טוב, מאז הדיווח האחרון שלי בפורום דיווחים לא היה לי סט ממש רציני, האמת שכמעט התייאשתי (הייתי במצב הזה כבר כמה פעמים) אבל כמובן שלמדתי מטעויות העבר והמחשבה על להפסיק לגמרי או "לחכות לנס", לא עברה באמת בראש שלי.
לפני איזה שעה חזרתי הביתה(באוטובוס) אחרי שהיום הייתי בבריכה (לא למטרות כיף,לכושר) וגם היה לי שיעור תופים, מה שאומר-עייפות ענקית.
חזרתי בסבבה,שמעתי מוזיקה באוטובוס ואז ירדתי ממנו כדי להחליף לאוטובוס אחר שיביא אותי הביתה (די חור איפה שאני מתופף),ראיתי איזה חמודה (לא פחות מ8 לדעתי) ופתחתי סט, אין לי כוח לפרט מה בדיוק היה שם אבל אם תתעקשו אני אגיד... בקיצור סט של איזה 2 דקות שזרם ביתר זרימה, לבסוף הגיע לי האוטובוס ונפרדתי בנימוס והלכתי.
באוטובוס, ראיתי 2 חמודות עם מדים, ישר אמרתי יאללה אני בשוונג ופתחתי סט "איזה יחידה אתן?" הסט היה אחד מהזורמים שהיו לי עד היום,עם שתיהן, אפילו ירדנו ביחד מהאוטובוס והמשכנו לדבר, הן היו צריכות הכוונה למקום מסויים אז כמובן שעזרתי להן..במקרה הזה יכלתי לסגור עם אחת מהן מספר,זאת שיותר "התחברתי" אליה, כמה משוגע שזה ישמע ( הפרש גילאים) אבל לצערי חברה שלה הזכירה את חבר שלה בטבעיות בשיחה...בטח טעות שהחברה אחריזה תכניס לה עליה (כמובן שהיה בא לה עליי) ()
אני מרגיש כמו גרף, עם שיפוע חיובי (גרף עולה למתקשים שבינינו)
בקיצור, מה שאני בא להגיד זה קודם כל לא להתייאש כמובן אבל גם לזרום ולבוא עם ראש פתוח, באמת שלא חשבתי שיהיה סט כזה בזמן שכזה ובמיוחד אחרי שהייתי בדאון קטן.
במקרים שבניתי על סטים ופתיחות לא היה לי ככה, באיזשהו אופן אני ממליץ להנמיך ציפיות כדי שלא תיהיו מאוכזבים במקרה שלא יהיה דברים ומקסימום תחזרו מחויכים הביתה (כמוני)
בהצלחה, מוזמנים לחוות דעה על מה שכתבתי.




)
ציטוט ההודעה



