קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] סוד האושר היהודי.
    על ידי Mr. Bean בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-06-2011, 21:12
  2. המוח היהודי ...
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 05-01-2008, 09:51
  3. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 04-07-2007, 18:00
  4. תמיר גל- סוד האהבה
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:02
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 9 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 125

מהו סוד המוח היהודי ? - עמוד 6

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אני מכוון אותך שוב ושוב אבל אתה ממשיך לסטות מתשובה ישירה.
    אני לא בורח, אני פשוט מיואש.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    אני מכוון אותך שוב ושוב אבל אתה ממשיך לסטות מתשובה ישירה.
    אני לא בורח, אני פשוט מיואש.
    אם למישהו פה יש זכות להיות מיואש זה לי חבוב.
    אני מציע לך שוב, לשאול עוד פעם. אם הייתי מנסה לסטות מתשובה ישירה לא הייתי כותב את התגובה הזאת או את זאת שלפניה.
    בברכה,

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    אם למישהו פה יש זכות להיות מיואש זה לי חבוב.
    אני מציע לך שוב, לשאול עוד פעם. אם הייתי מנסה לסטות מתשובה ישירה לא הייתי כותב את התגובה הזאת או את זאת שלפניה.

תן לי הוחכה אחת לאלוהים

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    תן לי הוחכה אחת לאלוהים
    שנייה אני אביא לך תמונה שלו שצילמתי בקיץ שעבר

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    שנייה אני אביא לך תמונה שלו שצילמתי בקיץ שעבר
    לא אם אני יביא קודם,
    the race has begon
    muhahahahahhaha

קיצר,
    ההוכחה היחידה הלוגית לאלוהים היא התנ"ך,
    וגם היא לא רלוונטית כי התנ"ך נכתב ע"י אנשים פרימיטיבים,
    שכנראה ראו עב"ם וקראו לזה אלוהים.

One Shot - One Kill

תן לי הוחכה אחת לאלוהים
    יש הוכחה אחת. כל השאר זה לגיטימציות לחקור היטב.
    אבא שלי, אבא שלך או אחד מהאבות שלו וכך כל האבות בדור הזה או אחד מהאבות בכארבע דורות אחרונים מאמינים לאבות שלהם שהיה מעמד הר סיני, יציאת מצרים ושעלינו לקיים את המצוות הכתובות בתורה. במקרה שלך, סביר להניח שאחד מהאבות החליט לחיות אורח חיים חילוני ולכן השרשרת נקטעה. אך כמובן, אינך חי לבד, מסביבך יש עוד יהודים רבים ששומרים מצוות ותעלומות העולם גורמות לך לחשוב ולו במעט מה תפקידך בעולם והאם יש אלוקים. אם תלמד היטב מתוך רצון טהור למצוא את האמת, אני מבטיח לך שתמצא ושאפילו תהיה מרוצה ממה שתמצא בניגוד למה שאתה אולי חושב.
    בברכה,

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    לא אם אני יביא קודם,
    the race has begon
    muhahahahahhaha

קיצר,
    ההוכחה היחידה הלוגית לאלוהים היא התנ"ך,
    וגם היא לא רלוונטית כי התנ"ך נכתב ע"י אנשים פרימיטיבים,
    שכנראה ראו עב"ם וקראו לזה אלוהים.
    תפסיק כבר לדבר שטויות. אם אתה לא יודע לתת תשובה - אל תגיב. ההוכחה כפי שפירטתי בהודעה לעיל היא האמונה במסורת. תפנים ותפסיק להתכחש.
    נערך לאחרונה על ידי gavra; 10-07-2011 בשעה 13:35.
    בברכה,

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

תפסיק כבר לדבר שטויות. אם אתה לא יודע לתת תשובה - אל תגיב. ההוכחה כפי שפירטתי בהודעה לעיל היא האמונה במסורת. תפנים ותפסיק להתכחש.
    מה רע בתשובה שלי כפרה,
    זה לגיטימי מה שאמרתי גם לגבי המסורת.

One Shot - One Kill

יש הוכחה אחת. כל השאר זה לגיטימציות לחקור היטב.
    אבא שלי, אבא שלך או אחד מהאבות שלו וכך כל האבות בדור הזה או אחד מהאבות בכארבע דורות אחרונים מאמינים לאבות שלהם שהיה מעמד הר סיני, יציאת מצרים ושעלינו לקיים את המצוות הכתובות בתורה. במקרה שלך, סביר להניח שאחד מהאבות החליט לחיות אורח חיים חילוני ולכן השרשרת נקטעה. אך כמובן, אינך חי לבד, מסביבך יש עוד יהודים רבים ששומרים מצוות ותעלומות העולם גורמות לך לחשוב ולו במעט מה תפקידך בעולם והאם יש אלוקים. אם תלמד היטב מתוך רצון טהור למצוא את האמת, אני מבטיח לך שתמצא ושאפילו תהיה מרוצה ממה שתמצא בניגוד למה שאתה אולי חושב.

איפה ההוכחה לאלוהים

מה רע בתשובה שלי כפרה,
    זה לגיטימי מה שאמרתי גם לגבי המסורת.
    לא זה לא וכבר הסברתי לך מאות פעמים. אלפי עדים, מספרים אותו דבר, יציאת מצרים, מעמד הר סיני, זה לא יכול להיות הדמיון שלהם ולא משה התחיל את זה. באמת שכבר התירוצים שלך עלובים.

איפה ההוכחה לאלוהים
    עוד פעם, התוכן של מעמד הר סיני הוא קבלת התורה מהקב"ה. שם כל בנ"י היו עדים לניסים ועוד לפני, גם היו עדים לעשרת המכות. לא מסובך.
    בברכה,

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

לא זה לא וכבר הסברתי לך מאות פעמים. אלפי עדים, מספרים אותו דבר, יציאת מצרים, מעמד הר סיני, זה לא יכול להיות הדמיון שלהם ולא משה התחיל את זה. באמת שכבר התירוצים שלך עלובים.

עוד פעם, התוכן של מעמד הר סיני הוא קבלת התורה מהקב"ה. שם כל בנ"י היו עדים לניסים ועוד לפני, גם היו עדים לעשרת המכות. לא מסובך.
    אוקיי,
    אני מבין שגם אני וגם אתה קצת עייפים מהדיון הזה, סבבה.
    אבל אני רוצה להדגיש, אתה יהודי, אני יהודי, בבקשה אל תשנא אותי כי אני אתאיסט,
    אנחנו ישראלים ואנחנו באותו הצד
    רק רציתי להבהיר את זה.

דברשני,
    זה כן לגיטימי, כי כל מי שהיה במעמד הר סיני,
    לא יכל להסביר מה הוא ראה, ולכן קרא לזה 'אלוהים',
    למרות שהיום, אם אני או נדב היינו שם, היינו יכולים בקלות להסביר את התופעה.

ובגלל זה - אין אלוהים.

One Shot - One Kill

אוקיי,
    אני מבין שגם אני וגם אתה קצת עייפים מהדיון הזה, סבבה.
    אבל אני רוצה להדגיש, אתה יהודי, אני יהודי, בבקשה אל תשנא אותי כי אני אתאיסט,
    אנחנו ישראלים ואנחנו באותו הצד
    רק רציתי להבהיר את זה.

דברשני,
    זה כן לגיטימי, כי כל מי שהיה במעמד הר סיני,
    לא יכל להסביר מה הוא ראה, ולכן קרא לזה 'אלוהים',
    למרות שהיום, אם אני או נדב היינו שם, היינו יכולים בקלות להסביר את התופעה.

ובגלל זה - אין אלוהים.
    לא שונא אותך, בטח לא בגלל שאתה אתאיסט. אולי לא מחבב את הגישה שלך - לא יותר מזה.

שוב, ה"סיפור" הוא לא שראו דברים מוזרים והחליטו לפרש את זה כאלוקים. היה תוכן. לא היה נס שלא התלווה אליו הסבר. עשרת המכות לא היו סתם מאורעות מוזרים, זה היה מתוזמן, וכולם ידעו שזה הולך לקרות. כך גם מעמד הר סיני, מעבר לפלא שארע שם, היה גם תוכן.
    בברכה,

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

לא שונא אותך, בטח לא בגלל שאתה אתאיסט. אולי לא מחבב את הגישה שלך - לא יותר מזה.

שוב, ה"סיפור" הוא לא שראו דברים מוזרים והחליטו לפרש את זה כאלוקים. היה תוכן. לא היה נס שלא התלווה אליו הסבר. עשרת המכות לא היו סתם מאורעות מוזרים, זה היה מתוזמן, וכולם ידעו שזה הולך לקרות. כך גם מעמד הר סיני, מעבר לפלא שארע שם, היה גם תוכן.
    יציאת מצרים... תעשה לי טובה, וזה אחד באמת האהובים עליי. אז קודם כל נתחיל שהמכה הרביעית היא ערוב, חיות רעות אשר באות והורג באדם ובבהמות, אוקיי עד כאן סביר. ממשיכים. המכה החמישית היא דבר, שפה אלוהים אומר שהוא יהרוג את כל מקנה מצרים: צאן, בקר, סוסים, גמלים..בקיצור הכל. עכשיו אם זה לא מספיק הגיע המכה השביעית שהיא ברד הרגה את כל המצרים ואת כל החיות שהיו בשדה, עוד אנשים וחיות מתים כמובן. אחרי כל זה גם הרבה מצרים מתים במכת בכורות, וכאן מגיע אחד הדברים שמדאיגים אותי, לתפקיד פרעה הוא הבן הבכור של הפרעה הקודם, אבל הפרעה הזה לא מת במכת בכורות. ואחרי כל המכות האלה וכשבני ישראל כבר עזבו את מצרים פרעה החליט לרדוף אחריהם עם כל צבאו. עכשיו בנקודה הזאת אני רוצה לעצור ולהגיד שהרבה אנשים פה בפורום אוהבים להשתמש בתירוץ של איך עם של עבדים שנעו לאט יכלו לעבור את ים סוף מהר וכשצבא מצרים המהיר והאדיר בא לעבור, בום! נסגרו עליהם המים. על איזה צבא לעזאזל אתם מדברים? מצרים הוכתה במכות הכי קשות שאפשר, רובם נהרגו מהערוב, הברד ומכת הבכורות, הם סובלים מרעב מטורף בגלל הדבר והארבה, כל המקנה שלהם מת במכת הדבר. גם כל הסוסים מתו במכת הדבר (שמות פרק ט' בהתחלה) אז כבר הם לא יכולים לרכב על המרכבות, רוב האנשים גם ככה רעבים או מתים אז מי בדיוק כבר יצאו אחרי בני ישראל? קבוצה של עשרה מצרים שרצו לאיים על בני ישראל וטבעו כי לא היה מציל בחוף?

One Shot - One Kill

יציאת מצרים... תעשה לי טובה, וזה אחד באמת האהובים עליי. אז קודם כל נתחיל שהמכה הרביעית היא ערוב, חיות רעות אשר באות והורג באדם ובבהמות, אוקיי עד כאן סביר. ממשיכים. המכה החמישית היא דבר, שפה אלוהים אומר שהוא יהרוג את כל מקנה מצרים: צאן, בקר, סוסים, גמלים..בקיצור הכל. עכשיו אם זה לא מספיק הגיע המכה השביעית שהיא ברד הרגה את כל המצרים ואת כל החיות שהיו בשדה, עוד אנשים וחיות מתים כמובן. אחרי כל זה גם הרבה מצרים מתים במכת בכורות, וכאן מגיע אחד הדברים שמדאיגים אותי, לתפקיד פרעה הוא הבן הבכור של הפרעה הקודם, אבל הפרעה הזה לא מת במכת בכורות. ואחרי כל המכות האלה וכשבני ישראל כבר עזבו את מצרים פרעה החליט לרדוף אחריהם עם כל צבאו. עכשיו בנקודה הזאת אני רוצה לעצור ולהגיד שהרבה אנשים פה בפורום אוהבים להשתמש בתירוץ של איך עם של עבדים שנעו לאט יכלו לעבור את ים סוף מהר וכשצבא מצרים המהיר והאדיר בא לעבור, בום! נסגרו עליהם המים. על איזה צבא לעזאזל אתם מדברים? מצרים הוכתה במכות הכי קשות שאפשר, רובם נהרגו מהערוב, הברד ומכת הבכורות, הם סובלים מרעב מטורף בגלל הדבר והארבה, כל המקנה שלהם מת במכת הדבר. גם כל הסוסים מתו במכת הדבר (שמות פרק ט' בהתחלה) אז כבר הם לא יכולים לרכב על המרכבות, רוב האנשים גם ככה רעבים או מתים אז מי בדיוק כבר יצאו אחרי בני ישראל? קבוצה של עשרה מצרים שרצו לאיים על בני ישראל וטבעו כי לא היה מציל בחוף?
    ראשית, אני מזמין אותך בדחיפות ללמוד את עשרת המכות ע"פ מפרשים ולא על פי הפירוש שלך. גם העניין שפרעה נשאר חי על אף היותו בכור יש תשובה, לדעתי ברש"י.
    עוד פעם, תלמד את הנושא כמו שצריך. זה שאלות שהמפרשים עונים עליהם. אם לא תמצא תשובה, תשאל ואני אענה.
    הדבר הכי חשוב הוא שאת כל זה מספרים מאב לבן לכן, אני לא מבין מה אתה מוצא פה לערער על זה, פשוט צריך ללמוד.
    בברכה,

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ראשית, אני מזמין אותך בדחיפות ללמוד את עשרת המכות ע"פ מפרשים ולא על פי הפירוש שלך. גם העניין שפרעה נשאר חי על אף היותו בכור יש תשובה, לדעתי ברש"י.
    עוד פעם, תלמד את הנושא כמו שצריך. זה שאלות שהמפרשים עונים עליהם. אם לא תמצא תשובה, תשאל ואני אענה.
    הדבר הכי חשוב הוא שאת כל זה מספרים מאב לבן לכן, אני לא מבין מה אתה מוצא פה לערער על זה, פשוט צריך ללמוד.
    אתה בעצם אומר לו ללכת לקרוא את ה "פירושים" שנכתבו ע"י אנשים כמוני וכמוך,
    שמסבירים את השאלות שמתעוררות ברגע שמבינים שהכתוב הוא מדע בדיוני.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 10-07-2011 בשעה 18:31.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 9 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,218 | הודעות: 8,199,811 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect