נכתב במקור על ידי .Tal חח ראשונה.. אבל הלילה עוד צעיר עוד מעט יגיע השעה וואללה אישי בשביל חלקנו לא... אולי אני עובד מחר שיפוצים.
נכתב במקור על ידי MeAndYou וואללה אישי בשביל חלקנו לא... אולי אני עובד מחר שיפוצים. וואלה אז עד מתי אתה פה בערך?
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי TheSecret חחחח...קיבלת לייק נשמה תחזיק לייק נשמה החזקתי לייק נשמה
נערך לאחרונה על ידי Gasoline; 12-07-2011 בשעה 23:39.
נכתב במקור על ידי .Tal וואלה אז עד מתי אתה פה בערך? בינתיים אני פה אין מה להסתכל יותר מידי רחוק בוא נחייה את הרגע תן לייק תיראה איזה מפשוט יפה! יאללה 3 לייקים עוד דקה.!
נכתב במקור על ידי MeAndYou בינתיים אני פה אין מה להסתכל יותר מידי רחוק בוא נחייה את הרגע תן לייק תיראה איזה מפשוט יפה! יאללה 3 לייקים עוד דקה.! חחחחחחחחחחח יא מכור ללייקים
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחח יא מכור ללייקים מה אני יעשה חחחח מה זה חסרים שתיי ליקים ו כבר 23:40 !!!!! עכשיו אני בדילמה אם להעלות לכם או לא....... מה אתם אומרים? חחחחח
בייי נכתב במקור על ידי MeAndYou בינתיים אני פה אין מה להסתכל יותר מידי רחוק בוא נחייה את הרגע תן לייק תיראה איזה מפשוט יפה! יאללה 3 לייקים עוד דקה.! עם ה "חח"
נכתב במקור על ידי .GiL. בייי עם ה "חח" חחחח מנייאק לא עשית לי?! ד"א ח'ברה יש 81 לייקים זה אומר שיש העלה .. מה אתם מעדיפים בלונה או שחורדינית?
נכתב במקור על ידי MeAndYou מה אני יעשה חחחח מה זה חסרים שתיי ליקים ו כבר 23:40 !!!!! עכשיו אני בדילמה אם להעלות לכם או לא....... מה אתם אומרים? חחחחח מה חסרים? אמרת בעצמך שצריך להגיע ל80 חחחח
נערך לאחרונה על ידי Gasoline; 12-07-2011 בשעה 23:42.
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחח מנייאק לא עשית לי?! ד"א ח'ברה יש 81 לייקים זה אומר שיש העלה .. מה אתם מעדיפים בלונה או שחורדינית? לא הבנתי מה אתה מעלה?ח ח
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחח מנייאק לא עשית לי?! ד"א ח'ברה יש 81 לייקים זה אומר שיש העלה .. מה אתם מעדיפים בלונה או שחורדינית? אני ניראה לי עושה מחר
נכתב במקור על ידי Regression מה חסרים? אמרת בעצמך שצריך להגיע ל80 חחחח זה התעדכן לי מאוחר יותר חחחח מה אתם מעדייפים שחורדיניות או בלונדיות..? ד"א מי שעשה לייקים עד עכשיו ואני צריך לשלוח לו את ההורדה אז שיעשה פה לייק שאני יודע למי
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחח מנייאק לא עשית לי?! ד"א ח'ברה יש 81 לייקים זה אומר שיש העלה .. מה אתם מעדיפים בלונה או שחורדינית? יאללה תביא בלונדה נכתב במקור על ידי MeAndYou זה התעדכן לי מאוחר יותר חחחח מה אתם מעדייפים שחורדיניות או בלונדיות..? ד"א מי שעשה לייקים עד עכשיו ואני צריך לשלוח לו את ההורדה אז שיעשה פה לייק שאני יודע למי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סחטן לייקים XD
נערך לאחרונה על ידי Gasoline; 12-07-2011 בשעה 23:44.
י'ראש דלעת מממקורה אח'שליGiL
מי הכי כוסית בעולם?
חוקי הפורום