נכתב במקור על ידי Aviv.E שמתי לב ... תודה היא יפה יאללל ה בראבק !!! אלההה ספאםםםםםםםםםםם נכתב במקור על ידי Hamburger בסדר מה שלום יוני? מצוין מה שלומך?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E שמתי לב ... תודה היא יפה יאללל ה בראבק !!! נכון, היא יפה חמודי..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
יאלללללללללללללללללללללללה שבוע טוב כולםם קרחנה באשכוליליה
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללללללללללללללללללללללה שבוע טוב כולםם קרחנה באשכוליליה אסור לעשות פה שטויות אחי..
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
יאללה 250 הודעות
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללללללללללללללללללללללה שבוע טוב כולםם קרחנה באשכוליליה שבוע אעעעעעעעעעעעעעעששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששש אביב נכתב במקור על ידי GreenPoison יאללה 250 הודעות יאללה בכל הכח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאללה בכל הכח החתימה שלך מפחידה
מי פה בכלל?
נכתב במקור על ידי GreenPoison החתימה שלך מפחידה תודהץ
250 הודעותתתתתתתת
נכתב במקור על ידי Mr. Horror שבוע אעעעעעעעעעעעעעעששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששש אביב יאללה בכל הכח ימלך תביא שידור לארגנטינה !!!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אסור לעשות פה שטויות אחי.. מי אמר ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E ימלך תביא שידור לארגנטינה !!! אני אמרתי! תעשה לי חתימה סקסית..
נערך לאחרונה על ידי Lucky Strike; 17-07-2011 בשעה 02:11.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אלההה ספאםםםםםםםםםםם מצוין מה שלומך? אחלה.. מה שלום אמא?
נכתב במקור על ידי Hamburger אחלה.. מה שלום אמא? לא יפה ... נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני אמרתי! תעשה לי חתימה סקסית.. אתה לא יודע שאני מחליט פה ? אמרת שזה מגעיל !
חוקי הפורום