קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-03-2012, 18:47
  2. [הכרזה] בואו נעלה רמה!
    על ידי XsonicX בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-12-2011, 08:00
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-12-2005, 23:34
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

בואו נעלה תובנות - למה יותר קל לנו להתחיל עם מכוערות ?

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

Cool בואו נעלה תובנות - למה יותר קל לנו להתחיל עם מכוערות ?

היי

חשבתם פעם על השאלה הזו ? אפילו לא עם מכוערות, עם בנות "שוות" פחות.

רוצים לשמוע משהו עוד יותר מעניין? חחח זה כל כך מוזר שזה אפילו לא מצחיק...יצא לכם פעם להתחיל עם מישהי שנחשבת " לא משהו "
    או "בסדר" בעיניכם

ואז אתם מתחילים איתה, והיא ממש כלבה אליכם, ואתם לא מצליחים באמת להגיע לhook פוינט של הסט ???
    ואז אתם כזה "wtf אני כל כך הרבה יותר שווה ממנה, איך היא לא זורמת איתי ?! " חחח : ]]

למה זה קורה ?

כי הבחורה יודעת שאתם ניגשים אליה רק כי אתם לא באמת יכולים להשיג את הבחורות השוות באמת, וכי אין לה בטחון !
    היא יודעת שהיא לא נחשבת "יפה " במונחים של החברה, ולא מאמינה שמישהו באמת מתחיל איתה...זה לא כי הגישה שלכם לא טובה, היא הצד ה"דפוק" פה ... אירוניה מצחיקה אה?

לא מדהים?

מה דעתכם ?

2. קישורים ממומנים

עכשיו כשחושבים על זה.... יכול להיות נכון.

או שפשוט החתול שלה מת והיא לא במצברוח

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    עכשיו כשחושבים על זה.... יכול להיות נכון.

או שפשוט החתול שלה מת והיא לא במצברוח
    אני למשל אשמח לתגובות טיפה יותר רציניות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דבר בולט ושקוף לפי דעתי הוא הפחד מדחייה
    בוא נהיה כנים, אף אחד לא רוצה ולא אוהב להידחות, למרות שהחכמים יודעים שרק לומדים מזה
    זה דבר טבעי לפחד מהדחייה ובגלל זה הרבה פעמים זה מתגבר עלינו ו"גורם" לנו להתחיל עם מכוערות, או כמו שאמרת פחות יפות
    גם לי זה היה ככה בהתחלה, זה עובר עם הזמן, עכשיו אני מרגיש אכזבה שאני "מתחיל" עם מכוערת
    אז בכללי זה מנגון טבעי של בני האדם, כמו התאוריה של מיסטרי על האדם הקדמון והשבטים..

ובנוגע לכונפות שמשחקות אותה, הם הושפעו יותר מדי מ9ו10, למרות שהן יודעות שהן לא באמת 9/10, הם חושבות שאולי ככה בנים ירצו אותם (?), לא יודע באמת שזה תופעה לא מובנת, אני פשוט למדתי להתרחק מבנות כאלה חח

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

אני זוכר שדה נאטס אמר על זה משהו ....
    מבחינה ביולוגית הבחורות היפות בעיניך יראו אותך כיותר מושך מאשר מישהי שהיא אינה מושכת בעיניך
    שתכלס תוכנתנו מבחינה ביולוגית להימשך יותר לאילו שנמשכות אלינו .. חזק !!!
    (קראתי את התגובה שלו מזמן.. אם מישהו ימצא אותה או יותר טוב, דה נאטס בעצמו יתקןאותי , זה יהיה נהדר,
    למרות שאני דיי בטוח שזה היה הרעיון המרכזי )

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אפשר להעלות כמה השערות פה, אבל תכלס יש רק שני דברים שבאמת חשובים:
    1 - הערך העצמי שלך - ולא להתבלבל עם אגו, שיגרום לנו להגיב בצורה מתנשאת ולשדר את כל הדברים שיגרמו לכונפות להגיד לנו לא (ואז בראש אצלך באמת עולה המשפט - איך היא לא פאקינג מתביישת, זיינתי בנות שנראות פי 20 יותר טוב ממך, את צריכה להודות לי שאני מוכן לשים את הזרעים שלי בפה שלך), אני חושב שבנקודה מסויימת אנחנו מרגישים בנקודת התחלה יותר "שווה" עם הבחורות שנראות פחות טוב. וזה משדר כלפי חוץ, בגלל זה גם יילך לנו יותר טוב איתן ברוב המקרים. אנחנו מרגישים יותר בנוח.

2 - הערך העצמי שלה - בנות שלא מתחילים איתן הרבה מוחמאות מעצם ההתחלה, אבל בגיל מסויים גם בחורה שלא נראית מי-יודע-כמה, כבר התחילו איתה מספיק אנשים בשביל שזה לא ישחק. מהבחינה הזאת זה באמת תלוי גיל, או בחורה ספציפית (מישהי שלא יצאה ממערכת יחסים עד גיל 21 מגיל 16 - אני מכיר כמה כאלה, לא תיהיה רגילה לזה שמתחילים איתה).

מה גם שאפשר להכניס עוד מליון דברים, כמו מה בחורה שנראית טוב עושה בערב ומה בחורה שנראית פחות טוב עושה בערב, אם היא יושבת בפאב עם חברות ומשעמם להן תחת או שהיא יחצנית במסיבה וחצי מהאנשים שם רק בגלל שהיא שם. יכול להיות שבחורה שנראית פחות טוב תזרום פחות אם יש לה יותר אופציות בסיטואציה ספציפית.

שוב, שני הדברים האוניברסלים זה מה היא חושבת על עצמה, ומה אתה חושב על עצמך.
    אני לא מאמין שבחורה חושבת "מה הוא התחיל עם כולן ורק עכשיו איתי כי אני קופה", זה נראה לי מוגזם קצת.
    אם אתה סגור על איך אתה חושב שבחורה חושבת על עצמה, היא תגיב אליך יותר טוב (מי יתן נג לבחורה ביישנית, בחייאת - היא תסתום את הפה כל הערב רק שאני לא אגיד לה עוד פעם שיש לה צחוק מצחיק)
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 02-07-2011 בשעה 15:29.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אפשר להעלות כמה השערות פה, אבל תכלס יש רק שני דברים שבאמת חשובים:
    1 - הערך העצמי שלך - ולא להתבלבל עם אגו, שיגרום לנו להגיב בצורה מתנשאת ולשדר את כל הדברים שיגרמו לכונפות להגיד לנו לא (ואז בראש אצלך באמת עולה המשפט - איך היא לא פאקינג מתביישת, זיינתי בנות שנראות פי 20 יותר טוב ממך, את צריכה להודות לי שאני מוכן לשים את הזרעים שלי בפה שלך), אני חושב שבנקודה מסויימת אנחנו מרגישים בנקודת התחלה יותר "שווה" עם הבחורות שנראות פחות טוב. וזה משדר כלפי חוץ, בגלל זה גם יילך לנו יותר טוב איתן ברוב המקרים. אנחנו מרגישים יותר בנוח.

2 - הערך העצמי שלה - בנות שלא מתחילים איתן הרבה מוחמאות מעצם ההתחלה, אבל בגיל מסויים גם בחורה שלא נראית מי-יודע-כמה, כבר התחילו איתה מספיק אנשים בשביל שזה לא ישחק. מהבחינה הזאת זה באמת תלוי גיל, או בחורה ספציפית (מישהי שלא יצאה ממערכת יחסים עד גיל 21 מגיל 16 - אני מכיר כמה כאלה, לא תיהיה רגילה לזה שמתחילים איתה).

מה גם שאפשר להכניס עוד מליון דברים, כמו מה בחורה שנראית טוב עושה בערב ומה בחורה שנראית פחות טוב עושה בערב, אם היא יושבת בפאב עם חברות ומשעמם להן תחת או שהיא יחצנית במסיבה וחצי מהאנשים שם רק בגלל שהיא שם. יכול להיות שבחורה שנראית פחות טוב תזרום פחות אם יש לה יותר אופציות בסיטואציה ספציפית.

שוב, שני הדברים האוניברסלים זה מה היא חושבת על עצמה, ומה אתה חושב על עצמך.
    אני לא מאמין שבחורה חושבת "מה הוא התחיל עם כולן ורק עכשיו איתי כי אני קופה", זה נראה לי מוגזם קצת.
    אם אתה סגור על איך אתה חושב שבחורה חושבת על עצמה, היא תגיב אליך יותר טוב (מי יתן נג לבחורה ביישנית, בחייאת - היא תסתום את הפה כל הערב רק שאני לא אגיד לה עוד פעם שיש לה צחוק מצחיק)
    יש פה כמה נקודות שפחות התחברתי אליהן.
    מצד שני אני יותר ממסכים שבסופו של דבר מדובר פה באיך אתה תופס את עצמך ואיך היא תופסת את עצמה.

ראשית נתחיל מזה שכשאני רואה חברים שלי מתחילים במסיבה עם המכוערות ביותר עצוב לי בשבילם
    אני לא מבין מה זו השאיפה הזאת לרדת מהרמה שלך
    יענו.. העיקר לסגור זיון?
    מי שממיין לא מזיין, או שאפעם לא ניסיתם לשאוף לזיון איכותי?
    בקיצור, קרה לי בלילה האחרון שחבר אמר לי "נראה אותך מתחיל עם זאת"
    חשבתי.. "למה דווקא זאת? תראה את הפצצה מימינה" אבל זרמתי
    היה חביב והכל, רקדנו קצת.. וחוץ משפת גוף וטו דיבור של "למה דווקא איתי אתה רוקד, יכולת לבחור בכל אחת אחרת" לא ראיתי הרבה, בטח שלא ביצ'ית

בקיצור
    תלכו על מי שיפה בעיניכם, זה העיקר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    ראשית נתחיל מזה שכשאני רואה חברים שלי מתחילים במסיבה עם המכוערות ביותר עצוב לי בשבילם
    אני לא מבין מה זו השאיפה הזאת לרדת מהרמה שלך
    יענו.. העיקר לסגור זיון?
    מי שממיין לא מזיין, או שאפעם לא ניסיתם לשאוף לזיון איכותי?
    בקיצור, קרה לי בלילה האחרון שחבר אמר לי "נראה אותך מתחיל עם זאת"
    חשבתי.. "למה דווקא זאת? תראה את הפצצה מימינה" אבל זרמתי
    היה חביב והכל, רקדנו קצת.. וחוץ משפת גוף וטו דיבור של "למה דווקא איתי אתה רוקד, יכולת לבחור בכל אחת אחרת" לא ראיתי הרבה, בטח שלא ביצ'ית

בקיצור
    תלכו על מי שיפה בעיניכם, זה העיקר
    המשפט האחרון ממש ממש ממש פגע.
    יפה מאד.
    אני תמיד אומר, תמצאו את ה - 10 שלכם, לא של החברים שלכם. אם לדעתכם היא מדהימה, לכו איתה גם אם בעיני החברים היא שמנה מכוערת.

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    המשפט האחרון ממש ממש ממש פגע.
    יפה מאד.
    אני תמיד אומר, תמצאו את ה - 10 שלכם, לא של החברים שלכם. אם לדעתכם היא מדהימה, לכו איתה גם אם בעיני החברים היא שמנה מכוערת.
    הייתי בטוח ש"פגע" יענו ממש ממש פגע בך
    חשבתי אולי אתה נורא מכוער חחח =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ענתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אומנית הפיתוי

הכול עניין של ביטחון עצמי

אני קוראת לכל הגברים להפסיק לפחד. בחורות אוהבות שמתחילים איתן! תעשו מצווה ותנו לבחורה להרגיש טוב עם עצמה.

תתחילו איתנו כבר בהמוניכם.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ענת לוין צפיה בהודעה

אני קוראת לכל הגברים להפסיק לפחד. בחורות אוהבות שמתחילים איתן! תעשו מצווה ותנו לבחורה להרגיש טוב עם עצמה.

לפרטי ^_^

ודניאל - כן גם אני חשבתי על זה כשכתבתי.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי ענת לוין צפיה בהודעה

שאלה: את אומרת את זה בשם כל הכוסיות שמחפשות עוד טפיחה לאגו או בשם כל ה"נראות בסדר" שמחפשות קצת ריגושים?

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

חחחחחח מריו
    בסופו של דבר כל הבנות מחפשות אותנו,כל כך הרבה יותר מהבנים.בנים כשלא הולך מאוננים.בנות רוצות יותר מזה.
    דבר שממש חיזק אותי בזמן האחרון זה כל אותן הבנות שהתחלתי\הכרתי כשהגעתי לתחום,פשוט המון אומרות לי לך תתחיל איתה,פשוט תגיד היי..תאמין לי היא רוצה אותך,כל אחד מבסוטה שמתחילים איתה,מקסימום לא ילך

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    שאלה: את אומרת את זה בשם כל הכוסיות שמחפשות עוד טפיחה לאגו או בשם כל ה"נראות בסדר" שמחפשות קצת ריגושים?
    היא צודקת, נשים מתות על זה...
    והן בכלל אוהבות פליירים...מי אוהב לוזרים ?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,636 | הודעות: 8,204,229 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect