נכתב במקור על ידי afx טומי? כן... קהלני...
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS http://www.facebook.com/home.php?sk=...=1806139955237 אני מזכיר, להצביע הוט כדי שאני אשאר בחיים אולי לא ראיתם... אני צריך להישאר בחיים! הוט!! אגב, אני זז לישון... מחר עבודה
מחפש חתימה שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
נכתב במקור על ידי _AnGi_ כן... קהלני... פרטי נמקי ותתפשטי אופס כלומר, והסבירי
נכתב במקור על ידי afx זה נכון שהגיל שלך שווה למספר ההודעות שלך? תכפיל את מספר ההודעות ב10, ותגיע פחות או יותר לגיל.
אריסטו , זמן ומקום | ומה אז? | השבועות בהם אני תורן | הערצה האהבות שלי: ס' | ד' | ל' | ה'
נכתב במקור על ידי afx פרטי נמקי ותתפשטי אופס כלומר, והסבירי ג'ונסון.. תוריד אמברקס הא?!
נכתב במקור על ידי afx פרטי נמקי ותתפשטי אופס כלומר, והסבירי חחחחח... קהלני משתמש נדיב שתרם לי נק' בכדי להגיע למצב כזה..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחחח... קהלני משתמש נדיב שתרם לי נק' בכדי להגיע למצב כזה.. זנות? נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic ג'ונסון.. תוריד אמברקס הא?! לא תרים?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחחח... קהלני משתמש נדיב שתרם לי נק' בכדי להגיע למצב כזה.. ועכשיו אין לך מספר מגניב כי לא עשית לייק על הוט
נכתב במקור על ידי afx זנות? חצוף...לעומתך נשארו עוד אנשים הוגנים בעולם... נכתב במקור על ידי AtlaNTiS ועכשיו אין לך מספר מגניב כי לא עשית לייק על הוט חחחח הרגת אותי.... סורי אני בחיים לא אעשה לייק לחברה הסתומה הזו... זה משהו אישי....
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 29-06-2011 בשעה 01:05.
נכתב במקור על ידי afx זנות? לא תרים? כנראה פיספסת את המשמעות של האמברקס פה..
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic כנראה פיספסת את המשמעות של האמברקס פה.. לעצור, להאט.. נכתב במקור על ידי _AnGi_ חצוף...לעומתך נשארו עוד אנשים הוגנים בעולם... חחחח הרגת אותי.... סורי אני בחיים לא אעשה לייק לחברה הסתומה הזו... זה משהו אישי.... אני הגון
איזה יבשים אתם...
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Shir איזה יבשים אתם... אנג'י רטובה סתם סתם לא.. סתם סתם
נכתב במקור על ידי afx לעצור, להאט.. אני הגון לא.. לא חשוב. נכתב במקור על ידי _AnGi_ ואת? ברוגז או משהו? נכתב במקור על ידי Shir איזה יבשים אתם... מי ישמע אתם מינימום הג'ינגית המרעננת מתפוזינה
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 29-06-2011 בשעה 01:08.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לא.. לא חשוב. ואת? ברוגז או משהו? אז פרט נמק והתלבש
חוקי הפורום