נכתב במקור על ידי Aviv.E הכחולים האלה שנכנסים לתחת של שניקס ?1 חחחחחחחחחח אם ניכנס לבן אדם שקל לתחת עד כל אפצ'י אז..?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker מסכן מה הוא עשה לך שאתה ככה יורד עליו....? הוא סתם מקלל יותר מדי המזדיין הזה שלא יקבל ממני הקדשה ב10K סמוך עליי
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחחחחחחח אם ניכנס לבן אדם שקל לתחת עד כל אפצ'י אז..? אז הוא עשיר?
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Aviv.E הוא סתם מקלל יותר מדי המזדיין הזה שלא יקבל ממני הקדשה ב10K סמוך עליי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח יא פנתר!
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא היית דופק ביס להמבורגר בתחת ? סטלען.. נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחחחחחחח אם ניכנס לבן אדם שקל לתחת עד כל אפצ'י אז..? זה מוזר..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
2-0 אורוגואיי! יאלללללהההה עוד 8 עמודים ושברנו שיא
Erik Lamela 8
להסתערררררררררררררררררררררררררררררררררר
יו איזה ספאם אכותי עשינו, עשיתי בגלל זה היום כמעט 200 הודעות, חח רוב ההודעות שלי זה בשאכולילה
טריפל של הוט..................
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא היית דופק ביס להמבורגר בתחת ? הייתי נותן להמבורגר ביס בכל אזור שבא לך! יש לי דודה להמבורגר כבר כמה זמן חחח נכתב במקור על ידי Hamburger מזל טוב אתה הודעה 1000 עשינו את זה בשתי דקות אמרתי לך שזה יהיה מהיר..חחח לא שמתי לב ביכלל חחח נכתב במקור על ידי Hamburger זה הכינוי שהמצאתי לך! לא אהבתי חחחחח יש לי כבר כינוי בפורום
נכתב במקור על ידי Aviv.E הוא סתם מקלל יותר מדי המזדיין הזה שלא יקבל ממני הקדשה ב10K סמוך עליי 400 הודעות יא כלי בקרוב 600
נכתב במקור על ידי Hamburger יו איזה ספאם אכותי עשינו, עשיתי בגלל זה היום כמעט 200 הודעות, חח רוב ההודעות שלי זה בשאכולילה תעשה חישוב כמה ייצא לי עכשיו ?
נכתב במקור על ידי MeAndYou הייתי נותן להמבורגר ביס בכל אזור שבא לך! יש לי דודה להמבורגר כבר כמה זמן חחח אמרתי לך שזה יהיה מהיר..חחח לא שמתי לב ביכלל חחח לא אהבתי חחחחח יש לי כבר כינוי בפורום מה קורה י'אח?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror להסתערררררררררררררררררררררררררררררררררר יותר מידי אחי, איזה משחק אדיר! אורוגואי הפציצה!
נכתב במקור על ידי Aviv.E תעשה חישוב כמה ייצא לי עכשיו ? מה קורה אביב?
חוקי הפורום