קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 14:49
  2. מה אתם חושבים על האלבום החדש של Inner Action - Liquid Hologram
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 23:26
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:48
  4. [דעה] מה אתם חושבים על Audiotec ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 23:07
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 76

מה אתם חושבים על המחירים המופקרים של הדרך להשיג רישיון? - עמוד 4

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי avior011 צפיה בהודעה
    צודק ללא ספק ... ביננו אחרי שקיבלת תרישיון אתה לא באמת שם על החוקים וזו בעיה חמורה
    הבעיה היותר גדולה שאנחנו רק יודעים לומר ולהתלונן אבל בפועל אנחנו לא עושים משהו באמת
    כדי לשנות את המגמה ולפי דעתי להיפך אחרי שבן אדם הוציא כ"כ הרבה כסף הוא מרגיש כאילו
    מותר לו לעשות מה שבא לו בטענה של : " ראבק 3000 ש"ח הלך (במקרה הטוב) תן להתפרע
    לעשות צלחות,קיקים וכו' ... הפתרון הוא לא כסף !
    איך אתה מצפה שאנשים יקחו את כל החרא הזה ברצינות אם נניח המורה לנהיגה שלך לא עושה את זה כשהוא נוהג? אותי כשהמורה החזיר אחרי הטסט,הוא נסע על 80 [הונדה סיויק,ספידומטר דיגיטלי] בעיר ומותר 50.אז אתה אומר לעצמך "אם לו מותר,למה לי לא?"
    ועוד אתה רואה שוטרים שטסים לך בעיר ועוברים על כל חוק אפשרי אז אתה אומר לעצמך "אם להם מותר ואין להם איזה מקרה חירום,אחרת הייתה אזעקה והיינו מפנים את הכביש, אז למה לי לא?".מה לעשות שאלה שצריכים לתת דוגמא טובה נותנים חרא של דוגמא,אחרי זה כולם מתלוננים על כמה שהתרבות נהיגה שלנו מסריחה.
    נערך לאחרונה על ידי Michael.; 21-06-2011 בשעה 17:26.

2. קישורים ממומנים

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    איך אתה מצפה שאנשים יקחו את כל החרא הזה ברצינות אם נניח המורה לנהיגה שלך לא עושה את זה כשהוא נוהג? אותי כשהמורה החזיר אחרי הטסט,הוא נסע על 80 [הונדה סיויק,ספידומטר דיגיטלי] בעיר ומותר 50.אז אתה אומר לעצמך "אם לו מותר,למה לי לא?"
    ועוד אתה רואה שוטרים שטסים לך בעיר ועוברים על כל חוק אפשרי אז אתה אומר לעצמך "אם להם מותר ואין להם איזה מקרה חירום,אחרת הייתה אזעקה והיינו מפנים את הכביש, אז למה לי לא?".מה לעשות שאלה שצריכים לתת דוגמא טובה נותנים חרא של דוגמא,אחרי זה כולם מתלוננים על כמה שהתרבות נהיגה שלנו מסריחה.
    אתה אומר את זה פה כאילו אתה מדבר עם אנשים שלא חיים בארץ
    כולנו יודעים מה זה אני גם לא חושב שמנסים לגרום להרתעה בקטע של המחירים זה פשוט קטע של היצע וביקוש על מצרך בסיסי ככה שאנשים ימשיכו לשלם
    דיברתי עם בן דוד שלי משלם 30 שקל פחות ממני, 80 שקל!
    אז כול הפלצנים פה שעושים את החישובים שלכם מה תגידו על זה?
    80 זה אמור להיות משכורת רעב
    עובדה שזה לא ככה...

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    אתה אומר את זה פה כאילו אתה מדבר עם אנשים שלא חיים בארץ
    כולנו יודעים מה זה אני גם לא חושב שמנסים לגרום להרתעה בקטע של המחירים זה פשוט קטע של היצע וביקוש על מצרך בסיסי ככה שאנשים ימשיכו לשלם
    דיברתי עם בן דוד שלי משלם 30 שקל פחות ממני, 80 שקל!
    אז כול הפלצנים פה שעושים את החישובים שלכם מה תגידו על זה?
    80 זה אמור להיות משכורת רעב
    עובדה שזה לא ככה...
    אשכרה משכורת רעב,גם המורה שלי לקח על ידני 80 ועל אוטומט 85 והמניוק הביא לאנסר איבו 2010 :| [300+ אלף שקל]
    נערך לאחרונה על ידי Michael.; 22-06-2011 בשעה 20:31.

