קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המלצה|שרת .teamspeak במקום IRC
    על ידי as444 בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-07-2011, 13:27
  2. [מידע] המלצה לנערות: עדיף התקן תוך רחמי במקום גלולה
    על ידי Sapir. בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-06-2011, 23:34
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 11:26
  4. [בקשה]המלצה על משחק....
    על ידי idoli בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 19:44
  5. אני צריך המלצה על שני סרטים
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 23:27
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

המלצה לנערות: עדיף התקן תוך רחמי במקום גלולה

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל המלצה לנערות: עדיף התקן תוך רחמי במקום גלולה

שמתי את המידע הזה גם פה וגם ברפואה ובריאות, אני מקווה שזה יעזור.

משך שנים חששו גינקולוגים מההתקן התוך רחמי למניעת הריון, ששימש רק נשים נשואות לאחר לידה. עתה ממליץ האיגוד האמריקני לגינקולוגיה ומיילדות כי ההתקן בטוח לשימוש ויעיל לנשים בכל הגילאים, כולל לנערות – במקום גלולה. גינקולוגים ישראלים: ההתקן אינו מתאים לכל הנערות ואינו מונע הדבקה במחלות מין

ההתקן התוך רחמי חוזר: לאחר שנים בהן כיכבו הגלולות כאמצעי המניעה הפופולרי בעולם בשל חשש רופאים מתופעות לוואי של ההתקן התוך רחמי, ממליצים עתה המומחים על ההתקן כאמצעי מניעה מקובל גם לנערות במקום הגלולה. בישראל מסייגים המומחים: להתקן תופעות לוואי ואינו מחליף שימוש בקונדום.

ההתקן התוך רחמי קיים כבר מתחילת המאה, אך הפופולריות שלו גברה בשנות השבעים. הוא קיים בשתי תצורות עיקריות: הוותיק הוא

התקן עשוי נחושת (המוכרבארץ תחת השם "נובאטי") הגורם לתהליך דלקתי ברחם ובכך מונע השרשת העובר ברחם והריון. החדש יותר הוא התקן תוך רחמי הורמונלי המעובה מעט (המוכר בארץ כ"מירנה") המפריש פרוגסטרון שמונע את ההריון.

החדרת ההתקן התוך רחמי אורכת כשתי דקות במרפאת הגינקולוג, והיא אינה נמצאת בסל התרופות כך שמדובר בפעולה בתשלום פרטי מלא. ההתקן מונע הריון במעל 98% מהמשתמשות, אולם במקרים נדירים עלול ההתקן לגרום לדלקת באגן, ניקוב הרחם, פליטה של ההתקן מבלי משים ובכך כניסה להריון במפתיע, והריון חוץ רחמי.

ההנחיות הקודמות של האיגוד האמריקני לגינקולוגיה ומיילדות משנת 2005 המליצו שלא לעשות שימוש בהתקן התוך רחמי לכלל הנשים, בשל החשש מזיהומים. עתה קובעות ההמלצות החדשות שפורסמו בגליון החדש של כתב העת האמריקני לגינקולוגיה ומיילדות, כי ההתקן בטוח לשימוש בכל הגילאים, כולל אצל נערות. ההמלצה לנערות נובעת מכך שמקרי הריון רבים קרו בגלל שיכחה לקחת את הגלולה באופן סדיר וגם בשל תופעות הלוואי של הגלולות ובעיית קרידות הדם שיש לנשים רבות, במקרים אלו אסור לקחת גלולה.
    נערות סברו שההתקן מונע מחלות מין

"התקן תוך רחמי היה נחשב משך שנים לא מקובל אצל נערות"' מסביר פרופ' אייל שיינר, מומחה לגינקולוגיה מהמרכז הרפואי סורוקה, "בעיקר משום שהיו הרבה ריקושטים על נערות שחשבו שההתקן מנע מחלת מין ולכן פטרו את הפרטנר משימוש בקונדום. בנוסף לכן ההמלצה היתה להחדרת התקן רק לנשים נשואות ללא ריבוי בני זוג כך שאין חשש ממחלות מין, ושעברו לידה אחת לפחות כך שהנרתיק שלהן יותר רחב וקל להחדרת התקן".

