קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] סוד האושר היהודי.
    על ידי Mr. Bean בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-06-2011, 21:12
  2. המוח היהודי ...
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 05-01-2008, 09:51
  3. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 04-07-2007, 18:00
  4. תמיר גל- סוד האהבה
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:02
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 9 << ראשון ... 56789 אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 125

מהו סוד המוח היהודי ? - עמוד 7

איפה ההוכחה לאלוהים
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 10-07-2011 בשעה 19:13.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    אתה בעצם אומר לו ללכת לקרוא את ה "פירושים" שנכתבו ע"י אנשים כמוני וכמוך,
    שמסבירים את השאלות שמתעוררות ברגע שמבינים שהכתוב הוא מדע בדיוני.
    בטח לא אנשים כמוני ובטח ובטח לא כמוך. המפרשים מסבירים את כוונת התורה לעומקה ולפעמים אפילו את הפשט שהוא לא כ"כ פשוט (בכדי שאנשים כמוכם לא יטעו ובכדי שאנשים שרוצים להוסיף ללמוד יוכלו).
    אל תזלזל במה שאתה לא מכיר.

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    איפה ההוכחה לאלוהים
    (אתה רציני? |: )
    נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 11-07-2011 בשעה 01:18.
    בברכה,

כן, אם אני יגיד לך שאבא של אבא של אבא של אבא של אבא שלי ראה איגואנה מעופפת וככה הסיפור המשיך עד היום, זה אומר שהייתה איגואנה מעופפת?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    יש הוכחה אחת. כל השאר זה לגיטימציות לחקור היטב.
    אבא שלי, אבא שלך או אחד מהאבות שלו וכך כל האבות בדור הזה או אחד מהאבות בכארבע דורות אחרונים מאמינים לאבות שלהם שהיה מעמד הר סיני, יציאת מצרים ושעלינו לקיים את המצוות הכתובות בתורה. במקרה שלך, סביר להניח שאחד מהאבות החליט לחיות אורח חיים חילוני ולכן השרשרת נקטעה. אך כמובן, אינך חי לבד, מסביבך יש עוד יהודים רבים ששומרים מצוות ותעלומות העולם גורמות לך לחשוב ולו במעט מה תפקידך בעולם והאם יש אלוקים. אם תלמד היטב מתוך רצון טהור למצוא את האמת, אני מבטיח לך שתמצא ושאפילו תהיה מרוצה ממה שתמצא בניגוד למה שאתה אולי חושב.
    תפסיק כבר עם הטענה המפגרת הזאת!
    חאלס כבר אתה מתחיל באמת לעצבן אותי עם השטות הזאת דחיל ראבק מה זה קשור בכלל?!
    אם היה בזה שמץ של אמת לא היית רואה שום דת אחרת מלבד היהדות על פני הפלנטה ולא היה עוררין כי לפי ההגיון המטומטם הזה אין שום אינטרס לאבות אבותינו לא להעביר לנו את המידע הזה הלאה ועובדה לא העבירו!
    מה קרה שכחו?!
    קיצור תעשה לי טובה בבקשה חאלס אם אין לך איזה משהו חדש ולעיניין להגיד אל תמשיך לחזור על עצמך כמו תקליט שבור שום תשובה רלוונטית לאורך כל האשכולות המסתרכים הללו לא הבאת.
    שאלתי אולי 5 פעמים שאלה פשוטה וכל פעם הבאת לי תשובה של עוד איזה ליצן בתחפושת רב שמתחיל לבלבל בביצים בתירוצים של זה לא אנחנו זה הם וזה בגלל שהמוח שלך לא פתוח לאמת הזאת, קיצור בלבלץ מקצועי אם היה בזה ענף ספורט בליינד הייתם לוקחים ברוורס..
    ההוכחה הניצחת שאמונה היא לפראיירים היא העובדה שאתה אשכרה צריך להתאמץ כדי להסביר מה זה בכלל להאמין ולהסביר במה אתה מאמין לעומת זאת אצלנו בארץ השפויים לכל דבר יש הסבר מדוייק ולא מתחכם לכל טענה שאנחנו שולחים לאויר שיגיע היום שאתם תוכלו להתפאר בהישג כזה תהיה לנו הבמה לשבת ולדון בצורה נורמאלית מבלי לרצות לאכול לעצמנו את הסוליות של הנעליים מתסכול עמוק ומעצבים שהצד השני מביא
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-07-2011 בשעה 11:45.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אם היה בזה שמץ של אמת לא היית רואה שום דת אחרת מלבד היהדות על פני הפלנטה ולא היה עוררין כי לפי ההגיון המטומטם הזה אין שום אינטרס לאבות אבותינו לא להעביר לנו את המידע הזה הלאה ועובדה לא העבירו!
    מה קרה שכחו?!
    קיצור תעשה לי טובה בבקשה חאלס אם אין לך איזה משהו חדש ולעיניין להגיד אל תמשיך לחזור על עצמך כמו תקליט שבור שום תשובה רלוונטית לאורך כל האשכולות המסתרכים הללו לא הבאת.
    שאלתי אולי 5 פעמים שאלה פשוטה וכל פעם הבאת לי תשובה של עוד איזה ליצן בתחפושת רב שמתחיל לבלבל בביצים בתירוצים של זה לא אנחנו זה הם וזה בגלל שהמוח שלך לא פתוח לאמת הזאת, קיצור בלבלץ מקצועי אם היה בזה ענף ספורט בליינד הייתם לוקחים ברוורס..
    ההוכחה הניצחת שאמונה היא לפראיירים היא העובדה שאתה אשכרה צריך להתאמץ כדי להסביר מה זה בכלל להאמין ולהסביר במה אתה מאמין לעומת זאת אצלנו בארץ השפויים לכל דבר יש הסבר מדוייק ולא מתחכם לכל טענה שאנחנו שולחים לאויר שיגיע היום שאתם תוכלו להתפאר בהישג כזה תהיה לנו הבמה לשבת ולדון בצורה נורמאלית מבלי לרצות לאכול לעצמנו את הסוליות של הנעליים מתסכול עמוק ומעצבים שהצד השני מביא
    ומדליית הזהב לתגובה הכי טובה הולכת ל-........אורי!
    וכמובן שמדליית הכסף הולכת לנדב על "ההוראות לתאיסט המתווכח".

--------------------------------------------------------

גברא,
    מז"א, אני לא יכול להבין, רק הפרשנים יכולים?
    אי פעם מדען אמר לך "אתה לא יכול להבין, רק אני"?
    לא, וזה היופי במדע, כל אחד יכול ללמוד ולהבין.

One Shot - One Kill

כן, אם אני יגיד לך שאבא של אבא של אבא של אבא של אבא שלי ראה איגואנה מעופפת וככה הסיפור המשיך עד היום, זה אומר שהייתה איגואנה מעופפת?
    לא, כי זה לא אותו מקרה. במקרה שלך אבא שלך הוא היחיד שמספר את זה שהאחד האבות ראה איגואנה מעופפת.
    במקרה שלי כולם מספרים אותו דבר. כל האבות של כל בני דורי, ואם חלקם חילונים אז אחד מהאבות שלהם ודאי סיפר אותו דבר.

מה קרה שכחו?!
    חחח שמור על קור רוח. כ"כ הרבה למדת ואתה עדיין לא מבין טענה כ"כ פשוטה, למעשה זה יותר קרוב להכחשה.
    כלומר הטענה נכונה, ופשוט יש לך שאלה: "כיצד ייתכן שהדת נעלמת?" או במילים אחרות "כיצד יש חילונים?". וכמובן שגם לזה יש תשובה.
    העולם מטיבעו מתפתח עם השנים. אתה יכול לראות בקלות איך נעשה יותר ויותר קשה להתקרב לדת כשיש כ"כ הרבה פיתויים. זה התחיל בהתבוללות (כאמור, בעבר היו פיתויים אחרים). זה המשיך בתחילת הזרם החילוני. אל תתכחש לזה, זה הגיוני מאוד. אתה יכול לקחת את עצמך ואת חברך לפורום כדוגמה מצוינת. אני מבטיח לכם שאם כל אחד מכם יבדוק הוא ימצא ב3-4 דורות אחרונים איזה סבא דתי. אנשים כמוכם, שמתפתים לעולם הזה (שיש בזה כמובן היגיון) ולא זכו לשמוע בכלל על המסורת, מתקשים יותר להגיע לאמת.
    אני אפילו אעיד על עצמי שלמרות שאני בא ממשפחה דתית, במשך תקופה לא קצרה פיקפקתי באמיתות הדת (יש התמעטות הדורות - מבחינה רוחנית אנחנו בטח לא כמו אבותינו) והיום אני רואה עד כמה הייתי מושפע מהסביבה. כ"כ רציתי להתנתק מהמצוות "לחיות את החיים". ללימודי המתמטיקה גם הייתה השפעה מכיוון שלא ידעתי להפריד בין השניים, היום אני יודע. החיים שמהם באתי, הערכים שעליהם גדלתי, הסביבה וההרגשה הפנימית שאני לא באמת רוצה חיים חילונים גרמו לחקור היטב והיא לי קשה מאוד ולא וויתרתי, היו לי כ"כ הרבה שאלות שאני בספק אם בכלל תחשבו עליהם. ולבסוף הגעתי לאמת. אז תנשום, תרגע ותהיה קצת יותר סבלני.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    ומדליית הזהב לתגובה הכי טובה הולכת ל-........אורי!
    וכמובן שמדליית הכסף הולכת לנדב על "ההוראות לתאיסט המתווכח".

--------------------------------------------------------

גברא,
    מז"א, אני לא יכול להבין, רק הפרשנים יכולים?
    אי פעם מדען אמר לך "אתה לא יכול להבין, רק אני"?
    לא, וזה היופי במדע, כל אחד יכול ללמוד ולהבין.
    גם לך לא חסר "אתה כאן על תנאי".
    אל תתבלבל. אתה יכול להבין, בשביל זה יש מפרשים, הם מכוונים אותך לפירוש הנכון. אתה שואל, הם עונים. מן הסתם, הם מבינים יותר מאיתנו.
    בשביל ללמוד את הטענות/התשובות של המדען אתה צריך ללמוד את כל מה שהמדען יודע. אני מבטיח שאתה לא יודע כמעט דבר ביחס לרש"י או כל מפרש אחר. גם בדת - תלמד, תבין.
    בברכה,

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

לא, כי זה לא אותו מקרה. במקרה שלך אבא שלך הוא היחיד שמספר את זה שהאחד האבות ראה איגואנה מעופפת.
    במקרה שלי כולם מספרים אותו דבר. כל האבות של כל בני דורי, ואם חלקם חילונים אז אחד מהאבות שלהם ודאי סיפר אותו דבר.

חחח שמור על קור רוח. כ"כ הרבה למדת ואתה עדיין לא מבין טענה כ"כ פשוטה, למעשה זה יותר קרוב להכחשה.
    כלומר הטענה נכונה, ופשוט יש לך שאלה: "כיצד ייתכן שהדת נעלמת?" או במילים אחרות "כיצד יש חילונים?". וכמובן שגם לזה יש תשובה.
    העולם מטיבעו מתפתח עם השנים. אתה יכול לראות בקלות איך נעשה יותר ויותר קשה להתקרב לדת כשיש כ"כ הרבה פיתויים. זה התחיל בהתבוללות (כאמור, בעבר היו פיתויים אחרים). זה המשיך בתחילת הזרם החילוני. אל תתכחש לזה, זה הגיוני מאוד. אתה יכול לקחת את עצמך ואת חברך לפורום כדוגמה מצוינת. אני מבטיח לכם שאם כל אחד מכם יבדוק הוא ימצא ב3-4 דורות אחרונים איזה סבא דתי. אנשים כמוכם, שמתפתים לעולם הזה (שיש בזה כמובן היגיון) ולא זכו לשמוע בכלל על המסורת, מתקשים יותר להגיע לאמת.
    אני אפילו אעיד על עצמי שלמרות שאני בא ממשפחה דתית, במשך תקופה לא קצרה פיקפקתי באמיתות הדת (יש התמעטות הדורות - מבחינה רוחנית אנחנו בטח לא כמו אבותינו) והיום אני רואה עד כמה הייתי מושפע מהסביבה. כ"כ רציתי להתנתק מהמצוות "לחיות את החיים". ללימודי המתמטיקה גם הייתה השפעה מכיוון שלא ידעתי להפריד בין השניים, היום אני יודע. החיים שמהם באתי, הערכים שעליהם גדלתי, הסביבה וההרגשה הפנימית שאני לא באמת רוצה חיים חילונים גרמו לחקור היטב והיא לי קשה מאוד ולא וויתרתי, היו לי כ"כ הרבה שאלות שאני בספק אם בכלל תחשבו עליהם. ולבסוף הגעתי לאמת. אז תנשום, תרגע ותהיה קצת יותר סבלני.

גם לך לא חסר "אתה כאן על תנאי".
    אל תתבלבל. אתה יכול להבין, בשביל זה יש מפרשים, הם מכוונים אותך לפירוש הנכון. אתה שואל, הם עונים. מן הסתם, הם מבינים יותר מאיתנו.
    בשביל ללמוד את הטענות/התשובות של המדען אתה צריך ללמוד את כל מה שהמדען יודע. אני מבטיח שאתה לא יודע כמעט דבר ביחס לרש"י או כל מפרש אחר. גם בדת - תלמד, תבין.
    ועדיין לא ענית על השאלות של אורי,
    רק התחמקת ב"אני הייתי...אני יודע יותר...אני מבין יותר..."

תפסיק להתחמק, תן תשובה של שורה אחת בלבד,
    אתה לא יכול, כי אין לך באמת תשובה אתה סתם מתחמק מהשאלות של אורי.

יציאת מצרים אחי, זה שטות וזה מעולם לא קרה,
    אין שום יזכור לזה בשום עם שהוא- אין לזה תיעוד היסטורי, זה המצאה.

מעמד הר סיני? איך אתה לא יודע שמשה פשוט סיפר לאלפיי אנשים שהוא היה שמה,
    והם האמינו כי הם הכירו אותו בתור 'אדם חכם' וככה נוסדה היהדות?

בקיצור, אני מאמין בדבר אחד, וזה שחייזרים ביקרו פה,
    ובני האדם לא יכו להסביר את מה שראו - זהו ההסבר הכי לוגי.

One Shot - One Kill

ועדיין לא ענית על השאלות של אורי,
    רק התחמקת ב"אני הייתי...אני יודע יותר...אני מבין יותר..."

תפסיק להתחמק, תן תשובה של שורה אחת בלבד,
    אתה לא יכול, כי אין לך באמת תשובה אתה סתם מתחמק מהשאלות של אורי.

יציאת מצרים אחי, זה שטות וזה מעולם לא קרה,
    אין שום יזכור לזה בשום עם שהוא- אין לזה תיעוד היסטורי, זה המצאה.

מעמד הר סיני? איך אתה לא יודע שמשה פשוט סיפר לאלפיי אנשים שהוא היה שמה,
    והם האמינו כי הם הכירו אותו בתור 'אדם חכם' וככה נוסדה היהדות?

בקיצור, אני מאמין בדבר אחד, וזה שחייזרים ביקרו פה,
    ובני האדם לא יכו להסביר את מה שראו - זהו ההסבר הכי לוגי.
    יכול להיות שפספסתי. מה הוא שאל?

יציאת מצרים זה חלק מהמסורת. יש לזה תיעוד בעם שלך. לגבי שאר העמים, יכול להיות שיש - אני לא מכיר, בכל אופן אני זוכר ששאלתי כיצד ייתכן שמצרים עצמה לא רשמה לעצמה את זה בספרי ההיסטוריה. העניין הוא שהזמן עושה את שלו, מאורעות גדולים מאוד נשכחים, להם לא הייתה מסורת ובטח שלא רצון לזכור דבר כזה - ולכן כעבור תקופה כה ארוכה מתקבל על הדעת שזה יישכח.

אם הבנתי את השאלה נכון, אז זו אותה שאלה בדיוק שעניתי עליה כבר מספר פעמים. לא ייתכן שמשה התחיל את זה כי כל ה"טענה" היא שאבות מספרים לבנים שהיה מעמד הר סיני ולא שמשה סיפר להם. זה בקצרה. אתה מוזמן לחפש את התשובה המפורטת יותר (יש עניין שדבר כזה לא היה תופס).

אני מאמין בהרבה דברים. אחד מהם: "אם תרצה אין זו אגדה".
    בברכה,

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

גברא אתה מתיש אותי אני מתנצל, באמת שדוקטורט בדוג'ינג אתה יכול לעשות ראבק מה אני אומר ומה אתה עונה לכל השדים והשדות!
    עד עכשיו לא קיבלתי תשובה פשוטה תעזוב אותי מכל החרטא של ההוא פירש לכן אני מבין זה ככה, תחשוב בזכות עצמך המין האנושי קיים רק בזכות האינסטינקטים המולדים שלו אז תתחיל לסמוך עליהם אל תאמין לכל מה שאומרים לך, אינסטינגט בסיסי שלך בתור יצור אנושי הוא לקחת סיטואציה ולשאול עליה למה איפה מדוע ואיך..
    עכשיו יש שתי תשובות.
    הכל בידיו ישתבח שמו (יענו התשובה החרטא)
    או
    התשובה הראשונה שתעלה לך לראש, השתלשלות אירועים שתוביל מנקודה 0 בציר עד לנקודה X על הציר והכל מתרחש בשרשרת..

האמונה באלוהות עושה קיצורי דרך וזה נגד האינסטינקט האנושי ולכן ב 100% ניתן לסתור את זה מבלי להיות ברזי המדע או הדת כאחת

אז תעשה לי טובה אכלתי לוקשים ומלא בחיים שלי אני מבין כניראה יותר מהרבה פה על הנושאים המדוברים ותאמין לי שאני אומר לך (ואני בטוח שיהיה לך קל כי עד היום התרגלת לשמוע בקול מישהו אחר במקום לבדוק בעצמך) אין שום דבר בדת שהוא בסיסי אואינסטינקטיבי או בכלל תוצאה של התפתחות הכל הוא כי ככה כתוב וזה מה יש, אתה בכלל לא מבין למה ועל מה אתה מתפלל ומודה בכל יום ביומו עזוב למה יודע מה אתה בכלל לא לא מבין למי ופה אתה במלכודת המילים של עצמך אז שים לב טוב שאתה לא נופל פה אה האל הוא גדול מהבינה שלך לכן כל תודה אליו היא בעצם כקליפת שום ואינה נחוצה לו ופה נישאר רק להניח שמצב שמבטל את עצמו מלכתחילה לא היה קיים..
    אז עצם קיום האל עבורך מוכיח כמה הוא באמת לא קיים
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-07-2011 בשעה 15:53.

גברא אתה מתיש אותי אני מתנצל, באמת שדוקטורט בדוג'ינג אתה יכול לעשות ראבק מה אני אומר ומה אתה עונה לכל השדים והשדות!
    עד עכשיו לא קיבלתי תשובה פשוטה תעזוב אותי מכל החרטא של ההוא פירש לכן אני מבין זה ככה, תחשוב בזכות עצמך המין האנושי קיים רק בזכות האינסטינקטים המולדים שלו אז תתחיל לסמוך עליהם אל תאמין לכל מה שאומרים לך, אינסטינגט בסיסי שלך בתור יצור אנושי הוא לקחת סיטואציה ולשאול עליה למה איפה מדוע ואיך..
    עכשיו יש שתי תשובות.
    הכל בידיו ישתבח שמו (יענו התשובה החרטא)
    או
    התשובה הראשונה שתעלה לך לראש, השתלשלות אירועים שתוביל מנקודה 0 בציר עד לנקודה X על הציר והכל מתרחש בשרשרת..

האמונה באלוהות עושה קיצורי דרך וזה נגד האינסטינקט האנושי ולכן ב 100% ניתן לסתור את זה מבלי להיות ברזי המדע או הדת כאחת

אז תעשה לי טובה אכלתי לוקשים ומלא בחיים שלי אני מבין כניראה יותר מהרבה פה על הנושאים המדוברים ותאמין לי שאני אומר לך (ואני בטוח שיהיה לך קל כי עד היום התרגלת לשמוע בקול מישהו אחר במקום לבדוק בעצמך) אין שום דבר בדת שהוא בסיסי אואינסטינקטיבי או בכלל תוצאה של התפתחות הכל הוא כי ככה כתוב וזה מה יש, אתה בכלל לא מבין למה ועל מה אתה מתפלל ומודה בכל יום ביומו עזוב למה יודע מה אתה בכלל לא לא מבין למי ופה אתה במלכודת המילים של עצמך אז שים לב טוב שאתה לא נופל פה אה האל הוא גדול מהבינה שלך לכן כל תודה אליו היא בעצם כקליפת שום ואינה נחוצה לו ופה נישאר רק להניח שמצב שמבטל את עצמו מלכתחילה לא היה קיים..
    אז עצם קיום האל עבורך מוכיח כמה הוא באמת לא קיים
    עוד פעם קשה לי למצוא בים של הטקסט הזה את השאלות שאליהן אתה חותר ושכל כך מפריעות לך. זה נראה כאילו אתה קצת מתחמק. אני אולי מפספס, אבל אני לא בורח לשום מקום.
    אני מבטיח לך שלאמת הגעתי בעצמי, בהבנה שלי. כמובן שפניתי למקומות הנכונים (וגם ללא נכונים לפעמים) אך זה לא הופך את זה לאסור.
    המסורת זה קונספט מאוד מובן לדעתי.
    נכון, בני האדם מעצם היותם בני אדם מתקשים להגדיר את האלוקים. אין עם זה בעיה. זה לא מתמטיקה.
    טוב הצלחתי למצוא שאלה אחת והיא "מה העניין להודות למי שיש לו כבר הכל ושאינו צריך לתודה?". הפתעה, גם לזה יש תשובה, והיא שהתודה היא לשון בקשה (כלומר, אני מתפלל כי אני צריך ולא כי הקב"ה צריך) מפליא אותי שלא נתקלת בתשובה כזו ב 18 השנים שבהן בזבזת את זמנך, אולי באמת בזבזת את זמנך.
    בברכה,

גברה או שאתה טמבל או שאתה משחק אותה.

תענה, אם אבא שלך אבא שלך אבא של אבא של אבא שלך וכל החברים בדורו המציאו סיפור לבנים שלהם וככה זה המשיך עד לדור הזה, זה אומר שזה נכון?

תענה כן\לא בלי חפירות.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

תענה, אם אבא שלך אבא שלך אבא של אבא של אבא שלך וכל החברים בדורו המציאו סיפור לבנים שלהם וככה זה המשיך עד לדור הזה, זה אומר שזה נכון?

תענה כן\לא בלי חפירות.
    אבל למה הסיפור הזה תפס?
    לא ניראה לי שאם אבא שלך יזרוק לך איזה משהו בעוד 100 שנה הצאצא שלך יאמין בזה

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    אבל למה הסיפור הזה תפס?
    לא ניראה לי שאם אבא שלך יזרוק לך איזה משהו בעוד 100 שנה הצאצא שלך יאמין בזה

מה אכפת לי למה זה תפס

יש גם מיליארד מוסלמים שמאמינים בסיפורי אגדות ואפילו מוכנים להתאבד בשביל הדת

תענה כן\לא.

אם אבא של אבא של אבא של אבא של אבא של אבא של אבא של אבא שלך וכל חבריו בדורו המציאו סיפור וסיפרו לבנים שלהם עד לדור הזה, הסיפור הופך לנכון?

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

עוד פעם קשה לי למצוא בים של הטקסט הזה את השאלות שאליהן אתה חותר ושכל כך מפריעות לך. זה נראה כאילו אתה קצת מתחמק. אני אולי מפספס, אבל אני לא בורח לשום מקום.
    אני מבטיח לך שלאמת הגעתי בעצמי, בהבנה שלי. כמובן שפניתי למקומות הנכונים (וגם ללא נכונים לפעמים) אך זה לא הופך את זה לאסור.
    המסורת זה קונספט מאוד מובן לדעתי.
    נכון, בני האדם מעצם היותם בני אדם מתקשים להגדיר את האלוקים. אין עם זה בעיה. זה לא מתמטיקה.
    טוב הצלחתי למצוא שאלה אחת והיא "מה העניין להודות למי שיש לו כבר הכל ושאינו צריך לתודה?". הפתעה, גם לזה יש תשובה, והיא שהתודה היא לשון בקשה (כלומר, אני מתפלל כי אני צריך ולא כי הקב"ה צריך) מפליא אותי שלא נתקלת בתשובה כזו ב 18 השנים שבהן בזבזת את זמנך, אולי באמת בזבזת את זמנך.
    יואאאאא
    עדיין לא ענית לו והתחמקת שוב פעם,
    מה אתה כאילו עושה דווקא כדי לעצבן? באת לפורום כדי לעצבן?

One Shot - One Kill

תענה כן\לא בלי חפירות.
    או שאתה טמבל, נראה לי יותר הגיוני. זו שאלה רטורית, בשביל שלא תאמר שאני מתחמק אז - לא, זה לא נכון. השאלה שלך דומה לשאלה האם ניתן למצוא מטבע אחד מזהב בים של מטבעות כסף ע"י שליפה עיוורת אחת, זה אפשרי, אך הסיכוי נמוך מדיי. זה לא הגיוני לומר שכל האבות עד היום שיקרו לבנים שלהם או שהם חשבו שמדובר באלוקים ולמעשה זה היה שקר. תשים לב למה שאתה אומר.

יואאאאא
    עדיין לא ענית לו והתחמקת שוב פעם,
    מה אתה כאילו עושה דווקא כדי לעצבן? באת לפורום כדי לעצבן?
    אני באתי לפורום כדי לעזור, אולי אתם באתם בשביל להתעצבן.
    בברכה,

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,218 | הודעות: 8,199,811 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect