לאחרונה, נהפכתי מ"הבחור התמים שמדבר איתה" (וסוגר אחרי זה) לבחור בעל הביטחון העצמי המופרז, שמסתכלים עליו כמין מנייאק.
אין דבר כזה ביטחון מופרז , כן יש ביטחון שהוא לא אמיתי ולכן נראה מופרז.
הגישה שלי לבחורה, כשאני מדבר איתה היא: "מי היא בכלל, אני יכל להגיד מה שבא לי, היא נתנה לי עקיצה?! קחי מאה חזרה!"
גישה ממש לא נכונה שכן היא נובעת מאיזה מקום של נפגעתי ממנה ולכן אני צריך להחזיר. אתה צריך לגשת בגישה של היא בנאדם כמוך.אתה צריך לגשת בגישה שהיא בקטע שלך וכמו כן שאתה בקטע שלה.
אתם ממש לא הולכים פה במלחמה המשחק הוא ביחד זה למה התוצאה שלו הוא סקס/חברות/משהו ->משהו הדדי,משותף.
כלומר זה לא משנה אם היא נותנת לך עקיצה/מחמאה/משהו אחר כל עוד היא לא הלכה היא בקטע.
זו בעצם הבעיה שלי, אני עם אינר גיים - שלדעתי טוב (אולי מסתבר שלא) - יש לי המון סבלנות, אני מוכן ומשקיע הרבה בשיפור העצמי שלי (כמו אימונים קבועים, עבודה מסודרת, תזונה נכונה, תחביבים וכייף כשצריך).
לפי מה שאני הבנתי האינר גיים שלך נובע מכך שהאינטרקציה היא סוג של מלחמה מה שאני לא מסכים איתו והוא נובע מהעבר שלך כנראה. נכון אתה בטוח בעצמך במלחמה ושאתה תנצח אבל זה לא הגישה פה.
זאת גישה לצבא במלחמה/לתחרויות/וכו.. אתה לא מתחרה פה באף אחד לפחות לא במי שאתה מתחיל איתה.
הבעיה היא שהיום, בחורות תופסות ממני אחד בעל ביטחון עצמי לא מוצדק,
וזו בדיוק הבעיה שלי. זה גורם לבחורות לעיתים קרובות להיכנס איתי למרתון של C&F ואני בדרך כלל "מפסיד" ויוצא ללא סגירה בגלל זה.
כי אתה נלחם בהם, במלחמה אין מנצחים עצם זה שאתה שובר ראפור אתה יוצר סוג של התנגדות.
כן אז אם היא מחזירה את הראפור נוצרת משיכה ואם לא נתקעת.
אם השבירת ראפור יוצרת פלירטוט הדדי זה טוב כי זה כבר משהו הדדי ולא מלחמה, תשים לב לזה.
אני יודע מה אני שווה ויש לי אהבה לאנשים כמו שלאנשים יש אהבה אליי, הבעיה היא שוב, או שזה משהו דפוק באינר גיים שלי, או - שזה פשוט חוסר נסיון פרקטי כי הביטחון שלי וכל הקקה, משכיח ממני דברים חשובים ואני מתחיל לדבר המון
שטויות לא רצויות בסט שסתם הורסות לי.
זאת כנראה הגישה שלך, משהו שם.
וממש לא האינר גיים הביטחון שלך והוויב שלך אלו דברים מאוד חשובים.(הדיבור הרבה פחות)
אם היה לך את הניסיון היית עולה על זה לבד.
מה הכוונה בלדבר שטויות, אמרת אתה בטוח בעצמך...
אם אתה אומר משהו והוא אתה 100% ובעצם האתה שאתה רוצה ליהיות תוך התעלמות מהפחדים
כנראה הוא לא יהרוס לך.
הוא יהיה אתה והאישיות שלך ולכן יהיה קשה לערער את זה כי יהיה לזה פריים חזק.
הגיים שלי נהיה "מבולגן" ולא מסודר.
זאת כבר בעיה אחרת שהניסיון יפתור, חוץ מזה בכל סיטואציה צריך לפעול אחרת.
כן אז תלך לפי איזה משהו מוגדר אבל תשאיר שם המון מקום לאילתור.
אשמח אם מישהו ידע להצביע על הפתרון לבעיתי

.
נ.ב: דה נאטס - אני זוכר את היעוץ שנתת לי ועכשיו אני מין מפרק לי את השלבים שבפיתוי בכך שאני שם לעצמי מטרות קטנות תוך כדי הסט, חוץ מזה אני ממציא לי רוטניות חדשות וקורא קצת כדי להתרענן, אז תודה - אני אעדכן אותך על ההתקדמות שלי בהמשך

.
אז יאללה חבר'ה, אני מלא אמביציה וחדור מוטיבציה, (אני מעדיף עצה של מנוסים יותר אם אפשר =]).
תודה ואחלה יום שבעולם לכולם.