וואוווווווווווווווווו הסתערותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתת
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני משלם אתה עושה "החייל של Aviv.E " ? אני עושה Aviv.E גבר גבר!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
לאאאאאאאאאאאאא תעשה החייל של AViv.E
נכתב במקור על ידי Aviv.E לאאאאאאאאאאאאא תעשה החייל של AViv.E לאאא אני עושה Aviv.E הפנתר!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני עושה Aviv.E גבר גבר! מה אכפת לך זה גם מצחיק גם יפה וגם ידעו שאתה שייך לי אז יהיה לך פה כבוד ! תשאל את יוני
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker לאאא אני עושה Aviv.E הפנתר! המלך ...
נכתב במקור על ידי Mr. Horror וואוווווווווווווווווו הסתערותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתת 54..................................
וואלללה מה שאביב אמר יפה.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror וואלללה מה שאביב אמר יפה. תקשיב ליוני הוא תותח על ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E 54.................................. אלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההה 257 ביום וחצי
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההה 257 ביום וחצי טוב חברה זזתי להתקלח ואני חוזר .... אני חייב לזוז אולי אני אחזור מהר !!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E המלך ... יאללה אני זורם! אני רושם Aviv.E המלך!
נכתב במקור על ידי Aviv.E טוב חברה זזתי להתקלח ואני חוזר .... אני חייב לזוז אולי אני אחזור מהר !!! סבבה י'אח, תחזור מהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סקסי בעליל אתה!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יאללה אני זורם! אני רושם Aviv.E המלך! אין לך מספיק נק' אבל צריך 900 או 1100 אם אני לא טועה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אין לך מספיק נק' אבל צריך 900 או 1100 אם אני לא טועה לא אבל הוא אמר שהוא משלם חחחח מה אני פראיר??
חוקי הפורום