נכתב במקור על ידי אריאל. חשבתי נותנים בתחת קח מגב תחוף אותו עמוקקקקקקקקקקקק ואתה תתן בתחת
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Aviv.E מה איתך יצ'יזבורגר לא בא לך לשנות כינוי ? למה לשנות? אני חוסך לתת ניק מגניב.. אולי תתרום?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי MeAndYou חח למה? כי אין לי כוח למחוק ! נכתב במקור על ידי אריאל. חשבתי נותנים בתחת רק מאחורה ! נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחח גם לי בא עכשיו יש לי גולדסטאר .. גם טוב אבל חמה
נכתב במקור על ידי MeAndYou שיכרון ראשון גיל 13 בל"ג בעומר חחחחחחחחחחחחחחחח שיכרון ראשון גיל 11 הזרימו אותי שזה מיץ..היה לזה טעם של דובדבן
נכתב במקור על ידי AdventureR תתחיל לשתות בלאט 0.ם בלאט נגמר השתייה! נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחח גם לי בא עכשיו אולי תפתח שיחה?
נכתב במקור על ידי AdventureR קח מגב תחוף אותו עמוקקקקקקקקקקקק ואתה תתן בתחת
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני שותה בירות ובמסיבות של ריקודים וכאלה אני חייב להיות בסטלה אחרת אני לא ארקוד את אני דופק שוטים !1 חחחחחח נכתב במקור על ידי MeAndYou שיכרון ראשון גיל 13 בל"ג בעומר חחחחחחחחחחחחחחחח כנ"ל 13 וחצי זה היה..
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 19-07-2011 בשעה 23:59.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Hamburger למה לשנות? אני חוסך לתת ניק מגניב.. אולי תתרום? חחח אני חוסך למישהו .. הוא אמר לי שאני אשלם לו בשביל תת ניק של Aviv.E המלך .
נכתב במקור על ידי AdventureR שיכרון ראשון גיל 11 הזרימו אותי שזה מיץ..היה לזה טעם של דובדבן חחחחחחחחחחח קקלביץ חחח נכתב במקור על ידי Aviv.E כי אין לי כוח למחוק ! רק מאחורה ! יש לי גולדסטאר .. גם טוב אבל חמה זאת לא שיחה שכולם צריכים לשמוע עליה אחי , זה פרטים דיי אישים אתה יודע ..חחח
נכתב במקור על ידי AdventureR שיכרון ראשון גיל 11 הזרימו אותי שזה מיץ..היה לזה טעם של דובדבן שיכרון שלי בגן חובה עלה לי האקטימל לראש !
נכתב במקור על ידי Hamburger בלאט נגמר השתייה! אולי תפתח שיחה? : D תקנה נכתב במקור על ידי pc123 מה אתה רוצה!?.
נכתב במקור על ידי Aviv.E כי אין לי כוח למחוק ! רק מאחורה ! יש לי גולדסטאר .. גם טוב אבל חמה איכססססססססססססססססססססססססססססססססססס נכתב במקור על ידי Hamburger בלאט נגמר השתייה! אולי תפתח שיחה? חחחחח אז מה שלומך?
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחח אני חוסך למישהו .. הוא אמר לי שאני אשלם לו בשביל תת ניק של Aviv.E המלך . נראה לי הוא משקר לך וסתם רוצה תנקודות שלך
נכתב במקור על ידי AdventureR תקנה מה אתה רוצה!?. אחי, חצות, למי יש כוח? נכתב במקור על ידי Mr. Horror איכססססססססססססססססססססססססססססססססססס חחחחח אז מה שלומך? לא טוב, אני תקוע בפקק.. מה איתך?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איכססססססססססססססססססססססססססססססססססס חחחחח אז מה שלומך? אני יודע ... גולדסטאר היא בירה נחמדה אבל חמה עדיף לשתות קקי של גמלים נכתב במקור על ידי Hamburger נראה לי הוא משקר לך וסתם רוצה תנקודות שלך לאא הוא נחמדי ..
חוקי הפורום