אלא שבהמשך התברר כי ההתקן התוך רחמי דווקא לא הגביר את שכיחות הסיבוכים והצליח למנוע הריונות בלתי רצויים באופן יעיל גם אצל נערות. בנוסף תכשיר חדש בשם ציטוטק וגינלי המרחיב את הנרתיק, איפשר להחדיר את ההתקן בנערות בקלות ועם מינימום של כאב.
    "צריך לזכור שההתקן אינו מגן בפני מחלות מין", מוסיף פרופ' שיינר, "הוא אמנם אמצעי מניעה מאוד יעיל במתכונת 'שגר ושכח' אך הוא עדיין טומן בחובו תופעות לוואי אפשריות. לכן צריך לשקול כל נערה לגופה. אצל נערות שאינן יכולות ליטול גלולות בשל בעיות קרישה, או כאלה שנכנסות להריון ועוברות הפלה, מומלץ על התקן. אך לא הייתי ממליץ באופן גורף על ההתקן לכל הנערות בישראל".
    קרדיט לאתר אחר.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

זה עדיין לא יתפוס. גלולות זה הרבה יותר נגיש.

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

ספיר תודה על המידע!!

לדעתי בארץ ההתקן לא יהפוך לנפוץ, הנשים הישראליות התרגלו לגלולות ויהיה קשה להחליפן, נכון ההתקן הוא פתרון מעולה לכל אותן נשים שמסיבות כאלה ואחרות לא יכולות ליטול את הגלולות, אך כפתרון לשכיחת הגלולה יש את נוברינג אשר תפס תאוצה בזמן האחרון ובסך הכל מדובר המוצר קל לשימוש שלא מצריך הליכה למרפאה לצורך החדרת ההתקן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ברירת מחדל לפאדיחות כאלה יש...

היום גם אם שוכחים גלולה ומפחדים מהריון לא רצוי אז יש גם את גלולות יום למחרת כמו נורלבו, שמצילות מצבי חירום כאלה של שכיחת גלולה...או שהקונדום נקרע. נובהרינג זה עוד אמצעי מניעה לא??? זה במקום גלולות אם אני לא טועה...

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי שי המלכה צפיה בהודעה
    היום גם אם שוכחים גלולה ומפחדים מהריון לא רצוי אז יש גם את גלולות יום למחרת כמו נורלבו, שמצילות מצבי חירום כאלה של שכיחת גלולה...או שהקונדום נקרע. נובהרינג זה עוד אמצעי מניעה לא??? זה במקום גלולות אם אני לא טועה...
    נכון מאוד נוברינג זה אמצעי מניעה הבא באמת כפתרון "לשחכתי גלולה"

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ברירת מחדל את מתבלבלת...

נובהרינג זה אמצעי מניעה כמו גלולות או קונדום, כדי למנוע הריון במצב של "שכחתי גלולה" או נקרע הקונדום אז צריך לקחת גלולת יום למחרת כמו נורלבו...

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ

נובהרינג זה אמצעי מניעה כמו גלולות או קונדום, כדי למנוע הריון במצב של "שכחתי גלולה" או נקרע הקונדום אז צריך לקחת גלולת יום למחרת כמו נורלבו...
    אני לא הבעת את עצמי נכון, ואני מתנצלת על הכך, הכוונה שלי הייתה כי נוברגינג הוא אמצעי מניעה אידאלי לכל אותן בנות אשר באופן קבוע נוטות לשכוח גלולה, את נוברגינג מחדירים אחת ל3 שבועות ושוכחים מימנה!! ולא מתמודדים עם מצב "האם לקחתי את הגלולה שלי היום?"

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ברירת מחדל אופס, שכחתי

הבנתי אותך, צודקת באמת יש הרבה בנות ששוכחות לקחת גלולות. אני מכירה בנות שמרוב שהן שוכחות הו מדביקות את החפיסה למראה במקלחת...בכל אופן, הנובהרינג זה באמת פתרון מושלם למי ששוכחת הרבה פעמים לקחת...אני מאותן בנות ששוכחות לפעמים אז יצא לי פעם לקחת נורלבו...

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חיה ותן לחיות

לדעתי הכי נוח זה גלולות.. נראלי יותר בטוח מטבעת שאולי יכולה לזוז שם למטה, או חס וחלילה להתקע =/ ולגבי בנות ששוכחות לקחת גלולות.. אני למשל לוקחת פליים ויש להם שירות מזכירונט שנרשמים אליו ומקבלים כל יום SMS .. תזכורת לקחת את הגלולה

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

חוזר ובגדול? למיטב ידיעתי יש הרבה נשים שמותקן אצלן ההתקן הזה.ההתקן הזה מותקן בדר"כ אצל נקבות שכבר עברו היריון.
    לדעתי אתן פשוט צריכות להשאר עם הגלולות\המדבקה. יש סיבה למה לא מתקינים את זה לנשים שלא עברו היריון,אני מתאר לעצמי שאחת מהן היא ירידה בפוריות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ברירת מחדל מבולבלת...

כן אבל אפילו תזכורת בפלאפון לא עוזרת לי...אז אני מניחה שגם אס אמ אס לא יעזור. את רוצה להגיד לי שאחרי כל אס אמ אס את לא שוכחת אף פעם לקחת גלולה???כי אני גם אם אני עושה נודניק יש מצבים שאני דוחה דוחה ואז שוכחת ואז אני צריכה לרוץ לבית מרקחת לקנות לי נורלבו או משהו...אז ניראה לי שהתקן זה באמת עדיף לי. למרות שהלחצת אותי בעניין הפוריות...

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

כן אבל אפילו תזכורת בפלאפון לא עוזרת לי...אז אני מניחה שגם אס אמ אס לא יעזור. את רוצה להגיד לי שאחרי כל אס אמ אס את לא שוכחת אף פעם לקחת גלולה???כי אני גם אם אני עושה נודניק יש מצבים שאני דוחה דוחה ואז שוכחת ואז אני צריכה לרוץ לבית מרקחת לקנות לי נורלבו או משהו...אז ניראה לי שהתקן זה באמת עדיף לי. למרות שהלחצת אותי בעניין הפוריות...
    קודם כל,אני זכר.וזו כבר בעיה שלך שאת לא מסוגלת לגרור את עצמך לעשות משהו שחשוב לך

מורחקים
    שם פרטי
    שמשון השיכור
    לייקים
    10
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    גרגמל הוא רשעמרושע

UOTE=Sapir.;6879543]ההתקן התוך רחמי קיים כבר מתחילת המאה, אך הפופולריות שלו גברה בשנות השבעים. הוא קיים בשתי תצורות עיקריות: הוותיק הוא
    קרדיט לאתר אחר.[/QUOTE]

איזה מאה? כתבת שנות השבעים, שנות השבעים הם במאה ה20 אנחנו במאה ה 21.

רק לידע כללי..
    נערך לאחרונה על ידי דרדסבתא; 04-07-2011 בשעה 19:44.

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    שמתי את המידע הזה גם פה וגם ברפואה ובריאות, אני מקווה שזה יעזור.

משך שנים חששו גינקולוגים מההתקן התוך רחמי למניעת הריון, ששימש רק נשים נשואות לאחר לידה. עתה ממליץ האיגוד האמריקני לגינקולוגיה ומיילדות כי ההתקן בטוח לשימוש ויעיל לנשים בכל הגילאים, כולל לנערות – במקום גלולה. גינקולוגים ישראלים: ההתקן אינו מתאים לכל הנערות ואינו מונע הדבקה במחלות מין

ההתקן התוך רחמי חוזר: לאחר שנים בהן כיכבו הגלולות כאמצעי המניעה הפופולרי בעולם בשל חשש רופאים מתופעות לוואי של ההתקן התוך רחמי, ממליצים עתה המומחים על ההתקן כאמצעי מניעה מקובל גם לנערות במקום הגלולה. בישראל מסייגים המומחים: להתקן תופעות לוואי ואינו מחליף שימוש בקונדום.

ההתקן התוך רחמי קיים כבר מתחילת המאה, אך הפופולריות שלו גברה בשנות השבעים. הוא קיים בשתי תצורות עיקריות: הוותיק הוא

התקן עשוי נחושת (המוכרבארץ תחת השם "נובאטי") הגורם לתהליך דלקתי ברחם ובכך מונע השרשת העובר ברחם והריון. החדש יותר הוא התקן תוך רחמי הורמונלי המעובה מעט (המוכר בארץ כ"מירנה") המפריש פרוגסטרון שמונע את ההריון.

החדרת ההתקן התוך רחמי אורכת כשתי דקות במרפאת הגינקולוג, והיא אינה נמצאת בסל התרופות כך שמדובר בפעולה בתשלום פרטי מלא. ההתקן מונע הריון במעל 98% מהמשתמשות, אולם במקרים נדירים עלול ההתקן לגרום לדלקת באגן, ניקוב הרחם, פליטה של ההתקן מבלי משים ובכך כניסה להריון במפתיע, והריון חוץ רחמי.

ההנחיות הקודמות של האיגוד האמריקני לגינקולוגיה ומיילדות משנת 2005 המליצו שלא לעשות שימוש בהתקן התוך רחמי לכלל הנשים, בשל החשש מזיהומים. עתה קובעות ההמלצות החדשות שפורסמו בגליון החדש של כתב העת האמריקני לגינקולוגיה ומיילדות, כי ההתקן בטוח לשימוש בכל הגילאים, כולל אצל נערות. ההמלצה לנערות נובעת מכך שמקרי הריון רבים קרו בגלל שיכחה לקחת את הגלולה באופן סדיר וגם בשל תופעות הלוואי של הגלולות ובעיית קרידות הדם שיש לנשים רבות, במקרים אלו אסור לקחת גלולה.
    נערות סברו שההתקן מונע מחלות מין

"התקן תוך רחמי היה נחשב משך שנים לא מקובל אצל נערות"' מסביר פרופ' אייל שיינר, מומחה לגינקולוגיה מהמרכז הרפואי סורוקה, "בעיקר משום שהיו הרבה ריקושטים על נערות שחשבו שההתקן מנע מחלת מין ולכן פטרו את הפרטנר משימוש בקונדום. בנוסף לכן ההמלצה היתה להחדרת התקן רק לנשים נשואות ללא ריבוי בני זוג כך שאין חשש ממחלות מין, ושעברו לידה אחת לפחות כך שהנרתיק שלהן יותר רחב וקל להחדרת התקן".

אלא שבהמשך התברר כי ההתקן התוך רחמי דווקא לא הגביר את שכיחות הסיבוכים והצליח למנוע הריונות בלתי רצויים באופן יעיל גם אצל נערות. בנוסף תכשיר חדש בשם ציטוטק וגינלי המרחיב את הנרתיק, איפשר להחדיר את ההתקן בנערות בקלות ועם מינימום של כאב.
    "צריך לזכור שההתקן אינו מגן בפני מחלות מין", מוסיף פרופ' שיינר, "הוא אמנם אמצעי מניעה מאוד יעיל במתכונת 'שגר ושכח' אך הוא עדיין טומן בחובו תופעות לוואי אפשריות. לכן צריך לשקול כל נערה לגופה. אצל נערות שאינן יכולות ליטול גלולות בשל בעיות קרישה, או כאלה שנכנסות להריון ועוברות הפלה, מומלץ על התקן. אך לא הייתי ממליץ באופן גורף על ההתקן לכל הנערות בישראל".
    קרדיט לאתר אחר.
    ממליצה מניסיון?

זאת הסיבה שאני לא עושה סקס!
    יותר מידי סיבוכים....
    אל תעשו סקס!
    סקס רק מביא צרות!
    הצטרפו אלינו למנזר השתקנים XD
    (אני צוחק... סקס זה גדול!)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,879 | הודעות: 8,199,472 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect