מכיר תבעיה אותו דבר כמו חבר שלי , הוא התגבר על זה , זה שילוב של שנאה חוסר בטחון עצמי עצבים(במקרה שלך אתה הולך לחדר כושר אז אתה מעביר את זה )וביישנות , יש כמה דרכים לעבור את זה אם אתה לא רוצה לחיות סגו בתוך עצמך .
קודם כול תסתכל על עצמך במראה גם אם אתה נראה הכי צכוער בעולם תגיד תודה שאתה לא נכה , אחי אתה בן אדם אתה לא זרוק על הריצפה בתל אביב יש לך חיים דבר שני אל תחשוב בוא אני ייתן לך שיטה אחת שעזרה לחבר שלי ולי היא יותר עזרה לי עם בחורות ,
זה שיטה שאני המצאתי אני פשוט לא חושב. על מה שאני חושב שאנשים חושבים עלי אני מקווה שאתה הבנתה את המשפט כי אם תבין אותו אתה תתחיל לשים זין על העולם ולצחוק מכול אדם שאתה רואה דבר שני כול פעם שעולה לך מחשבה נגיד ׳יש מצב שהאיש ההוא חושב שאני נראה מוזר ״ אז תנסה למחוק את המחשבה הזאת מהראש , תנסה לחשוב על כמה שאוהבים אותך (גם אם לא ) וכמה שכולם תומכים בך , עוד דבר חשוב זה מטרה כוול שתקוון גבוהה ככה תגיעה למקום טוב יותר בוא אני יתן לך דוגמא ; כמו שאמרת שהלכת לדואר וחשבת שכול הבנות שם צחקו עלייך בגלל שאתה נראה מוזר , אתה מאמין שבאמת מישהי צחקה עלייך בגלל איך שאתה נראה?בנות הם כמו מרגרינה אתה יכול בנגיעה לעצב אותם לפגועה בהם בנות מבחינתם מה שהכפת להם הם איך הם נראות ואיך יראה הבעל שלהם ומתי הם יעשוצמניקור וכו תהייה בטוח שהמחשבה על יאך שאתה נראה לא הצחיקה אותם ומבחינתך כשעולה לך מחשבה כזאת (שכמובן התת מודע מעלה לך אותך) יש לך 3 אפשרויות או שאתה מסתגר בתוך עצמך ומאמין למחשבה הזאת או אתה מספיק חזק כדי להלחם בה ולהגיד לעצמך אני פה אני חכם ואני היחיד שיכול לצחוק על אנשים או שאתה פשוט מתעלם מהמחשבה מנסה להתעסק בדברים אחרים למשל עם עולה לך מחשבה שצוחקים עלייך אתה מסתקל מסביבך ומנסה להעביר את המחשבות , לפי דעתי יש לך בטחון עצמי ירוד וזאת הבעיה שלך ובגלל זה זה מוביל למחשבות כאלה ... למריבות עם ההורים , כשיש לך בטחון עצמי ירוד אתה מנסה להגן על עצמך כול הזמן וזה מביא את עצמך למצב שאתה רק על הגנה וכול הזמן פוחד מזה שישפילו אותך כי הרי מבחינתך אתה מטומטם ומכוער , אני יכול לתת לך כמה עצות
תתחיל לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר לא משנה מה הראש שלך אומר לך לא משנה אם הגוף שלך רועד תדע לך אם תקנע לגוף שלך ולחולשה שלך תפגע מכול דבר ותמצא את עצמך בן שלושים ומשנו מובטל ובתול
תבין שלא כולם מושלמים ולכול אחד לכות אחד גם לבן אדם הכי חזק בעולם יש חולשות ותאמין לי שכשהלכת לדואר ושאלת את אחת העובדו ת שם משהו הדבר האחרון שעלה לה בראש זה איך אתה נראה , זה הכול בראש שלך , תלמד להתעלם ממחשבות כאלו.
תדע לאהוב את מי ששנוא אותך כי אם תאהב אותו לא היה לו סיבה לשנוא אותך פשוט תאהב את כולם אבל במידה .
ומשפט אחרון :אם תקוון לשמיים אין סיכוי שתפול על הרצפה
דוגמא :אם תכוון לכוסית בלונדינית עם שדיים שמונה מטר ותבוא לך איזה אחת נחמדה אתה ״תסתפק בה ״ אבל אם תקוון לאחת מכוערת כי תדע שאתה מכוער ותבוא אחת חמודה אתה תתבייש ממנה ותחשוב שיהא יותר טובה ממך בקיצור תחשוב שאתה הכי הכי וכולם אוהבים אותך , תנסה ליצור קשר אם אנשים אל תפחד מדחייה אל תחשוב שאתה מטומטם כי אם תחשוב שאתה מטומטם תהיה מטומטם מחשבה מביאה מציאות . תדע מי אתה תדע כמה אתה שווה וכול עוד אתה לא נכה או מטומטם או ילד מסקן עני או יתום תדע שאתה שווה הרבה , תעריך את ההורים שלך תתן להם את כול מה שהם רוצים תהיה שקט היתם תצחק איתם הם יאהבו אותך , כי בסהכ אתה הבן שלהם תחשוב על הבן אם הבן שלך היה ממורמר ועצבני לא הייתה מתקרב אליו אבל אם הוא היה שמח צוחק חמוד נחמד והיה מעריך אותך אז איפה הסיבה לא לתמוך ולאהוב אותו ?
משפט אחרון אחרון אחרון : תאהב את עצמך , יאהבו אותך