניה אבל עדיין חלמתי על פיגוע...
יום עצוב, הרגשתי כבר את הרגיעה אבל עוד פעם...
פייי איזה מבואס אני עכשיו.
גם אני מבואס- כל פיגוע מזכיר לי את הפיגוע הכפול בב"ש..
מזעזע!!
גועל נפש פשוט ערבים בני זונות... שוב בנתניה שוב בקניון השרון שוב אנשים שלא עשו כלום מתו ..
צריך לפרק אותם כל פעם שצהל הורג מישהו בטעות כל העולם משתגע אלה הורגים אנשים שלא עשו כלום ואף אחד לא אומר כלום ...
Indianapolis colts Champions!!!
די כבר לפיגועים , לא נמאס, לא נמאס?
מיום ליום אני מבין שפיזית אי אפשר לעצור את הפיגועים ודרך אלימות צבאית וחיסול מבוקשים לא נגיע לשום מקום.
די כבר , אי אפשר ככה יותר.
מזה עזור לכם שאתם מקללים אותם עכשיו ומזיינים בשכל
היה פיגוע,והיה נכון
אנשים מתו נכון ,אבל אתם סתם מקללים ,בקשר לזה שצריך להיכנס בית ובית אין זה לא יקרה בחיים ,מכמה סיבות:
1. אנחו לא ערבים ולא הורגים חפים מפשע ואם כן רק בטעות
2. יש לנו הסכמים כמו למשל אוסלו שאוסר עלינו להרוג חפים מפשע וכדומה
3.כל העולם שונא ערבים וגם על הדברים האלה ככה שאנחנו לא רוצים שישנאו ישראלים , למשל ערבי רוצה להתקבל לאוניברסיטה בארה"ב יעשו לו תמוות עד שהוא יתקבל כנ"ל לעבודה
4.יש לנו תמיכה של ארה"ב שבלעדיה הכלכלה של ישראל מתפרקת לחתיכות ואנחנו מחוייבים לעשות כדברים או חלקם לפחות שזה לא לדפוק נגיד פצצה אטומית שטחית ברדיוס של 100ק"מ בעזה לדוגמה שזה יפוצץ הכל , זה אפשרי ותמיד היה אפשרי אבל אנחנו מחוייבים לדברים מסויימים וזה מה יש.
5. ערבים לא שווים בכלל את היחס הזה וכשאני מתכוון ערבים אני מתכוון לאל קאידה , מוסמלמים , וחיזבאללה.
"ערבים לא שווים את היחס"?
תגיד, אתה שם לב למה שאמרת? אנשים מתים? אתה חושב שזה רק מספרים? משפחות שלמות מתפוצצות ביחד איתם.
אין לך מושג בכלל על מה אתה מדבר
יש לי מושג כי ערבים לא שווים את היחס בפורום פה , הם שווים את היחס מבחינת הצבא שהם יטחנו אותם בטח היום בלילה ומחר בבוקר , אבל מבחינת האנשים ערבים = ריק ,נכון משפחות שלמות נהרסות אני לא אומר , אנשים אכן סובלים ואני מזדהה עם זה , אבל לקלל אותם לא יעזור לך הם לא רואים את ההודעות האלה וזה סתם "כעס" שאתם פורקים על עצמכם סה"כ .נכתב במקור על ידי Pts
משה עם כל הכבוד- זהו המקום לפרוק את כל הכעס- באינטרנט ולא במציאות...
עדיף לפרוק הכל על המקשים של המקלדת ולא על ההדק של האקדח- השוואה לא ריאלית אבל זה מה שאני חושב..
ערביםם אני יזיין אותכםם כוסס אמא שלכםםםםם יזונותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
איי איי איי רק תנו לי איזה ערבי בידיים ותראו מה אני עושה לבן זונה הזההה מחבללל מיזדייןןןןן
מזכיר לי את הפיגוע בבאר שבעע כוסס עמקקק
הייתי 300 מטר מקו 7......
יא אללהההההה מתי שרון הבן זונה הזה גם כן ראש ממשלה יכנס בהםם??
כולו דיבורים
בן זונה אמן ימותת!!
מסכנים נתניהה אני מחרם עלייהם....