שלום לכל קהילת הפיק אפ
בזמן האחרון (בעצם בכל השבוע של הרגילה שלי) התחלתי ללמוד ולהתאמן על פיקאפ
אבל משהו הפריע לי כל הזמן ברעיון של חוק 3 השניות
ברור לי למה נועד החוק, מצד אחד למנוע יותר מדי מחשבות על מה יקרה אם וכו' ובכך להתגבר על הפחד של הגישה
ומצד שני, כפי שמיסטרי מציין בספרו, מי שניגש מהר נתפס כבעל ערך גבוהה לעומת אחד שמביט ומסתכל עד שהוא אוזר אומץ וניגש לבחורה
הבעייה שלי היא כזו, קיימים הרבה מאוד מצבים בהם חוק שלוש השניות בעייתי
שמתי לב לזה השבוע בכמה מקרים העיקריים הם השניים הבאים:
סיטואציה ראשונה בים - אני ועוד 3 חברים מגיעים עם כל הציוד ובאים להתמקם על החוף, בצד כבר יושבות שתי בחורות (7.5-8 והשנייה 6 מינוס)
איך אני אמור לפנות אליהן ישר כשאני מגיע שעוד כל הציוד עלי, זה מכניס אותי מראש למצב שלי לא נוח לדבר עם הבחורה ומציג אותי כבעל ערך נמוך (בסופו של דבר התמקמנו ואחרי כמה דקות ניגשתי - לא יצא כלום, זה היה הסט הראשון שפתחתי בחיים)
סיטואציה שנייה סנוקר - אני ועוד 2 חברים משחקים ואחרי כמה זמן מגיע מישהי 8-9 עם מישהו (ידיד, אח, חבר אי אפשר לדעת) לשולחן לידנו
לגשת אליהם ישר בשנייה שהם מגיעים זה נשמע כמו הדבר הכי גרוע לעשות
בבקשה עזרתכם מה עושים במצבים האלו?
וטיפ מהשבוע הראשון שלי לכל מי שמתחיל ממש מההתחלה, תיגשו בכל הזדמנות, אחר כך בבית בזמן הפנוי תחשבו מה היה טוב ומה לא
אני בחור ביישן מאוד עם נשים והופתעתי מאוד לגלות שאני בכלל לא כזה, כל הבעייה שלי היא בשלב של לגשת ולפתוח את הפה מהרגע שדיברתי עם הבחורה כבר אין לי ממש בעייה או בושה
תלמדו על עצמכם כמה שיותר ותחשבו כל פעם איך יכלתם לפתוח יותר טוב ואיזה תשובות יכלתם לענות לשאלות של בחורות או אנשים אחרים
פשוט תנתחו כל שלב של מה שעשיתם ותמצאו מה היה טוב מה לא. כדאי גם לרשום את הדברים
הופתעתי לגלות כמה סיטואציות חוזרות על עצמן עם הזמן וככל שתלמדו יותר טוב את עצמכם ככה יהיה לכם יותר קל וטבעי בפעם הבאה

ציטוט ההודעה