קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] תוכנה להכנת פלייבקים בסגנון דיכאון ומזרחי.....50 נק'
    על ידי super G בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-12-2005, 21:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

דיכאון ועצב.. (18)

ברירת מחדל דיכאון ועצב.. (18)

אני בוגר נער בן 18 כמעט ואני בזמן האחרון (בשנה האחרונה) כל הזמן בדיכאון וכל הזמן עצוב..
    לא יוצא כמעט מהבית חוץ ממכון כושר (מקפיד כל יום) ומתי שאני חוזר הביתה מוצא את עצמי
    בריב עם המשפחה..=/

לא קל לי להרדם בלילה בגלל כל העצבים האלה ואני כל הזמן בדכאון ,אני חושב שכל
    האנשים בעולם שונאים אותי (טוב רובם לפחות) ואני מרגיש כל הזמן שאנשים הופכים
    אותי לבדיחה מהלכת וכל צעד שאני עושה צוחקים עלי ..
    הייתי לא מזמן בדואר ולקחתי איזו הזמנה ,הקיצר הפקידות הסתכלו עלי כמו אל איזה
    יצור עם פיגור שכלי ובכלל אני לא יכול לתקשר עם אנשים.
    חברים גם כן אין לי ואני תקוע בבית כל היום ולפעמים יוצא לאיזה סיבוב עם הכלב ולמכון
    כושר זה הכל..
    אני סומך על הצבא שישנו אותי אולי קצת באופן שלי אבל לא יותר מדי..
    אני גם רוצה לבחור בסיס סגור כדי להיות מרוחק מהבית להרבה זמן ככה
    שאוכל להסתדר לבד.
    אבל בנתיים החיים שלי בזבל ..לפחות מבחינתי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אני מצטער אבל יש סדרת שאלות שאתה חייב לענות עליהם...
    אתה חושב שזה יכול להשאר ככה?
    כשאתה אומר את זה אתה חושב שמספיק רק לציין את הבעיות?
    או שאתה צריך כבר לתפוס את עצמך בידיים ומתחיל לחפש פתרונות?
    אתה מחכה שיבוא אליך גואל? או שתבין שרק אתה תחליט מה יהיה עם עצמך?

--------------------------

אל תדאג, אתה כולה בן 18, עדיין לא התחלת באמת לחיות, רק סיימת את ההקדמה לחיים שלך, אני אפילו את זה לא סיימתי...
    תקלוט שיש מצב שבאמת בצבא תמצא את החברים שלך, ואם כן, אל תרגיש רע, אתה לא הראשון שזה קורה לו.
    ואתה גם חייב להבין שאתה חייב לחפש את הפתרונות שלך בעצמך, אם זה להתחיל לצאת לעיר ולמצא חברים, או להבין שעדיין לא הגיע הזמן שלך, אבל הוא יבוא בקרוב, ושאחי... אין דרך קלה יותר..

בהצלחה!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

מורחקים
    שם פרטי
    כס"מ=כובע סניה מת
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    off to bigger and better not saying goodbye

מה הסיבה שהפקידות בדואר חשבו שיש לך פיגור שכלי
    האם אתה נראה כמו מפגר?

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler_Durden צפיה בהודעה
    מה הסיבה שהפקידות בדואר חשבו שיש לך פיגור שכלי
    האם אתה נראה כמו מפגר?
    נראה כמו לא יודע מה..

משתמש מכור האוואטר של NixL
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    115
    נקודות
    -15
    משפט מחץ
    יאיר לפיד- טוב ביי.

שמע אחי , אני צעיר מפני לפתוח את פיך אבל אין מה לעשות יש לי ניסיון בתחום אז תקשיב לי עכשיו .
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אני שואל אותי ברציני עכשיו ? אתה מפגר ? לא בצורה חיצונית וצורה פנימית ? יש לך בעיות ?

אתה בן 18

צא מהסרט שחושבים שאתה צחוק , תעשה את העבודה , אל תתן להם לעשות ממך צחוק מהעבודה .
    העבודה שלך היא להתקדם לחיות איך שאתה איך שבאלך , אלה החיים שנתנו לך והם רק שלך !
    אף אחד לא יגיד לך איך ולמה , תלך ישר , אל הנקודה אשר אתה רוצה להתקדם אליה ! , אל תחשוב שמישהו
    אחר ישנה אותך , זה רק אתה אל תסמוך על אף אחד , זאת הבעיה של הישראלים , הם חושבים שמישהו יעשה בישבילם
    את העבודה השחורה , אבל לא הם בסוף יוצאים כמוך , סליחה על הדוגמא שזה אתה . אבל אין מה לעשות ככה זה הישראלים ,
    שמנים , דכאונים , כל היום יושבים בבית חושבים שהם חרא , אבל עם הרצון הדל שיש בכל ישראלי אתה יכול להגיע למרחקים עצומים ,
    כמה דוגמאות : מייצרי האייסיקיו , ישראלים , חשבו חשבו ונפל האסימון , יאלה צא חבר מהקופסה שלך !

פורום דאבסטפ[DUBSTEP] מת לנו קצת,
    אם תוכלו לעזור לי להרים אותו קצת אני מאוד אשמח
    DUBSTEP-דאבסטפ

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בוויה
    לייקים
    30
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לך עם זה לאט , ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה.

מכיר תבעיה אותו דבר כמו חבר שלי , הוא התגבר על זה , זה שילוב של שנאה חוסר בטחון עצמי עצבים(במקרה שלך אתה הולך לחדר כושר אז אתה מעביר את זה )וביישנות , יש כמה דרכים לעבור את זה אם אתה לא רוצה לחיות סגו בתוך עצמך .
    קודם כול תסתכל על עצמך במראה גם אם אתה נראה הכי צכוער בעולם תגיד תודה שאתה לא נכה , אחי אתה בן אדם אתה לא זרוק על הריצפה בתל אביב יש לך חיים דבר שני אל תחשוב בוא אני ייתן לך שיטה אחת שעזרה לחבר שלי ולי היא יותר עזרה לי עם בחורות ,
    זה שיטה שאני המצאתי אני פשוט לא חושב. על מה שאני חושב שאנשים חושבים עלי אני מקווה שאתה הבנתה את המשפט כי אם תבין אותו אתה תתחיל לשים זין על העולם ולצחוק מכול אדם שאתה רואה דבר שני כול פעם שעולה לך מחשבה נגיד ׳יש מצב שהאיש ההוא חושב שאני נראה מוזר ״ אז תנסה למחוק את המחשבה הזאת מהראש , תנסה לחשוב על כמה שאוהבים אותך (גם אם לא ) וכמה שכולם תומכים בך , עוד דבר חשוב זה מטרה כוול שתקוון גבוהה ככה תגיעה למקום טוב יותר בוא אני יתן לך דוגמא ; כמו שאמרת שהלכת לדואר וחשבת שכול הבנות שם צחקו עלייך בגלל שאתה נראה מוזר , אתה מאמין שבאמת מישהי צחקה עלייך בגלל איך שאתה נראה?בנות הם כמו מרגרינה אתה יכול בנגיעה לעצב אותם לפגועה בהם בנות מבחינתם מה שהכפת להם הם איך הם נראות ואיך יראה הבעל שלהם ומתי הם יעשוצמניקור וכו תהייה בטוח שהמחשבה על יאך שאתה נראה לא הצחיקה אותם ומבחינתך כשעולה לך מחשבה כזאת (שכמובן התת מודע מעלה לך אותך) יש לך 3 אפשרויות או שאתה מסתגר בתוך עצמך ומאמין למחשבה הזאת או אתה מספיק חזק כדי להלחם בה ולהגיד לעצמך אני פה אני חכם ואני היחיד שיכול לצחוק על אנשים או שאתה פשוט מתעלם מהמחשבה מנסה להתעסק בדברים אחרים למשל עם עולה לך מחשבה שצוחקים עלייך אתה מסתקל מסביבך ומנסה להעביר את המחשבות , לפי דעתי יש לך בטחון עצמי ירוד וזאת הבעיה שלך ובגלל זה זה מוביל למחשבות כאלה ... למריבות עם ההורים , כשיש לך בטחון עצמי ירוד אתה מנסה להגן על עצמך כול הזמן וזה מביא את עצמך למצב שאתה רק על הגנה וכול הזמן פוחד מזה שישפילו אותך כי הרי מבחינתך אתה מטומטם ומכוער , אני יכול לתת לך כמה עצות

תתחיל לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר לא משנה מה הראש שלך אומר לך לא משנה אם הגוף שלך רועד תדע לך אם תקנע לגוף שלך ולחולשה שלך תפגע מכול דבר ותמצא את עצמך בן שלושים ומשנו מובטל ובתול
    תבין שלא כולם מושלמים ולכול אחד לכות אחד גם לבן אדם הכי חזק בעולם יש חולשות ותאמין לי שכשהלכת לדואר ושאלת את אחת העובדו ת שם משהו הדבר האחרון שעלה לה בראש זה איך אתה נראה , זה הכול בראש שלך , תלמד להתעלם ממחשבות כאלו.
    תדע לאהוב את מי ששנוא אותך כי אם תאהב אותו לא היה לו סיבה לשנוא אותך פשוט תאהב את כולם אבל במידה .
    ומשפט אחרון :אם תקוון לשמיים אין סיכוי שתפול על הרצפה

דוגמא :אם תכוון לכוסית בלונדינית עם שדיים שמונה מטר ותבוא לך איזה אחת נחמדה אתה ״תסתפק בה ״ אבל אם תקוון לאחת מכוערת כי תדע שאתה מכוער ותבוא אחת חמודה אתה תתבייש ממנה ותחשוב שיהא יותר טובה ממך בקיצור תחשוב שאתה הכי הכי וכולם אוהבים אותך , תנסה ליצור קשר אם אנשים אל תפחד מדחייה אל תחשוב שאתה מטומטם כי אם תחשוב שאתה מטומטם תהיה מטומטם מחשבה מביאה מציאות . תדע מי אתה תדע כמה אתה שווה וכול עוד אתה לא נכה או מטומטם או ילד מסקן עני או יתום תדע שאתה שווה הרבה , תעריך את ההורים שלך תתן להם את כול מה שהם רוצים תהיה שקט היתם תצחק איתם הם יאהבו אותך , כי בסהכ אתה הבן שלהם תחשוב על הבן אם הבן שלך היה ממורמר ועצבני לא הייתה מתקרב אליו אבל אם הוא היה שמח צוחק חמוד נחמד והיה מעריך אותך אז איפה הסיבה לא לתמוך ולאהוב אותו ?
    משפט אחרון אחרון אחרון : תאהב את עצמך , יאהבו אותך

אם השמיים יפים , אז למה אי אפשר לגעת בהם?

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני בוגר נער בן 18 כמעט ואני בזמן האחרון (בשנה האחרונה) כל הזמן בדיכאון וכל הזמן עצוב..
    לא יוצא כמעט מהבית חוץ ממכון כושר (מקפיד כל יום) ומתי שאני חוזר הביתה מוצא את עצמי
    בריב עם המשפחה..=/

לא קל לי להרדם בלילה בגלל כל העצבים האלה ואני כל הזמן בדכאון ,אני חושב שכל
    האנשים בעולם שונאים אותי (טוב רובם לפחות) ואני מרגיש כל הזמן שאנשים הופכים
    אותי לבדיחה מהלכת וכל צעד שאני עושה צוחקים עלי ..
    הייתי לא מזמן בדואר ולקחתי איזו הזמנה ,הקיצר הפקידות הסתכלו עלי כמו אל איזה
    יצור עם פיגור שכלי ובכלל אני לא יכול לתקשר עם אנשים.
    חברים גם כן אין לי ואני תקוע בבית כל היום ולפעמים יוצא לאיזה סיבוב עם הכלב ולמכון
    כושר זה הכל..
    אני סומך על הצבא שישנו אותי אולי קצת באופן שלי אבל לא יותר מדי..
    אני גם רוצה לבחור בסיס סגור כדי להיות מרוחק מהבית להרבה זמן ככה
    שאוכל להסתדר לבד.
    אבל בנתיים החיים שלי בזבל ..לפחות מבחינתי.
    עצבים ודיכאונות - תקופה קשה, יעבור.

אתה מרגיש שהופכים אותך לבדיחה כי אין לך ביטחון עצמי, יכול להיות גם שככה הרגשת עם הפקידה ופירשת את זה אחרת , ואם היא צחקה עליך, מי היא בכלל??? לא מזמן לקחתי כוסות מחנות והמוכרת צחקה עליי כי באתי עם חיוך היא אמרה משהו למישהי שהיתה לידה משהו בסגנון "תראי איך הוא בא עם חיוך כאילו הוא זכה במיליון לוטו" בטון ציני מזלזל כזה, בלי לחשוב פעמיים המשכתי לחייך ואמרתי לה "עם מוכרת יפה כמוך איך אני לא אחייך" , משהו כזה, אז עזוב שזה בגלל שאני פלרטטן זה מראה על ביטחון , על כמה שאני לא שם עליה זין ואם היא באמת היתה מעניינת אותי הייתי עוקץ אותה ומדבר איתה יותר.

חייב להיות לך חבר אחד או שניים, גם אם הם הכי חנונים זה גם משהו בתור התחלה, דבר שני אתה הולך לסיבוב עם הכלב? אם אתה רואה בנאדם לא משנה גבר או בחורה תפתח שיחה , תיפתח אל תתבייש אין לך מה להפסיד. ובמכון כושר? זה בכלל ליגה לפתח שם קשרים , אם אתה רואה מישהו שמתאמן כל יום תתחיל לדבר איתו , פשוט תיזום!

האמת שהצבא שינה אותי מאוד מאוד אבל אתה לא צריך לתלות בזה תקווה, הכל מתחיל מבפנים, זה שאתה רוצה להשתנות זה כבר טוב אבל לרצות זה לא מספיק אתה צריך לעשות. אתה לא מרוצה כי אין לך חברים? תשיג חברים, איך משיגים? מפתחים שיחות, פשוט תזרום
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

שמע אחשלי,הביטחון הנמוך הזה רוצח אותי,אתה חייב להפסיק לחשוב שכולם חושבים שאתה מוזר,גרוע מאחרים
    חשבת שהפקידות חושבות שאתה איזה פיגור וצחקו,אולי הן נימשכו אליך? חלאס להיות פסימי, היית בא לאותה פקידה "כע אני לא בראד פיט הרבה מתבלבלים בינינו תצאי מהשוק" עוד היית מצליח לצאת עם משו מזה
    אתה חייב להשיג חברה שתרגיש מזה לחיות

ציטוט נכתב במקור על ידי Snoopfrog צפיה בהודעה
    מכיר תבעיה אותו דבר כמו חבר שלי , הוא התגבר על זה , זה שילוב של שנאה חוסר בטחון עצמי עצבים(במקרה שלך אתה הולך לחדר כושר אז אתה מעביר את זה )וביישנות , יש כמה דרכים לעבור את זה אם אתה לא רוצה לחיות סגו בתוך עצמך .
    קודם כול תסתכל על עצמך במראה גם אם אתה נראה הכי צכוער בעולם תגיד תודה שאתה לא נכה , אחי אתה בן אדם אתה לא זרוק על הריצפה בתל אביב יש לך חיים דבר שני אל תחשוב בוא אני ייתן לך שיטה אחת שעזרה לחבר שלי ולי היא יותר עזרה לי עם בחורות ,
    זה שיטה שאני המצאתי אני פשוט לא חושב. על מה שאני חושב שאנשים חושבים עלי אני מקווה שאתה הבנתה את המשפט כי אם תבין אותו אתה תתחיל לשים זין על העולם ולצחוק מכול אדם שאתה רואה דבר שני כול פעם שעולה לך מחשבה נגיד ׳יש מצב שהאיש ההוא חושב שאני נראה מוזר ״ אז תנסה למחוק את המחשבה הזאת מהראש , תנסה לחשוב על כמה שאוהבים אותך (גם אם לא ) וכמה שכולם תומכים בך , עוד דבר חשוב זה מטרה כוול שתקוון גבוהה ככה תגיעה למקום טוב יותר בוא אני יתן לך דוגמא ; כמו שאמרת שהלכת לדואר וחשבת שכול הבנות שם צחקו עלייך בגלל שאתה נראה מוזר , אתה מאמין שבאמת מישהי צחקה עלייך בגלל איך שאתה נראה?בנות הם כמו מרגרינה אתה יכול בנגיעה לעצב אותם לפגועה בהם בנות מבחינתם מה שהכפת להם הם איך הם נראות ואיך יראה הבעל שלהם ומתי הם יעשוצמניקור וכו תהייה בטוח שהמחשבה על יאך שאתה נראה לא הצחיקה אותם ומבחינתך כשעולה לך מחשבה כזאת (שכמובן התת מודע מעלה לך אותך) יש לך 3 אפשרויות או שאתה מסתגר בתוך עצמך ומאמין למחשבה הזאת או אתה מספיק חזק כדי להלחם בה ולהגיד לעצמך אני פה אני חכם ואני היחיד שיכול לצחוק על אנשים או שאתה פשוט מתעלם מהמחשבה מנסה להתעסק בדברים אחרים למשל עם עולה לך מחשבה שצוחקים עלייך אתה מסתקל מסביבך ומנסה להעביר את המחשבות , לפי דעתי יש לך בטחון עצמי ירוד וזאת הבעיה שלך ובגלל זה זה מוביל למחשבות כאלה ... למריבות עם ההורים , כשיש לך בטחון עצמי ירוד אתה מנסה להגן על עצמך כול הזמן וזה מביא את עצמך למצב שאתה רק על הגנה וכול הזמן פוחד מזה שישפילו אותך כי הרי מבחינתך אתה מטומטם ומכוער , אני יכול לתת לך כמה עצות

תתחיל לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר לא משנה מה הראש שלך אומר לך לא משנה אם הגוף שלך רועד תדע לך אם תקנע לגוף שלך ולחולשה שלך תפגע מכול דבר ותמצא את עצמך בן שלושים ומשנו מובטל ובתול
    תבין שלא כולם מושלמים ולכול אחד לכות אחד גם לבן אדם הכי חזק בעולם יש חולשות ותאמין לי שכשהלכת לדואר ושאלת את אחת העובדו ת שם משהו הדבר האחרון שעלה לה בראש זה איך אתה נראה , זה הכול בראש שלך , תלמד להתעלם ממחשבות כאלו.
    תדע לאהוב את מי ששנוא אותך כי אם תאהב אותו לא היה לו סיבה לשנוא אותך פשוט תאהב את כולם אבל במידה .
    ומשפט אחרון :אם תקוון לשמיים אין סיכוי שתפול על הרצפה

דוגמא :אם תכוון לכוסית בלונדינית עם שדיים שמונה מטר ותבוא לך איזה אחת נחמדה אתה ״תסתפק בה ״ אבל אם תקוון לאחת מכוערת כי תדע שאתה מכוער ותבוא אחת חמודה אתה תתבייש ממנה ותחשוב שיהא יותר טובה ממך בקיצור תחשוב שאתה הכי הכי וכולם אוהבים אותך , תנסה ליצור קשר אם אנשים אל תפחד מדחייה אל תחשוב שאתה מטומטם כי אם תחשוב שאתה מטומטם תהיה מטומטם מחשבה מביאה מציאות . תדע מי אתה תדע כמה אתה שווה וכול עוד אתה לא נכה או מטומטם או ילד מסקן עני או יתום תדע שאתה שווה הרבה , תעריך את ההורים שלך תתן להם את כול מה שהם רוצים תהיה שקט היתם תצחק איתם הם יאהבו אותך , כי בסהכ אתה הבן שלהם תחשוב על הבן אם הבן שלך היה ממורמר ועצבני לא הייתה מתקרב אליו אבל אם הוא היה שמח צוחק חמוד נחמד והיה מעריך אותך אז איפה הסיבה לא לתמוך ולאהוב אותו ?
    משפט אחרון אחרון אחרון : תאהב את עצמך , יאהבו אותך
    רק גרמת לי להרגיש עוד יותר גרוע!

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אם אתה עדיין מחפש אחר תשובה, יש את הלינקייה שבה יש כותרת של "מדריכים לפתרון בעיות" ושם יש מאמרים על דכאונות וכו'.... אני ממליץ לך להעיף מבט אולי תמצא שם משו שיעזור לך בצורה כזו או אחרת...

בהצלחה!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

החיים שלך הם מה שאתה בוחר לחיות

לדוג' נניח שאדם טיפש לא יודע את זה שהוא טיפש וחי כאילו הוא איינשטין הוא לא רואה בעיה לא חושב שהיא ישנה והיא לא מפריעה לו
    מסקנה אם תחשוב שאין לך בעיה היא לא תהיה

תקבע לעצמך בראש שאתה טוב ואתה לא צריך לקבל על זה אישור מאחרים [שיש לך זכות מלאה לתפוס את מקומך בכדור הזה לחיות את חייך איך שתבחר]

נוסף תבין שכשאתה עצוב מזה שיש לך בעיה אתה יוצר לעצמך בעיה נוספת הרבה יותר קשה קח את זה בקלות תחסוך לעצמך בעיה תתחיל להתקדם בחיים

תקפיד להיות מי שאתה מה שאתה מרגיש תהיה שלם עם זה כך תקבל רוגע ושמחה לחיים והיותר חשוב כך תהיה יותר טוב אנשים אוהבים אנשים כאלה ורוצים בקרבתם [מה שאתה רוצה לומר\לעשות פשוט תעשה בלי היסוסים תקפיד בתחילה אח"כ זה יהיה קל יותר]

נ.ב.
    כמה נקודות מעשיות חשובות
    אל תסכים לשמוע על עצמך ביקורות או הערות תאמר בנימוס לא מעוניין [יקל עלך לבנות בטחון עצמי]
    תהיה עצמך בפרט בחברה אל תאמר את מה שנראה לך שהם אוהבים אלא מה שמתחשק לך רק כך, זה אמיתי זה מעניין וזה מראה שיש לך גב תקפיד על זה שאם אמרת דעה [לא שטוטית] תעמוד על דבריך בהיגיון!!!
    לרכוש בטחון בחברה נראה לי שכדאי שתשים עליהם פס הם בנכה לא חברים שלך עדיין
    תחזור לעצמך שאתה לוקח פרוייקט להתקדם בחיים כמה זמן שזה ייקח אתה עכשיו בתהליך בסוף תגיע לאן שאתה רוצה
    ותדע שאלה שנופלים לבטחון עצמי נמוך [כמונו] הם אנשים חושבים יותר לכן זה קורה להם למרות שבעצם הם טובים יותר
    יש ספר כזה [אני ראיתי אותו באופיס דיפו] איך להיות החבר הכי טוב של עצמך מאת לואיס פרוטו יעזור לך הרבה בהצלחה!!!!!!!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,376 | הודעות: 8,173,963 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect