קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חשיפה כלבנית נכונה (איך לבנות לכלב ביטחון עצמי)
    על ידי עוט לשרמן בפורום בעלי חיים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2013, 12:35
  2. בעייה של ביטחון עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-08-2007, 03:20
  3. משהו נחמד שמרא כמה ביטחון עצמי יכולה לשנות
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 15-10-2006, 23:05
  4. בעיית ביטחון עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 03:48
  5. חסר לך ביטחון עצמי? הנה כמה עצות
    על ידי יעל בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 14:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

ביטחון עצמי שלא מצדיק את מה שבפנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ברירת מחדל ביטחון עצמי שלא מצדיק את מה שבפנים

לאחרונה, נהפכתי מ"הבחור התמים שמדבר איתה" (וסוגר אחרי זה) לבחור בעל הביטחון העצמי המופרז, שמסתכלים עליו כמין מנייאק.

הגישה שלי לבחורה, כשאני מדבר איתה היא: "מי היא בכלל, אני יכל להגיד מה שבא לי, היא נתנה לי עקיצה?! קחי מאה חזרה!"

זו בעצם הבעיה שלי, אני עם אינר גיים - שלדעתי טוב (אולי מסתבר שלא) - יש לי המון סבלנות, אני מוכן ומשקיע הרבה בשיפור העצמי שלי (כמו אימונים קבועים, עבודה מסודרת, תזונה נכונה, תחביבים וכייף כשצריך).

הבעיה היא שהיום, בחורות תופסות ממני אחד בעל ביטחון עצמי לא מוצדק, וזו בדיוק הבעיה שלי. זה גורם לבחורות לעיתים קרובות להיכנס איתי למרתון של C&F ואני בדרך כלל "מפסיד" ויוצא ללא סגירה בגלל זה.

אני יודע מה אני שווה ויש לי אהבה לאנשים כמו שלאנשים יש אהבה אליי, הבעיה היא שוב, או שזה משהו דפוק באינר גיים שלי, או - שזה פשוט חוסר נסיון פרקטי כי הביטחון שלי וכל הקקה, משכיח ממני דברים חשובים ואני מתחיל לדבר המון שטויות לא רצויות בסט שסתם הורסות לי.

הגיים שלי נהיה "מבולגן" ולא מסודר.

אשמח אם מישהו ידע להצביע על הפתרון לבעיתי .

נ.ב: דה נאטס - אני זוכר את היעוץ שנתת לי ועכשיו אני מין מפרק לי את השלבים שבפיתוי בכך שאני שם לעצמי מטרות קטנות תוך כדי הסט, חוץ מזה אני ממציא לי רוטניות חדשות וקורא קצת כדי להתרענן, אז תודה - אני אעדכן אותך על ההתקדמות שלי בהמשך .

אז יאללה חבר'ה, אני מלא אמביציה וחדור מוטיבציה, (אני מעדיף עצה של מנוסים יותר אם אפשר =]).

תודה ואחלה יום שבעולם לכולם.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הגישה שלך דפוקה מראש.
    התחלת בצורה כזאת:

----- אתה
    -------------- היא

הדבר הראשון שעשית זה:

---- אתה
    ---- היא

הורדת אותה אצלך בראש, עכשיו היא "לא מיוחדת ויש עוד מליון כמוה".
    זה לא נכון, כל בן אדם מיוחד, ומכולם יש לך מה ללמוד.
    עכשיו, השתן עלה לך לראש, והמצב הוא כזה:

---------------- אתה
    ---- היא

במקום פשוט לצאת מנקודת הנחה שבאינטרקציה חברתית אין "מישהו מעל", יש פשוט אינטרקציה.
    ------------ אתה
    ------------ היא

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

זהו שלב חובה בתהליך שכמעט כל גבר שלוקח ברצינות את התחום נכלא אליו.
    ולגבי ההסבר של נטס, מטפורית, זה אמור להיות נכון.

בהתחלה שני אנשים נפגשים כשהם באותו מעמד.
    אחד מהם מקניט ומוריד את מעמד האחר.
    השני משיב אש ומשווה חזרה את המעמדות ובנוסף משחק אותה קשה להשגה ומשיג יתרון מעמדי.
    הראשון זורם עם כל הקבוצה ומצמצם את הפאר.
    השני מפגין כלפיו סימני עניין ובכך מחזיר לראשון את היתרון.
    הראשון מבודד את השני ומגלה בו עניין, מה ששוב מחזיר את שיוויון המעמדות.
    והתחרות תמשיך עד הניפנוף או עד המיטה.

לסיכום:
    נפגשו להם שני אנשים, אשר התחילו במעמד שווה זה לזה.
    הם ביצעו תחרות מעמדות שאני באופן אישי לא מבין בכלל לשם מה להתחיל בה.

לאחר התחרות, הם הרגישו מחוברים יותר, מאוהבים יותר ומיניים יותר - סקס.
    או, במקרה אחר, פגועים יותר - ניפנוף.

שורה תחתונה, אם באווטר היית צריך לחבר את הצמה שלך לצמה של הבחורה בשביל ליצור כימייה ביניכם, אצלינו אין צמות אלא תחרות חברתית (קרא לזה פלירטוט/פיקאפ/אינטראקציה או WHATEVER) אשר בסופה יוצרת או כימייה (משיכה) או התנגדות (ניפנוף). שאם לא הסקס/אהבה אין לתחרות הזאת שום תועלת. לי באופן אישי מאוד קשה לקבל זאת אבל אני משלים עם זה מיום ליום.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-06-2011 בשעה 22:40.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל ...

כמו שכבר אמרו...
    חלק מהגיים הוא להוריד לבחורה את הבטחון העצמי אתה עושה את זה יופי
    תגרום לה לנסות להרוויח את הבטחון העצמי שלה מחדש...
    תגרום לה לנסות להעלות את הערך שלה בפניך.
    כמו שהבחור מעלי אמר
    אתה מתחיל כשהיא חושבת שהיא הכי טובה
    מאזן את המאזניים מוריד לה מהערך
    ונותן לה להרוויח את הערך בחזרה.
    אח"כ כבר יש בניכם מספיק אנטרקציה
    חשוב שתתן לה להעלות את הערך שלה ע"י הפגנת ערך לגיטימית שלה ולא סתם.

בהצלחה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

וואו, אני אמרתי בדיוק ההפך, שאם הוא ייצא מנקודת הנחה שמראש שניהם באותה רמה, הוא לא מעליה והיא לא מעליו,
    הוא לא ישדר את ה"אני מתנשא" הזה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    וואו, אני אמרתי בדיוק ההפך, שאם הוא ייצא מנקודת הנחה שמראש שניהם באותה רמה, הוא לא מעליה והיא לא מעליו,
    הוא לא ישדר את ה"אני מתנשא" הזה.
    ובמילים אחרות: "אם מראש הגבר ייגש לבחורה בלי לשחק פיקאפ, הוא ישיג אותה".
    הלוואי וזה היה ככה, אך זה לא נכון, כל עוד אינך עשיר או איזה מיסטרי מפורסם כלשהו.

אם הרעיון שלך היה נכון, אז החנונים היו מוקפים בבחורות ואומני הפיקאפ היו בתולים.
    אין מה לעשות, בתכלס משחק המעמדות הוא מיותר אבל מתבקש בשביל לעבור עם הבחורה סוג של מסע ריגשי מסויים אשר יוצר כימייה ביניכם ומאפשר סקס/קשר/חתונה/גירושין/בגידות/ילדים וכו'.

אלא אם כוונתך היא לצאת מנקודת הנחה ששניכם שווים אך בכל זאת לשחק את המשחק, כשלבסוף שניכם צריכים לצאת שווים מהתחרות הקטנה שלכם. זה קצת יותר מתקבל על הדעת ודיי נכון כי יש המון גברים ששוכחים בסופו של לאזן את המעמד ביניהם והם משאירים אותה פגועה או שממשיכים להקניט אותה ואז מתפלאים למה אין נוחות או משיכה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-06-2011 בשעה 19:32.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא יודע עד כמה אני מנוסה אבל בכל מקרה.. אשמח להגיב:

אני לא חשב שצריך לעבור מסע רגשי תוך כדי העלאת הערך שלך והורדת הביטצ' שילד שלה.
    וגם לא משחקי מעמד... כי זה לא המעמד שאתם באים להוריד לה או להעלות לעצמכם... זה הערך שלה כלפיך.
    כי בגדול אם אתם כמוני - אתם הרי תבחרו את הבחורה הכוסית יותר נכון? לא את החברות שלה שנראות "סבבה".
    אז כל בחורה כזאת מצוידת עם ביטצ' שילד מלחתכילה.. אז העבודה שלך היא להוריד אותו בכל מיני שלילים - negs
    אחרי שהורדת לה את הביטצ' שילד הזה... ודברים כאלה רואים כשזה קורה היא יותר פתוחה יותר סבבה לה.. אחריי כל זה תעלה את הערך שלך אצלה.
    העניין הוא לא להסתכל על הבחורה בקטע של "היא ברמה שלי היא לא ברמה שלי" העניין הוא להסתכל על המצב כמצב שבו אתה בטוח יכול לשלוט לא משנה באיזו רמה אתה חושב שהבחורה נמצאת בה או איזו רמה היא חושבת שהיא נמצאת בה לעומתך.. ואחר שפחתת את הסט..זרקת לה כמה שלילים - negs... עוררת בה עניין אלייך.. ואתה רואה שהיא נותנת לך IOIs כאן הגיע הזמן להוריד קצת את הבטחון המופרז הזה ולתת לאגו קצת לרדת אבל עדיין.. להיות בטוח בעצמך שאתה זה שמוביל את השיחה לאן שהשיחה לא תלך. ולא להמשיך להגיד לעצמך בראש "יש עוד מליון כמוה" או "מי היא ביכלל לעומתי? אני אגיד מה שבא לי" כי כאן בדיוק אתה כבר מוותר עליה מראש גם אם היא לא תראה עניין.. וזה לא הצעד הכי חכם

זה לפחות מה שאני חושב.

Getadoze

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Getadoze צפיה בהודעה
    אני לא יודע עד כמה אני מנוסה אבל בכל מקרה.. אשמח להגיב:

אני לא חשב שצריך לעבור מסע רגשי תוך כדי העלאת הערך שלך והורדת הביטצ' שילד שלה.
    וגם לא משחקי מעמד... כי זה לא המעמד שאתם באים להוריד לה או להעלות לעצמכם... זה הערך שלה כלפיך.
    כי בגדול אם אתם כמוני - אתם הרי תבחרו את הבחורה הכוסית יותר נכון? לא את החברות שלה שנראות "סבבה".
    אז כל בחורה כזאת מצוידת עם ביטצ' שילד מלחתכילה.. אז העבודה שלך היא להוריד אותו בכל מיני שלילים - negs
    אחרי שהורדת לה את הביטצ' שילד הזה... ודברים כאלה רואים כשזה קורה היא יותר פתוחה יותר סבבה לה.. אחריי כל זה תעלה את הערך שלך אצלה.
    העניין הוא לא להסתכל על הבחורה בקטע של "היא ברמה שלי היא לא ברמה שלי" העניין הוא להסתכל על המצב כמצב שבו אתה בטוח יכול לשלוט לא משנה באיזו רמה אתה חושב שהבחורה נמצאת בה או איזו רמה היא חושבת שהיא נמצאת בה לעומתך.. ואחר שפחתת את הסט..זרקת לה כמה שלילים - negs... עוררת בה עניין אלייך.. ואתה רואה שהיא נותנת לך IOIs כאן הגיע הזמן להוריד קצת את הבטחון המופרז הזה ולתת לאגו קצת לרדת אבל עדיין.. להיות בטוח בעצמך שאתה זה שמוביל את השיחה לאן שהשיחה לא תלך. ולא להמשיך להגיד לעצמך בראש "יש עוד מליון כמוה" או "מי היא ביכלל לעומתי? אני אגיד מה שבא לי" כי כאן בדיוק אתה כבר מוותר עליה מראש גם אם היא לא תראה עניין.. וזה לא הצעד הכי חכם

זה לפחות מה שאני חושב.

Getadoze

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    חח מה אחי? זה מה שאני חושב... יכול להיות שזה לא הכי ברור בעולם אבל ניסיתי לפשט את זה.
    ואם יש לך שאלות אחי שאל חופשי.
    נערך לאחרונה על ידי Getadoze; 28-06-2011 בשעה 23:30.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

לאחרונה, נהפכתי מ"הבחור התמים שמדבר איתה" (וסוגר אחרי זה) לבחור בעל הביטחון העצמי המופרז, שמסתכלים עליו כמין מנייאק.
    אין דבר כזה ביטחון מופרז , כן יש ביטחון שהוא לא אמיתי ולכן נראה מופרז.
    הגישה שלי לבחורה, כשאני מדבר איתה היא: "מי היא בכלל, אני יכל להגיד מה שבא לי, היא נתנה לי עקיצה?! קחי מאה חזרה!"
    גישה ממש לא נכונה שכן היא נובעת מאיזה מקום של נפגעתי ממנה ולכן אני צריך להחזיר. אתה צריך לגשת בגישה של היא בנאדם כמוך.אתה צריך לגשת בגישה שהיא בקטע שלך וכמו כן שאתה בקטע שלה.
    אתם ממש לא הולכים פה במלחמה המשחק הוא ביחד זה למה התוצאה שלו הוא סקס/חברות/משהו ->משהו הדדי,משותף.
    כלומר זה לא משנה אם היא נותנת לך עקיצה/מחמאה/משהו אחר כל עוד היא לא הלכה היא בקטע.