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

אשכרה משכורת רעב,גם המורה שלי לקח על ידני 80 ועל אוטומט 85 והמניוק הביא לאנסר איבו 2010 :| [300+ אלף שקל]
    יפפה אם כך אתה מסכים איתי שהמחירים מופקרים ?

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי avior011 צפיה בהודעה
    יפפה אם כך אתה מסכים איתי שהמחירים מופקרים ?
    הוא לקח 80 ו85 איזה מחיר מופקר זה לעזאזל?! והוא גם הביא קבלה כל שיעור..אני לא יודע איך הוא עשה כ"כ הרבה כסף

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

הוא לקח 80 ו85 איזה מחיר מופקר זה לעזאזל?! והוא גם הביא קבלה כל שיעור..אני לא יודע איך הוא עשה כ"כ הרבה כסף
    אני לא אגיד שזה סבבה
    אבל זה ממש זול יחסית לאחרים
    בשביל החשבון
    אני עובד משרה מלאה 8 שעות שכר מינימום כמו רבים 21 שקל כפול 8 שעות 160 ביום
    המורה שלי לוקח על שיעור וחצי שזה שעה אחת בדיוק 165 (110 שיעור אחד 55 חצי שיעור =165 שיעור וחצי של שעה)
    אני צריך לעבוד יום שלם בשביל לממן שעה אחת אצל מורה נהיגה
    כאילו אני בא להטיס מטוס
    כלי מזדיין לשימוש יום יומי על מה החרא הזה?!

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    אני לא אגיד שזה סבבה
    אבל זה ממש זול יחסית לאחרים
    בשביל החשבון
    אני עובד משרה מלאה 8 שעות שכר מינימום כמו רבים 21 שקל כפול 8 שעות 160 ביום
    המורה שלי לוקח על שיעור וחצי שזה שעה אחת בדיוק 165 (110 שיעור אחד 55 חצי שיעור =165 שיעור וחצי של שעה)
    אני צריך לעבוד יום שלם בשביל לממן שעה אחת אצל מורה נהיגה
    כאילו אני בא להטיס מטוס
    כלי מזדיין לשימוש יום יומי על מה החרא הזה?!
    אתה צודק אתה קורע ת'תחת חודש שלם בשביל חתיכת פלסתיק מסריחה שמאשרת שאתה יכול לנהוג !

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

נראה לך שאתה באמת משלם רק על הפלסטיק?
    מה עם הידע והיכולת לנהוג ולהתמודד עם דברים על הכביש?
    המורה נהיגה שלך (טוב, לפחות אם הוא טוב) אמור ללמד ולהכין אותך למלחמה בכבישים (וכן, זאת מלחמה רצינית).
    אם לא תקבל את הכלים הנכונים אתה תריח את הפרחים מלמטה, אז להשקיע משכורת חודשית בשביל זה זה לא נשמע לי כזה בשמיים.
    אם המורה שלך לא ברמה גבוהה ולא עושה את זה אז זה כבר משהו אחר, אבל המורה שלי לימד אותי מעל ומעבר ובזכותו אני כבר 8 שנים על הכביש בלי תאונות, בלי דוחות (מלבד אחד שביטלתי כי הוא לא היה מוצדק) ועם ביטחון וידע שרוב הסיכויים שעם כל מה שלמדתי שלי לא יקרה כלום (אני אומר רוב הסיכויים כי תמיד יכול לבוא האידיוט המסומם או השיכור ולהפתיע אותי, שגם אותו אני משתדל לקחת בחשבון).
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 29-06-2011 בשעה 01:07.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    נראה לך שאתה באמת משלם רק על הפלסטיק?
    מה עם הידע והיכולת לנהוג ולהתמודד עם דברים על הכביש?
    המורה נהיגה שלך (טוב, לפחות אם הוא טוב) אמור ללמד ולהכין אותך למלחמה בכבישים (וכן, זאת מלחמה רצינית).
    אם לא תקבל את הכלים הנכונים אתה תריח את הפרחים מלמטה, אז להשקיע משכורת חודשית בשביל זה זה לא נשמע לי כזה בשמיים.
    אם המורה שלך לא ברמה גבוהה ולא עושה את זה אז זה כבר משהו אחר, אבל המורה שלי לימד אותי מעל ומעבר ובזכותו אני כבר 8 שנים על הכביש בלי תאונות, בלי דוחות (מלבד אחד שביטלתי כי הוא לא היה מוצדק) ועם ביטחון וידע שרוב הסיכויים שעם כל מה שלמדתי שלי לא יקרה כלום (אני אומר רוב הסיכויים כי תמיד יכול לבוא האידיוט המסומם או השיכור ולהפתיע אותי, שגם אותו אני משתדל לקחת בחשבון).
    לא הבנת חודש שלם בשביל כמה שיעורים וטסט אחד
    בשביל רישיון ברוב המקרים אתה צריך עוד יותר מזה
    ואל תבלבל את המוח על כול מה שהמורה מעניק לך
    זה בולשיט
    נהיגה אמיתית זה רק ניסיון וזה אתה עושה בזמן המלווה
    כול מה שהמורה שלי עשה מתחילתת הלמידה שלי אצלו זה לזיין את המוח על איזה תמרור
    ניראה לך שבגלל זה נכשלתי 3 טסטים?
    כמה אנשים ראו איך אני נוהג בשיעורים ואני נהג מצויין שבכול זאת לא עבר
    מורה לא תורם לך שום דבר שלא יכלת להשיג עם אבא שלך והטסט לא מראה שום דבר על הנהיגה שלך נקודה.
    אתה שוב מנסה להציג את זה כאילו זה למידה לתואר ראשון
    והקטע הוא שזה פשוט בולשיט אחד גדול
    אני אחזור ואגיד
    נהיגה זה שטויות!
    כמו שאתה צריך להזהר עם אופניים להסתכל לפני שאתה עושה את הפנייה אותו הדבר עם אוטו
    קצת יותר מהירות לא הופכת את זה ליותר מסוכן
    אנשים טיפשים ושיכורים הופכים את זה למשהו מסוכן
    וזה לא תלוי במורה שלך/בנהיגה שלך/במלווה שלך או בכול דבר אחר!

לייקים
    53
    נקודות
    336

אז כנראה שהמורה שלך היה ברמה נמוכה, בגלל זה אתה חושב ככה.
    המורה שלי לימד אותי איך נוהגים בשטח הררי, בלימה פתאומית על כורכר ועל שטח חלק, ממה צריך להיזהר ושתמיד לצפות לדבר הלא צפוי כי בכבישים בישראל אין דבר כזה שאין דבר כזה (והוא נתן לי כמה דוגמאות שהוא ראה) וכו'...
    אני לא מנסה להציג את זה כאילו זה למידה לתואר ראשון, כי זה לא, זה הרבה יותר חשוב, זה למידה כדי להגן על החיים שלך.
    אני יודע שלא כל המורים כאלו, אבל יש כאלו שאשכרה אכפת להם שתדע לנהוג, לא רק שתדע לעבור טסט.
    אני לא אומר שהלמידה היא קשה, היא הרבה יותר קלה מתואר ראשון, אבל לפי דעתי הרבה יותר חשובה.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

אז כנראה שהמורה שלך היה ברמה נמוכה, בגלל זה אתה חושב ככה.
    המורה שלי לימד אותי איך נוהגים בשטח הררי, בלימה פתאומית על כורכר ועל שטח חלק, ממה צריך להיזהר ושתמיד לצפות לדבר הלא צפוי כי בכבישים בישראל אין דבר כזה שאין דבר כזה (והוא נתן לי כמה דוגמאות שהוא ראה) וכו'...
    אני לא מנסה להציג את זה כאילו זה למידה לתואר ראשון, כי זה לא, זה הרבה יותר חשוב, זה למידה כדי להגן על החיים שלך.
    אני יודע שלא כל המורים כאלו, אבל יש כאלו שאשכרה אכפת להם שתדע לנהוג, לא רק שתדע לעבור טסט.
    אני לא אומר שהלמידה היא קשה, היא הרבה יותר קלה מתואר ראשון, אבל לפי דעתי הרבה יותר חשובה.
    שוב
    אתה מציג את זה איך שאתה רוצה
    יש לך כבישים בגרמניה מהירים פי שתיים מלא נתיבים אז מה זה אומר סכנה כפולה ומכופלת?
    יש לך באוסטרליה צמתים הזויים שלא תאמין שאין בהם רמזורים ובכול זאת אין תאונות כמו פה
    הטמטום של אנשים הוא הסכנה ולא זה שתלמד כורכר או דשא
    המורה הזה העביר טסט ראשון ושני הרבה יותר מהמורה שלך והנהיגה שלך כול אחד מצויינת וזה לא בגללו
    פעם היה 15 שיעורים חובה
    אז מה?
    ההורים שלך לא יודעים לסוע?
    מורה לא אמור להציג לך את כול סוגי הכבישים זה אתה כבר תלמד לבד
    קיצר אפילו אם תציג לי את זה כאילו יש להם עבודה של פיקוח נפש כמו רופאים זה לא יצדיק את המחירים האלה
    אבל הבנתי כבר את הקטע שלך עם הגירסא הזאת שמורה כול כך חשוב שבלעדיו היה אנרכיה שלמה בכבישים

לייקים
    53
    נקודות
    336

כי בגרמניה יש תרבות נהיגה, פה אין.
    ולמה ללמוד לבד אם זה על מה שאני משלם למורה? שילמד אותי לנהוג בכל תנאי שטח ומזג אוויר אפשריים.
    ללמוד לנהוג זאת לא בעיה, רוב האנשים ידעו איך לנהוג אחרי 7-10 שיעורים, אבל ללמוד להסתדר על הכבישים בישראל זה כבר משהו אחר, אני מאמין שבגלל זה העלו את מספר השיעורי נהיגה, לא בגלל שצריך לדעת איך לנהוג.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 29-06-2011 בשעה 13:41.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

כי בגרמניה יש תרבות נהיגה, פה אין.
    ולמה ללמוד לבד אם זה על מה שאני משלם למורה? שילמד אותי לנהוג בכל תנאי שטח ומזג אוויר אפשריים.
    ללמוד לנהוג זאת לא בעיה, רוב האנשים ידעו איך לנהוג אחרי 7-10 שיעורים, אבל ללמוד להסתדר על הכבישים בישראל זה כבר משהו אחר, אני מאמין שבגלל זה העלו את מספר השיעורי נהיגה, לא בגלל שצריך לדעת איך לנהוג.
    יופי
    אז אתה מבין שתרבות הנהיגה בישראל לא תלויה בך והיא לא תשתנה אם המורה יראה לך עוד איזה תנאי דרך כזה או אחר
    לא יעזור שום דבר לא יצדיק כאלה מחירים
    גם אם קופים ייסעו בתוך המכוניות זה לא צריך להיות כזה יקר
    הבנתי מאיפה הנק' מבט שלך ויש לך פשוט גישה שגויה
    אתה מזכיר לי את השמאלנים הבני זונות האלה פרופסורים באוניברסיטת בן גוריון שמזיינים למדינה את הצורה ומציגים את הדברים אחרת
    אני בטוח שאם הדוד הזה שלך היה איזה משו בתנובה גם היית מצדיק לי את המחירים של הקוטג'
    "שמע אנשים עובדים שם בשביל משכורות נמוכות, המדינה לוקחת הרבה מיסים, הדלק בעולם עולה, השינוע נהיה יותר ויותר יקר, איך אתה רוצה שהמחיר של מוצרי החלב יהיו כאלה נמוכים 7 שקל לגביע קוטג' זה לגיטימי לגמרי"

נ.ב להציג את זה כמציל חיים זה טיעון אחד העלובים ששמעתי אי פעם
    אלא אם כן המורה שלך מלמד אותך איך לנהוג בזמן שכרות (ראה מספר תאונות הדרכים מהגורם הזה)
    נערך לאחרונה על ידי avatar123; 29-06-2011 בשעה 13:57.

לייקים
    53
    נקודות
    336

נכון שהיא לא תלויה בי, אבל הוא לימד אותי ממה להיזהר ולהראות לי הרבה מקרים ותאונות שתרבות נהיגה לא נכונה גורמת.
    הוא לא יכול לשנות את העולם, אבל הוא כן יכול לחשוף אותי לסכנות שקיימות על הכביש ואיך כן לנהוג חכם.
    ותשמע, אם הוא היה עשיר, אז מילא, הייתי אומר שאתה צודק, אבל הוא לא (ואין לו נכסים או משהו).
    תנובה מצד שני, עשירים כמו לא יודע מה, אז אם קרוב משפחה שלי היה עובד בתנובה לא הייתי מצדיק את המחירים של הקוטג', כי תמיד אפשר לקצץ במשכורות הבכירים שמרוויחים כל חודש מה שאבא שלך לא מרוויח בשנה.
    ואם אתה לא רואה איך לימוד נהיגה נכון יכול להציל חיים, אז אני באמת מצטער כי המורה שלך כנראה רק לימד אותך איך לעבור טסט ולא איך לשרוד בכביש.
    ואין לי מושג איך הצלחת לדחוף לזה פוליטיקה, השמאלנים בורים/לא לומדים מההיסטוריה, זה לא שהגישה שלהם שונה.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 29-06-2011 בשעה 14:16.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

נכון שהיא לא תלויה בי, אבל הוא לימד אותי ממה להיזהר ולהראות לי הרבה מקרים ותאונות שתרבות נהיגה לא נכונה גורמת.
    הוא לא יכול לשנות את העולם, אבל הוא כן יכול לחשוף אותי לסכנות שקיימות על הכביש ואיך כן לנהוג חכם.
    ותשמע, אם הוא היה עשיר, אז מילא, הייתי אומר שאתה צודק, אבל הוא לא (ואין לו נכסים או משהו).
    תנובה מצד שני, עשירים כמו לא יודע מה, אז אם קרוב משפחה שלי היה עובד בתנובה לא הייתי מצדיק את המחירים של הקוטג', כי תמיד אפשר לקצץ במשכורות הבכירים שמרוויחים כל חודש מה שאבא שלך לא מרוויח בשנה.
    ואם אתה לא רואה איך לימוד נהיגה נכון יכול להציל חיים, אז אני באמת מצטער כי המורה שלך כנראה רק לימד אותך איך לעבור טסט ולא איך לשרוד בכביש.
    ואין לי מושג איך הצלחת לדחוף לזה פוליטיקה, השמאלנים בורים/לא לומדים מההיסטוריה, זה לא שהגישה שלהם שונה.
    גבר לא הזכרתי שזה פרופסור? פרופסור באוניברסיטה לא ניראה לי כזה בור...
    בכול מקרה בכמה שעות שהמורה נוהג איתך אתה לא יכול להחשף לעשירית מכול הדברים שיכולים לקרות לך
    נגיד ואני משלים עם התאוריה שלך שמורה כול כך חשוב
    ניראה לך הגיוני שעבודה כזאת של שעה תהיה העבודה שלי ליום שלם?
    אתה חמוד ואתה תמים לא יודע מה המורה האכיל אותך
    אבל תקשיב
    יאכילו אותך אנשים במשך החיים שלך במלא בולשיט אם זה בעבודה או איפה שזה לא יהיה
    אם אתה תתחיל לאכול כול מה שנותנים לך אתה לא תתקדם ככה וידפקו אותך מכול הכיוונים
    זה נושא שולי שנגמר שאתה עובר את הטסט אבל זאת לא תהיה הפעם האחרונה שינסו להאכיל אותך שקרים בחיים האלה
    צא מהסרטים תיראה את העולם מנק' עולם אחרת משל ילד...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,119 | הודעות: 8,201,712 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect