קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך אתרי שיתוף ישראליים
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 14:25
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
  3. תמיר גל- סוד האהבה
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

שיתוף|סוד ההצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

ברירת מחדל שיתוף|סוד ההצלחה

טוב, מאז הדיווח האחרון שלי בפורום דיווחים לא היה לי סט ממש רציני, האמת שכמעט התייאשתי (הייתי במצב הזה כבר כמה פעמים) אבל כמובן שלמדתי מטעויות העבר והמחשבה על להפסיק לגמרי או "לחכות לנס", לא עברה באמת בראש שלי.
    לפני איזה שעה חזרתי הביתה(באוטובוס) אחרי שהיום הייתי בבריכה (לא למטרות כיף,לכושר) וגם היה לי שיעור תופים, מה שאומר-עייפות ענקית.
    חזרתי בסבבה,שמעתי מוזיקה באוטובוס ואז ירדתי ממנו כדי להחליף לאוטובוס אחר שיביא אותי הביתה (די חור איפה שאני מתופף),ראיתי איזה חמודה (לא פחות מ8 לדעתי) ופתחתי סט, אין לי כוח לפרט מה בדיוק היה שם אבל אם תתעקשו אני אגיד... בקיצור סט של איזה 2 דקות שזרם ביתר זרימה, לבסוף הגיע לי האוטובוס ונפרדתי בנימוס והלכתי.
    באוטובוס, ראיתי 2 חמודות עם מדים, ישר אמרתי יאללה אני בשוונג ופתחתי סט "איזה יחידה אתן?" הסט היה אחד מהזורמים שהיו לי עד היום,עם שתיהן, אפילו ירדנו ביחד מהאוטובוס והמשכנו לדבר, הן היו צריכות הכוונה למקום מסויים אז כמובן שעזרתי להן..במקרה הזה יכלתי לסגור עם אחת מהן מספר,זאת שיותר "התחברתי" אליה, כמה משוגע שזה ישמע ( הפרש גילאים) אבל לצערי חברה שלה הזכירה את חבר שלה בטבעיות בשיחה...בטח טעות שהחברה אחריזה תכניס לה עליה (כמובן שהיה בא לה עליי) ()
    אני מרגיש כמו גרף, עם שיפוע חיובי (גרף עולה למתקשים שבינינו)

בקיצור, מה שאני בא להגיד זה קודם כל לא להתייאש כמובן אבל גם לזרום ולבוא עם ראש פתוח, באמת שלא חשבתי שיהיה סט כזה בזמן שכזה ובמיוחד אחרי שהייתי בדאון קטן.
    במקרים שבניתי על סטים ופתיחות לא היה לי ככה, באיזשהו אופן אני ממליץ להנמיך ציפיות כדי שלא תיהיו מאוכזבים במקרה שלא יהיה דברים ומקסימום תחזרו מחויכים הביתה (כמוני)

בהצלחה, מוזמנים לחוות דעה על מה שכתבתי.
    נערך לאחרונה על ידי Avi5414; 05-07-2011 בשעה 21:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    34
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    פעם אחת הופיעה פיה בלילה ואמרה לי תבחר משהו אחד, או זין גדול או זיכרון טוב אני כבר לא זוכר במה בחרתי..

כוח רצון ידידי, כוח רצון.
    במידה ואתה מצליח סט אחד ובמקרה שלך עלה לך הבטחון ברמות וגם האגו ואחת לא יצא לך איתה טוב זה יכול קצת להרוס לך.
    אז תידע לא להתלהב יותר מדי

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

אל תדאג, אחרי שאני פותח ומקבל דחייה באמת שזה אחד הדברים שפחות מזיזים לי בכל התחום הזה...

משתמש מתקדם
    לייקים
    34
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    פעם אחת הופיעה פיה בלילה ואמרה לי תבחר משהו אחד, או זין גדול או זיכרון טוב אני כבר לא זוכר במה בחרתי..

ציטוט נכתב במקור על ידי Avi5414 צפיה בהודעה
    אל תדאג, אחרי שאני פותח ומקבל דחייה באמת שזה אחד הדברים שפחות מזיזים לי בכל התחום הזה...
    כל הכבוד.
    הולך לך עם אחת עם השנייה גם כן עם השלישית לא. אתה לא צריך לוותר!
    עם אחת לא הלך לך זה לא יכול לשבור אותך אתה צריך להמשיך לנסות, לי פעם היה 4 סטים רצוף שלא סגרתי כלום ולא הצלחתי לפתח שיחה
    נערך לאחרונה על ידי include; 05-07-2011 בשעה 22:11.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

בוא נגיד שהייתי במצבים גרועים ממה שאמרת פה ועדיין אתה רואה אני חי וקיים בתחום ולא התייאשתי (וגם מצליח בסטים)

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

יא אללה איזה משפט הוצאת "איזה יחידה אתן" וזה זרם, כנראה שהיה בך משהו שגרם להם לרצות לדבר איתך.
    כי תסכים איתי שזה קצת מלחיץ ששואלים ככה, אבל בך היה את הקסם שידליק אותן.
    כבוד גם על הדהתחלה גם על הסיום.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי KatlaniT צפיה בהודעה
    יא אללה איזה משפט הוצאת "איזה יחידה אתן" וזה זרם, כנראה שהיה בך משהו שגרם להם לרצות לדבר איתך.
    כי תסכים איתי שזה קצת מלחיץ ששואלים ככה, אבל בך היה את הקסם שידליק אותן.
    כבוד גם על הדהתחלה גם על הסיום.
    +1 מקווה מאוד שזה ציניות.

חבר, אני חושב שנסחפת קצת, פתחת שיחות שזה מכובד וכבוד על ההתקדמות, אבל לא צריך להתחיל לצאת בהצהרות של "מצאת את סוד ההצלחה" וכדומה, זה לא יעיל, אתה עוד תפגוש בהרבה אכזבות ולא כדאי להתחיל לחגוג כשבמקרה הזה אין על מה.

בהצלחה בהמשך.
    התענוג הכי גדול בחיים, הוא לעשות דבר שאנשים אמרו שאינך מסוגל לו

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

ציטוט נכתב במקור על ידי ALTO צפיה בהודעה
    +1 מקווה מאוד שזה ציניות.

חבר, אני חושב שנסחפת קצת, פתחת שיחות שזה מכובד וכבוד על ההתקדמות, אבל לא צריך להתחיל לצאת בהצהרות של "מצאת את סוד ההצלחה" וכדומה, זה לא יעיל, אתה עוד תפגוש בהרבה אכזבות ולא כדאי להתחיל לחגוג כשבמקרה הזה אין על מה.

בהצלחה בהמשך.
    בגדול, בוא תמצוץ לי.
    אתה רואה אותי חוגג? אני משתף פה בפורום מה שאני רוצה וזה מה שאני חושב אז אל תנסה לקטול אותי, וכמו שאמרתי אני לא מתרגש מהאכזבות וכמובן שאני אזכור את ההצלחות אז אין מה לעשות, ככה אני
    נערך לאחרונה על ידי Avi5414; 06-07-2011 בשעה 18:13.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Avi5414 צפיה בהודעה
    בגדול, בוא תמצוץ לי.
    אתה רואה אותי חוגג? אני משתף פה בפורום מה שאני רוצה וזה מה שאני חושב אז אל תנסה לקטול אותי, וכמו שאמרתי אני לא מתרגש מהאכזבות וכמובן שאני אזכור את ההצלחות אז אין מה לעשות, ככה אני
    אתה בא כדי לשתף אותנו בהצלחה כלשהי, אז תפתח בדיווחי שטח קצת על הסט, איך הוא זרם...את השיחה עצמה אפילו...
    אתה בא לפה כאילו מצאת איזה סוד מגניב להצלחה עם בחורות, כשבעצם לא עשית יותר מדי....לא סגרת או משהו פיתחת שיחה שזה יפה וזה גם מה שרשמתי בהודעה הקודמת, אבל לא הראתה משהו יוצא דופן....
    האשכול הזה נראה כאילו אתה בא לנפח לעצמך את האגו, וזה לא טוב, אתה רוצה תיקח את זה בחשבון, אתה לא רוצה GO FUCK YOURSELF אתה לא תגיע לכלום בחיים שלך.
    התענוג הכי גדול בחיים, הוא לעשות דבר שאנשים אמרו שאינך מסוגל לו

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

אתה עומד מאחורי המילים שלך? אתה רואה אותי חוגג??
    כן אני מתלהב ואני משתף אבל זה לא שאני נח על זרי הדפנה עכשיו, אני יודע שיש לי עוד דרך אבל ההתקדמות כבר מורגשת אצלי.
    וכן הבנתי משהו שיעזור לי בהצלחות וזה כמו שכתבתי בהודעה הראשונית "לקחת באיזי את הדברים ולהיות עם ראש פתוח"
    אם הייתי רוצה לדווח על הסט, הייתי פותח באמת בדיווחי שטח אבל כמו שאתה רואה לא חפרתי על הסט יותר מידי כי אין לי כוח וזאת לא מטרת האשכול.
    יש משהו פסול בלנפח אגו? כי אני לא חושב ככה, אז כן גם את זה אני עושה פה וגם מאחורי זה אני עומד.
    נשמע כאילו יש לך רגשי נחיתות שמכאיבים לך כשאתה רואה מישהו שמח, אתה זה שצריך לטפל בדברים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,152 | הודעות: 8,203,745 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect