נכתב במקור על ידי Aviv.E זה יעשה אותך מאושר ? אם זה באמת חשוב לך אני יעשה אם סתם אז לך .. קח עשיתי לך סיימלי .. תודה, בוא נציק לאור שיוסיף את זה לסמיילים..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Aviv.E זה יעשה אותך מאושר ? אם זה באמת חשוב לך אני יעשה אם סתם אז לך .. קח עשיתי לך סיימלי .. תכלס די סתם..
נכתב במקור על ידי Aviv.E זה יעשה אותך מאושר ? אם זה באמת חשוב לך אני יעשה אם סתם אז לך .. קח עשיתי לך סיימלי .. מה הסיפור רקע של הגרג הזה ><? אין לי כוח לדפדף אחורה
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
נכתב במקור על ידי Hamburger תודה, בוא נציק לאור שיוסיף את זה לסמיילים.. נכתב במקור על ידי afx או "ללא גבולות" וגם "הדילמה" נחמד (קומדיה) נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic תכלס די סתם.. אז לא ...
נכתב במקור על ידי kingdevilb מה הסיפור רקע של הגרג הזה ><? אין לי כוח לדפדף אחורה חפש בויקיפדיה ..
טוב נו... ספאם טהור #2
יש סיבה להישאר או שאני אלך לי לראות סרט ?
אני אחכה עוד כמה דקות ...
בזמנכם החופשי ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E בזמנכם החופשי ... תלוי, איזה סרט?
נכתב במקור על ידי Aviv.E בזמנכם החופשי ... מה יש לך נגד מכבי יגורביאן יטמפיט יגונב דעת!?
נכתב במקור על ידי _יעל_ תלוי, איזה סרט? להרוג את המזל .. או שתמליצי לי על משהו אחר .
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic מה יש לך נגד מכבי יגורביאן יטמפיט יגונב דעת!? אני אוהד מכבי .. אז למה שאני אעזור לאויב כמוך ?
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 06-07-2011 בשעה 02:31.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic מה יש לך נגד מכבי יגורביאן יטמפיט יגונב דעת!? בן כמה אתה ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני אוהד מכבי .. אז למה שאני אעזור לאויב כמוך ? למה שתראה בי עד כדי אויב בגלל יריבות ספורטיבית? זה לא שאני אוהד הפועל או משהו כזה.. 16 למה?
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 06-07-2011 בשעה 02:36.
חוקי הפורום