נכתב במקור על ידי _AnGi_ וואו... אתה אוהב לעשות טוב לאחרים אהה.. רק שישאר לך משהו... כזה אני
ילד בן 15 שר אני לא בוגד.................
נכתב במקור על ידי קהלני כזה אני דרך אגב קבל LIKE על משפט המחץ שלך...
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 26-06-2011 בשעה 01:18.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ דרך אגב קבל LIKE על משפט המחץ שלך... קבלי לייק על המשפט מחץ גם שלך...
נערך לאחרונה על ידי קהלני; 26-06-2011 בשעה 01:20.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ דרך אגב קבל LIKE על משפט המחץ שלך... גם את O_o
וואה וואה להיייייייייט 1 בלילה וכבר 250 תגובות ככה אני אוהב אתכם
נכתב במקור על ידי GreenPoison גם את O_o מה גם אני?
אנחנו כבר עמוד 17!!!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי GreenPoison אנחנו כבר עמוד 17!!!!!!!!!!!!! זה לא הרבה בפסח הגענו ל 50...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מה גם אני? קבלי LIKE על משפט המחץ שלך...מה חשבת?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ זה לא הרבה בפסח הגענו ל 50... רק התחיל הלילה מותק
נכתב במקור על ידי Shinx זה שם של פוקימון באמת? איזה פוקימון זה תביא תמונה.. נכתב במקור על ידי GreenPoison או על כסף................ אבל בעיקרון אתה יודע משהו? הזנחנו את הביצים שלנו כנסוווווו- חחח אתה לא יודע כמהאתה צודק! חחח
נכתב במקור על ידי GreenPoison קבלי LIKE על משפט המחץ שלך...מה חשבת? תאמת כי אני שונאת את המשפט מין הסתם.... נכתב במקור על ידי קהלני רק התחיל הלילה מותק לצערי אני כבר לא אהיה פה... יש כאלה שצריכים לקום לעבודה...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לצערי אני כבר לא אהיה פה... יש כאלה שצריכים לקום לעבודה... הייתי גם יכול להגיד את זה אם רק הייתה לי עבודה...
נכתב במקור על ידי Shinx וואה וואה להיייייייייט 1 בלילה וכבר 250 תגובות ככה אני אוהב אתכם יהיו עוד הרבה בקרוב בעזרת השם חח נכתב במקור על ידי קהלני כזה אני שקרן לי עזרת מלאאאאאאאאאאאאא..!
חוקי הפורום