נכתב במקור על ידי MeAndYou משעמם איתכם באמא אתה לא מגיב,לא משתף.. מה אתה רוצה שנעשה...
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Mr. Horror זה טובבבבבב חחח תאכל תאכל יאללה אתה בדרך? אתה בא לקרב דרגון בול זי ?
נכתב במקור על ידי afx אני לא רוצה להתבגרר חחחחחחחחחחחחחחחח נראה לכם אני סופר מה אין לי חיים לוחצים מחוץ לאשכול המספר התגובות של האשכולילה (366) ורשום מי הגיב וכמה פעמים לא רוצה את הבוס על הראש ידעתי שאתה לא סופר יגיי !
נכתב במקור על ידי AdventureR אתה לא מגיב,לא משתף.. מה אתה רוצה שנעשה... כי השיחות לא מעניינות אחי..
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא רוצה את הבוס על הראש ידעתי שאתה לא סופר יגיי ! 2 מכוניות וילדות 3
נכתב במקור על ידי afx 2 מכוניות וילדות 3 ועד הבית משמר השכונה
נכתב במקור על ידי Aviv.E ועד הבית משמר השכונה לריב עם השכנים ולטפל בגינהה ד"א איזה קצת הודעות יש לי באשכול בושה
נכתב במקור על ידי afx לריב עם השכנים ולטפל בגינהה ד"א איזה קצת הודעות יש לי באשכול בושה לא צריך להחזיק מניות
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא צריך להחזיק מניות ווהווו לקנות חיים זה לא אומר לחיות
ניק בלאק שליטע
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי afx ווהווו לקנות חיים זה לא אומר לחיות רק אנחנו נשארנו ? ללמוד להתפשר ולעגל פינות
נכתב במקור על ידי Hamburger ניק בלאק שליטע הפצצת !!!! חכו חמש דקות אני בא ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E הפצצת !!!! חכו חמש דקות אני בא .. אני יודע..
חוקי הפורום