זו בעצם הבעיה שלי, אני עם אינר גיים - שלדעתי טוב (אולי מסתבר שלא) - יש לי המון סבלנות, אני מוכן ומשקיע הרבה בשיפור העצמי שלי (כמו אימונים קבועים, עבודה מסודרת, תזונה נכונה, תחביבים וכייף כשצריך).
    לפי מה שאני הבנתי האינר גיים שלך נובע מכך שהאינטרקציה היא סוג של מלחמה מה שאני לא מסכים איתו והוא נובע מהעבר שלך כנראה. נכון אתה בטוח בעצמך במלחמה ושאתה תנצח אבל זה לא הגישה פה.
    זאת גישה לצבא במלחמה/לתחרויות/וכו.. אתה לא מתחרה פה באף אחד לפחות לא במי שאתה מתחיל איתה.

הבעיה היא שהיום, בחורות תופסות ממני אחד בעל ביטחון עצמי לא מוצדק, וזו בדיוק הבעיה שלי. זה גורם לבחורות לעיתים קרובות להיכנס איתי למרתון של C&F ואני בדרך כלל "מפסיד" ויוצא ללא סגירה בגלל זה.
    כי אתה נלחם בהם, במלחמה אין מנצחים עצם זה שאתה שובר ראפור אתה יוצר סוג של התנגדות.
    כן אז אם היא מחזירה את הראפור נוצרת משיכה ואם לא נתקעת.
    אם השבירת ראפור יוצרת פלירטוט הדדי זה טוב כי זה כבר משהו הדדי ולא מלחמה, תשים לב לזה.

אני יודע מה אני שווה ויש לי אהבה לאנשים כמו שלאנשים יש אהבה אליי, הבעיה היא שוב, או שזה משהו דפוק באינר גיים שלי, או - שזה פשוט חוסר נסיון פרקטי כי הביטחון שלי וכל הקקה, משכיח ממני דברים חשובים ואני מתחיל לדבר המון שטויות לא רצויות בסט שסתם הורסות לי.
    זאת כנראה הגישה שלך, משהו שם.
    וממש לא האינר גיים הביטחון שלך והוויב שלך אלו דברים מאוד חשובים.(הדיבור הרבה פחות)
    אם היה לך את הניסיון היית עולה על זה לבד.
    מה הכוונה בלדבר שטויות, אמרת אתה בטוח בעצמך...
    אם אתה אומר משהו והוא אתה 100% ובעצם האתה שאתה רוצה ליהיות תוך התעלמות מהפחדים
    כנראה הוא לא יהרוס לך.
    הוא יהיה אתה והאישיות שלך ולכן יהיה קשה לערער את זה כי יהיה לזה פריים חזק.

זאת כבר בעיה אחרת שהניסיון יפתור, חוץ מזה בכל סיטואציה צריך לפעול אחרת.
    כן אז תלך לפי איזה משהו מוגדר אבל תשאיר שם המון מקום לאילתור.

נ.ב: דה נאטס - אני זוכר את היעוץ שנתת לי ועכשיו אני מין מפרק לי את השלבים שבפיתוי בכך שאני שם לעצמי מטרות קטנות תוך כדי הסט, חוץ מזה אני ממציא לי רוטניות חדשות וקורא קצת כדי להתרענן, אז תודה - אני אעדכן אותך על ההתקדמות שלי בהמשך .

אז יאללה חבר'ה, אני מלא אמביציה וחדור מוטיבציה, (אני מעדיף עצה של מנוסים יותר אם אפשר =]).

בלה בלה בלה בהצלחה אחי.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 29-06-2011 בשעה 03:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

תכל'ס שדה נאטס צודק. c&f ונאגים ולהסתלבט אחד על השני זה טבעי כשאתה מרגיש משוחרר, וזה לא אקט מתנשא(תחשוב עליך למשל עם האחים הקטנים שלך). בנאדם שעושה c&f בטבעיות לצורך העניין, לא עושה זאת מתוך התנשאות על אחרים, אלא מתוך זה שהוא משוחרר וקליל וזה מאוד מצחיק ומבדר. בד"כ אדם עם ביטחון עצמי גבוה יהיה משוחרר וקליל עם אנשים וירשה לעצמו לומר משהו שהוא c&f. לכן זה יוצר משיכה

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

תשמע אחי , עד לפני כמה חודשים הייתה לי בול את אותה בעיה שיש לך עכשיו באמת שאחד לאחד , זה קרה לי שלקחתי את כל העניין
    של הפיקאפ קצת יותר מדי רחוק , הייתי עם ביטחון עצמי בשמיים , לא רואה אף אחד ואף אחת וזה פשוט לא הוביל אותי ליותר מדי והיה סתם.
    אחרי זה שיניתי גישה והותצאות היו שונות לגמרי.
    תבין טוב את מה ש KONGI רשם לך , אני הגעתי בול לתובנות האלה רק שהגעתי אליהם לבד בלי שרשמו לי מה הבעיה שלי...
    סה''כ אתה מנסה להתידד עם הבחורה , ולהכיר אותה , מעבר לעובדה שאתה רוצה לתקוע אותה.
    אתה צריך לבוא בגישה של סחבק , מישהו חברותי קליל שזורם , ולא צריך להיות במלחמה ולשחק כל מיני משחקי מעמדות וחארטות,
    והקנטה ובלה בלה כמו ש XSONICX הזכיר מלמעלה.
    אפשר פה ושם טיזינג בקטנה אבל צריך מאוד מאוד להיזהר מזה , ולפעמיים זה פשוט סתם מיותר ואין צורך.

נ.ב
    עוד משהו שאני רוצה להוסיף , הרגע חזרתי ממסיבת בית פרטית שחבר אירגן , והייתה שם ילדת חרא שנראית כמו התחת שלי ,
    שפשוט חשה על כולם כוסית על ומנסה להיות צינית עוקצנית בכוח ולשחק אותה איזה בי'צית כזאת עם ביטחון עצמי בשמיים ובאמת
    שאין לה על מה.
    זה פשוט נורא פתטי וגורם לכולם לשנוא אותה , במצב כזה שילדת חרא מנסה לעקוץ על ימין ועל שמאל כמו נכה כל דבר שזז , אפשר לבוא בגישה של "היא מביאה לי עקיצה? אני הביא לי 100 עקיצות ויעמיד אותה במקום רק על דברים שהם באמת נכונים בשביל לעמיד אותה במקום"
    ואכן אני וכול החברים שלי השתמשנו בגישה הזאת והיא חטפה את ה"כאפה" המצלצלת ,שתבין מה היא באמת שווה..
    חח לא מאמין שהגבתי לך בשעה כזאת שאני כולי פה מסטול ונרדם עוד שנייה על המקלדת..
    לילה טוב ;]
    נערך לאחרונה על ידי SexRama; 29-06-2011 בשעה 06:17.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

הבעיה שלך היא שהבטחון שאתה מקרין כביכול, ונשים יכולות לראות את זה.
    לדעתי זה עניין שיסתדר מעצמו ככל שתקרא יותר חומר ותתרגל יותר, ותתבגר יותר.
    Xan -

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תודה חבר'יה, קראתי כל מילה ממה שכתבתם, אני על המסלול בדרך למעלה .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 29-06-2011 בשעה 13:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איך אני מזדהה איתך, גם לי היה את תקופת השחצנות חח, זה בא בגלים אצלי
    לדעתי אינר גיים זה דבר חד משמעי, שלבן אדם שבאמת יש אותו הוא לא ישים לב לכל הדברים הקטנים האלה, הוא פשוט יחיה לפי מה שהוא חושב ולפי מה שהוא רוצה ולא ישנה את עצמו אם מישהו אחר חושב שהוא שחצן לדוגמא, שזה תכונה טובה מאוד במידה נכונה

"זה גורם לבחורות לעיתים קרובות להיכנס איתי למרתון של C&F ואני בדרך כלל "מפסיד" ויוצא ללא סגירה בגלל זה." - למה אתה נכנס לוויכוחים כאלה עם בנות, זה מה שגורם להן לחשוב שיש לך בטחון מופרז ולא מוצדק, הן יודעות שמישהו עם בטחון לא צריך להוכיח אותו ולהראות לעולם שיש אותו, הוא יודע שיש לו אותו וזה מה שחשוב

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect