נכתב במקור על ידי AdventureR אני מלצר נשמה... ועובד בבית ספר בתור מוסכניק (בית ספר עם עבודות לבחירתך) במסעדה או אולם?
נכתב במקור על ידי Aviv.E חאלס עם התמונות האלה ! אתה לא אוהב את זה?=-O
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי MeAndYou איזה חמודה הראשונה! מה השם שלך יש לך? או עוד תמונות שלה!!! רק שלה tila tequila
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Aviv.E חאלס עם התמונות האלה ! מה קרה קפץ לך? חחחחחח נכתב במקור על ידי YellowGirl חחחחח אממ בתהליכי חזרה, עוד מעט סופית אני אוהב את הרעיון של החזרה שלך חח אם את רוצה את מוזמנת להביא לי את המסן שלך אם לא ת לא חייבת.
שלום !? ולילה טוב
נכתב במקור על ידי Aviv.E וווווווווווווווווווווווווווווווווווואי ! נווו חחחחח נכתב במקור על ידי Hamburger ציטטת אותי ואת אלי בלי קשר קבל בחזרה נכתב במקור על ידי MeAndYou אלכוהול ואלכוהול ואלכוהול אני אוהב אלכוהול!!!! I Love Alcohol נכתב במקור על ידי afx כל אשכולילה אתה מתרץ מסיבה אחרת כדורגל / אימה / חרטה אחרת למה נראה לך אני אוותר על משחק כדורגל תגיד לי למה?!!?! חצי גמר קופה אמריקה נראה לך שאני אוותר בשביל אשכולילה?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי afx במסעדה או אולם? אולם נשמה...מקבל 150 שקל לערב לי טיפים.. עם טיפים זה מגיעה ל 700-1500 שקל ךערב
נכתב במקור על ידי MeAndYou מה קרה קפץ לך? חחחחחח אני אוהב את הרעיון של החזרה שלך חח אם את רוצה את מוזמנת להביא לי את המסן שלך אם לא ת לא חייבת. נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחח קבל בחזרה I Love Alcohol למה נראה לך אני אוותר על משחק כדורגל תגיד לי למה?!!?! חצי גמר קופה אמריקה נראה לך שאני אוותר בשביל אשכולילה? זזתי להתאבד !!! אני חייב היום 300-400 הודעות
נכתב במקור על ידי AdventureR אולם נשמה...מקבל 150 שקל לערב לי טיפים.. עם טיפים זה מגיעה ל 700-1500 שקל ךערב אתה עושה מינימום 500 שקל טיפים? :| איזה אולם זה? ובן כמה אתה בכלל?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחח קבל בחזרה I Love Alcohol למה נראה לך אני אוותר על משחק כדורגל תגיד לי למה?!!?! חצי גמר קופה אמריקה נראה לך שאני אוותר בשביל אשכולילה? עכשיו ציטטת אותי עם סיבה אתה מנסה לנפח את האגו שלי, ומצליח..
נכתב במקור על ידי TheSecret שלום !? ולילה טוב שלום וזהה
נכתב במקור על ידי afx אתה עושה מינימום 500 שקל טיפים? :| איזה אולם זה? ובן כמה אתה בכלל? גייי
נכתב במקור על ידי Aviv.E זזתי להתאבד !!! אני חייב היום 300-400 הודעות כשתמות הסיכוים שתצליח ירדו..
אני לא ממין ששחכעתםגחאר שגד
נכתב במקור על ידי Aviv.E גייי אפס
חוקי הפורום