נכתב במקור על ידי pc123 חרא אוטו אחייי תראה את זה דבר לזה מאמי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Aviv.E הגזמת !!! מכבי הכי מסריחה שיש .. אני רואה אתה מצחיק היום .. מה חלש !? אף פעם לא שיחקתי סטנגה ? שחקתי.. משחק חלש נכתב במקור על ידי Aviv.E צריך עוד 1000 נקודות מי תורם לי ? האמתי 1050
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
ווווואי אני עיייף !
נכתב במקור על ידי Hamburger חחח בתמורה תלחץ לו על הביצה? כע בגלל שאתה לא תקוע בפקק! חחחחח לא נורא תבוא לכאן מחכה לך בירה קרה קרה. נכתב במקור על ידי Aviv.E הגזמת !!! מכבי הכי מסריחה שיש .. אני רואה אתה מצחיק היום .. מה חלש !? אף פעם לא שיחקתי סטנגה ? מכבי ואז גולדסטאר גועל נפש פשוט.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי MeAndYou למה ככה גולסטאר גם טוב.. אבל רק מהחבית וקרה. תיראה את המכונת גנבה לי את הבת זונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחעחעחעחע
נכתב במקור על ידי Hamburger שחקתי.. משחק חלש האמתי 1050 יש לו 50 .. ועל מה אתה מדבר זה המשחק הכי טוב שיש אחרי כדורגל !
אתמול בר רפאלי דפקה אצלי בדלת , פתחתי את הדלת היא אמרה לי בוא תזיין אותי אני חרמנית.. סגרתי לה ת'דלת בפנים ואמרתי לה עזבי אותי במילא אפחד לא יאמין לי ..... לייקים?
WOOOOHHO
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחח לא נורא תבוא לכאן מחכה לך בירה קרה קרה. מכבי ואז גולדסטאר גועל נפש פשוט. גדלתי על גולדסטאר
נכתב במקור על ידי MeAndYou למה ככה גולסטאר גם טוב.. אבל רק מהחבית וקרה. תיראה את המכונת גנבה לי את הבת זונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איכססססססססססססססססססססססססססס
נכתב במקור על ידי Aviv.E גדלתי על גולדסטאר גדלתי על טובורג אדום וירוק.
נכתב במקור על ידי afx WOOOOHHO בכוונה
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 20-07-2011 בשעה 00:11.
יאלללה שעת האוכל שלי הגיעה. צ'או בונבינוס נדבר אח"כ
נכתב במקור על ידי Mr. Horror גדלתי על טובורג אדום וירוק. טובורג אדום לא ייצא לי .. איך זה ?
נכתב במקור על ידי AdventureR דבר לזה מאמי ניצחת
חוקי הפורום