נכתב במקור על ידי .GiL. גיא? זה קל עזה. גיא זה החנון? נכתב במקור על ידי afx כןכן פךך את מדברת עם מי שפיצח את האטום תני לי שאלה יותר מאתגרת יפה שאתה מסכים, אצלך זה נדיר..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי _AnGi_ נתחיל מהקלות ונראה לאן נתקדם... איינשטיין... זה מהקלות? אה הרבה יודעים איפה את גרה? לקוחות קבועים? (דורש)
נכתב במקור על ידי afx זה מהקלות? אה הרבה יודעים איפה את גרה? לקוחות קבועים? (דורש) לא מעניין אותי דורש או לא... תיזהר עם היציאות שלך.."גאון"
נכתב במקור על ידי Hamburger גיא זה החנון? יפה שאתה מסכים, אצלך זה נדיר.. גיא רוצה לעשות בגרות במטמטיקה בכיתה ח'
נכתב במקור על ידי .GiL. גיא רוצה לעשות בגרות במטמטיקה בכיתה ח' הוא יכול לעבור אותה?
נכתב במקור על ידי Hamburger הוא יכול לעבור אותה? מאיפה אני יודע? אבל הוא חרשן רצח על חשבון..
נכתב במקור על ידי .GiL. מאיפה אני יודע? אבל הוא חרשן רצח על חשבון.. גנבת לו תתעודה נכון?
נכתב במקור על ידי Hamburger גנבת לו תתעודה נכון? חח לא.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לא מעניין אותי דורש או לא... תיזהר עם היציאות שלך.."גאון"
נכתב במקור על ידי .GiL. חח לא. אז למי גנבת?
Hello : מה אני לא קיים
נכתב במקור על ידי .GiL. חח לא. אני פה לא נעלמתי נכתב במקור על ידי TheSecret Hello : מה אני לא קיים רק לא הסמיילי הבוכה...
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 07-07-2011 בשעה 23:44.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני פה לא נעלמתי רק לא הסמיילי הבוכה... יפה מאוד.. נכתב במקור על ידי TheSecret Hello : מה אני לא קיים אדיסון?!?!!!?! נכתב במקור על ידי Hamburger אז למי גנבת? לאיש הכי אחי חכם העולם להייד.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לא מעניין אותי דורש או לא... תיזהר עם היציאות שלך.."גאון" מצחיק אותי לראות אותך אשכרה יוצאת על ילדים קטנים.. חחח
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz מצחיק אותי לראות אותך אשכרה יוצאת על ילדים קטנים.. חחח מתאים לעבודה שלך - ליצן. סתם אחי הכל בצחוק עליתה תפקיד אתה לא נימצא יותר ברוק ומטאל?
חוקי הפורום