נכתב במקור על ידי _AnGi_ למה אתה מצוטט אותי ופונה להייד? כי זה סקסי.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Hamburger עוד מעט זה אצלך 5 שנים, 9 חודשים, 18 ימים, 11 שעות, 53 דקות ו14 שניות? לא קצת יותר
לילה טוב לכולם ! Good Night !
לשעבר: ספוילר: Alonkuku אתגר פורום "מצא את הסרטון" בפורום ספורט מדיה ! http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=582323
נכתב במקור על ידי Hamburger אז לך.. זה לא מכובד ולא מכבד תשאל את אנג'י אתמול היא לא החזירה לי בציטוט
נכתב במקור על ידי .GiL. אוהב להתגרות, אה? סתום ת'פה אתה...אחרי מה שעשית לי ,אין לך זכות דיבור אפילו אליי לפחות.
אופניים!
נכתב במקור על ידי .GiL. לא קצת יותר הייתה לי הרגשה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי prowinner כי זה סקסי. סקסי זה הכוסית בחתימה שלך... לצוטט אחד ולפנות לשני זה כבר לא סקסי...
נכתב במקור על ידי prowinner סתום ת'פה אתה...אחרי מה שעשית לי ,אין לך זכות דיבור אפילו אליי לפחות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
אופנים, בקטנה!!
נכתב במקור על ידי _AnGi_ סקסי זה הכוסית בחתימה שלך... לצוטט אחד ולפנות לשני זה כבר לא סקסי... הראת לו מה זה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ סקסי זה הכוסית בחתימה שלך... לצוטט אחד ולפנות לשני זה כבר לא סקסי... זה יותר סקסי ממה שאת מתארת לעצמך. נכתב במקור על ידי .GiL. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Hamburger הראת לו מה זה חח איזה בעל אוהב אתה
אילה אילה אילה או או או
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
חוקי הפורום