יאללה אני מספים עד הסוף!!!!!!
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי MeAndYou הייתי נותן להמבורגר ביס בכל אזור שבא לך! יש לי דודה להמבורגר כבר כמה זמן חחח אמרתי לך שזה יהיה מהיר..חחח לא שמתי לב ביכלל חחח לא אהבתי חחחחח יש לי כבר כינוי בפורום חחחחחחחחחחחחחחחח עלק דודאאאא וואי איך בא לי סברי עכשיו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ימזדיין למה גירית אותי ?!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror 2-0 אורוגואיי! יאלללללהההה עוד 8 עמודים ושברנו שיא באמת 8 עמודים.כמה הי פעם שעברה?
נכתב במקור על ידי MeAndYou הייתי נותן להמבורגר ביס בכל אזור שבא לך! יש לי דודה להמבורגר כבר כמה זמן חחח אמרתי לך שזה יהיה מהיר..חחח לא שמתי לב ביכלל חחח לא אהבתי חחחחח יש לי כבר כינוי בפורום איזה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Mr. Horror 400 הודעות יא כלי בקרוב 600 וואלה ראית ? 400 ביום !! אל תגיב הרבה שלא ינעלו וימחקו !
נכתב במקור על ידי Aviv.E תעשה חישוב כמה ייצא לי עכשיו ? 100 הודעות ליום..
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחח עלק דודאאאא וואי איך בא לי סברי עכשיו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ימזדיין למה גירית אותי ?! כוס דודה שלך תזמין הם עושים משלוחים ואם לא קח מונית תיקנה תחזור!!! במעלות בכלל אין! חחח נכתב במקור על ידי Mr. Horror מה קורה י'אח? סיימתי את המשחק חחח עכשיו עוד פעם משעמם לי! חחחח
נכתב במקור על ידי Hamburger 100 הודעות ליום.. יש לי 4 ימים איך !?!?!
נכתב במקור על ידי MeAndYou באמת 8 עמודים.כמה הי פעם שעברה? 75 היה נכתב במקור על ידי Hamburger יותר מידי אחי, איזה משחק אדיר! אורוגואי הפציצה! אחלה משחק! נכתב במקור על ידי Aviv.E וואלה ראית ? 400 ביום !! אל תגיב הרבה שלא ינעלו וימחקו ! מי ימחק? חחחחח זה לא בדיוק 400 ביום זה 250 לא?
נכתב במקור על ידי MeAndYou באמת 8 עמודים.כמה הי פעם שעברה? 75.. והייתי שותף לזה! וגם להיום אני ממש מקווה שלא ימחקו..
נכתב במקור על ידי MeAndYou כוס דודה שלך תזמין הם עושים משלוחים ואם לא קח מונית תיקנה תחזור!!! במעלות בכלל אין! חחח סיימתי את המשחק חחח עכשיו עוד פעם משעמם לי! חחחח חחחחחח אני אנסה למצוא לך אחד אחר .
נכתב במקור על ידי MeAndYou כוס דודה שלך תזמין הם עושים משלוחים ואם לא קח מונית תיקנה תחזור!!! במעלות בכלל אין! חחח סיימתי את המשחק חחח עכשיו עוד פעם משעמם לי! חחחח איזה טעים זה האאאא אבל פעם הבן של זונה הזה היה לוקח 5 על זה..
נכתב במקור על ידי Aviv.E וואלה ראית ? 400 ביום !! אל תגיב הרבה שלא ינעלו וימחקו ! אמרתי לך זה לא בעיה! נכתב במקור על ידי Hamburger איזה? המקסיקני של הפורום או הלטיני לא יודע ככה הם קוראים לי.. ואני בכלל קוקזי חחחח
נכתב במקור על ידי Aviv.E יש לי 4 ימים איך !?!?! זה מספיק זמן האמן לי !!! הנה ב3 ימים עשיתי 600 הודעות
נכתב במקור על ידי Mr. Horror 75 היה אחלה משחק! מי ימחק? חחחחח זה לא בדיוק 400 ביום זה 250 לא? אתמול פתחתי 9K
חוקי הפורום