נכתב במקור על ידי
TheNuts
אפשר להעלות כמה השערות פה, אבל תכלס יש רק שני דברים שבאמת חשובים:
1 - הערך העצמי שלך - ולא להתבלבל עם אגו, שיגרום לנו להגיב בצורה מתנשאת ולשדר את כל הדברים שיגרמו לכונפות להגיד לנו לא (ואז בראש אצלך באמת עולה המשפט - איך היא לא פאקינג מתביישת, זיינתי בנות שנראות פי 20 יותר טוב ממך, את צריכה להודות לי שאני מוכן לשים את הזרעים שלי בפה שלך), אני חושב שבנקודה מסויימת אנחנו מרגישים בנקודת התחלה יותר "שווה" עם הבחורות שנראות פחות טוב. וזה משדר כלפי חוץ, בגלל זה גם יילך לנו יותר טוב איתן ברוב המקרים. אנחנו מרגישים יותר בנוח.
2 - הערך העצמי שלה - בנות שלא מתחילים איתן הרבה מוחמאות מעצם ההתחלה, אבל בגיל מסויים גם בחורה שלא נראית מי-יודע-כמה, כבר התחילו איתה מספיק אנשים בשביל שזה לא ישחק. מהבחינה הזאת זה באמת תלוי גיל, או בחורה ספציפית (מישהי שלא יצאה ממערכת יחסים עד גיל 21 מגיל 16 - אני מכיר כמה כאלה, לא תיהיה רגילה לזה שמתחילים איתה).
מה גם שאפשר להכניס עוד מליון דברים, כמו מה בחורה שנראית טוב עושה בערב ומה בחורה שנראית פחות טוב עושה בערב, אם היא יושבת בפאב עם חברות ומשעמם להן תחת או שהיא יחצנית במסיבה וחצי מהאנשים שם רק בגלל שהיא שם. יכול להיות שבחורה שנראית פחות טוב תזרום פחות אם יש לה יותר אופציות בסיטואציה ספציפית.
שוב, שני הדברים האוניברסלים זה מה היא חושבת על עצמה, ומה אתה חושב על עצמך.
אני לא מאמין שבחורה חושבת "מה הוא התחיל עם כולן ורק עכשיו איתי כי אני קופה", זה נראה לי מוגזם קצת.
אם אתה סגור על איך אתה חושב שבחורה חושבת על עצמה, היא תגיב אליך יותר טוב (מי יתן נג לבחורה ביישנית, בחייאת - היא תסתום את הפה כל הערב רק שאני לא אגיד לה עוד פעם שיש לה צחוק מצחיק)