נכתב במקור על ידי Aviv.E הלכתי לישון לילה טוב אח סקסי בעליל שלי.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני. ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E תאמין לי שלא .. בוא תראה למה ! כמה חברים יש לך בפייסבוק ? 700 יותר...רק מי שאינ מכיר.. למה? נכתב במקור על ידי קהלני אתה מנצל אותי בנקודות, אהבה שלך אלי כבר מזמן עברה מי שמדגדג לי את הביצה ורושם שדיגדג מקבל נקודה ביגלל שאני נחמד היום אחרי לילה כזה אני מדגדג בנשייהם . ד"א לזה אתה קורא אהבה אה ימנייאק? חחחח תעביר לי נקודות נו יאללה כפרה עלייך.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לילה טוב אח סקסי בעליל שלי. עוד מעט אני אלך
נכתב במקור על ידי MeAndYou 700 יותר...רק מי שאינ מכיר.. למה? אני מדגדג בנשייהם . ד"א לזה אתה קורא אהבה אה ימנייאק? חחחח תעביר לי נקודות נו יאללה כפרה עלייך. כי לי יש בקושי 80
אני!
נכתב במקור על ידי Aviv.E ... שלח לו 50 אני לא באמת צריך חחח נכתב במקור על ידי MeAndYou 700 יותר...רק מי שאינ מכיר.. למה? אני מדגדג בנשייהם . ד"א לזה אתה קורא אהבה אה ימנייאק? חחחח תעביר לי נקודות נו יאללה כפרה עלייך. אליייייייייייי מה איתך י'אח? נכתב במקור על ידי Aviv.E עוד מעט אני אלך אוקיי
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לילה טוב אח סקסי בעליל שלי. תיכך שולח את הנק' נכתב במקור על ידי MeAndYou 700 אני מדגדג בנשייהם . ד"א לזה אתה קורא אהבה אה ימנייאק? חחחח תעביר לי נקודות נו יאללה כפרה עלייך. לא מעביר לך כלום עד שתוכיח לי שאתה ראוי!
נכתב במקור על ידי Aviv.E כי לי יש בקושי 80 אההה הבנתי ..... אתה מסתובב עם הערסים של הנהריה ? חחח
נכתב במקור על ידי קהלני תיכך שולח את הנק' לא מעביר לך כלום עד שתוכיח לי שאתה ראוי! שלח לאביב אני לא צריך
נכתב במקור על ידי קהלני תיכך שולח את הנק' לא מעביר לך כלום עד שתוכיח לי שאתה ראוי! אני אוהב ספיידרמן זה מספיק טוב ? שאל אותי כל שאלה על דרגון בול זי ואני יודע את התשובה ! כל שאלה ! ממש כל שאלה 1
נכתב במקור על ידי קהלני תיכך שולח את הנק' לא מעביר לך כלום עד שתוכיח לי שאתה ראוי! אל תעמיד אותי במבחן חחחח אתה ידוע שמגיע לי..טוב טוב לא ככה? נכתב במקור על ידי Mr. Horror שלח לו 50 אני לא באמת צריך חחח אליייייייייייי מה איתך י'אח? אוקיי מה איתי יכלי? חחח לא ענית לי אתה פורש מהתפקיד או בכללי?
נכתב במקור על ידי MeAndYou אההה הבנתי ..... אתה מסתובב עם הערסים של הנהריה ? חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח אם הייתי מסתובב עם הערסים היו לי לפחות 9K למרות שהם חברים שלי אין לי אותם בפייסבוק יש לי רק את האנשים הקרובים אליי
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני אוהב ספיידרמן זה מספיק טוב ? שאל אותי כל שאלה על דרגון בול זי ואני יודע את התשובה ! כל שאלה ! ממש כל שאלה 1 איך קראו ליצור הירוק שבלע את האנדרואידים האלה ? חחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror שלח לאביב אני לא צריך שלח לי את שלך אם אתה לא צריך
חוקי הפורום