קניתי סורית טובה לפני שבוע בערך ושטפתי אותה והכול ואני משתמש בגחלי לימון ובטבק של אל נחלה בטעם אבטיח במשקל ואני לא מרגיש את הטעם זה הורג אותי בבקשה עזרה ????????????
קניתי סורית טובה לפני שבוע בערך ושטפתי אותה והכול ואני משתמש בגחלי לימון ובטבק של אל נחלה בטעם אבטיח במשקל ואני לא מרגיש את הטעם זה הורג אותי בבקשה עזרה ????????????
החיים הם כמו נרגילה כל מה שצריך זה : ראש טוב . גוף יפה . וצינור ארוך !!
אם גם אתם אוהבים את הארץ שלכם ומורעלים על ישראל ואתם פעילי ימין מוכנים לעשות בשביל המדינה שלכם הכול תתצתרפו לhttp://www.myisrael.org.il/action/
|
|
כמה זמן כבר אתה מעשן אבטיח?
זה כמעט בטוח קשור לזה שאתה פשוט רגיל לאבטיח.. תנסה להחליף טעם אח שלי
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
ברור שאני מסכים איתך אח שלי.
אני לדוגמא מחליף כל חודשיים באופן קבוע בין פסיפלורה לתפוח כפול כדי לשנות את הטעם...
(דוגמא יפה לכך זה שאם אתה מעשן נרגילה אתה לא תריח את הריח שהיא מוציאה, אבל אם סתם תעבור במקרה ליד אנשים שמעשנים אתה תריח את הנרגילה טוב מאוד).
אבל מקרה שלו זה סיכוי אפסי כי הוא מדבר על שבוע שבועיים גג.
זה לא סמים שהגוף מפתח סיבולת אליהם, סה"כ הוא מתרגל לטעם ....
נערך לאחרונה על ידי clicker; 20-07-2011 בשעה 02:39.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
ואולי לא פתחת את הראש כמו שצריך... JUST SAYING ..
אני דווקא מסכים עם רויאל פלאש אם תעשן אותו טבק כל הזמן אתה מתרגל לטעם, אתה כמובן עדיין מרגיש אותו אבל יש לך כבר תחושת מיצוי כזו ואתה לא מתלהב כמו בהתחלה אז לדעתי תנסה טבק חדש ותחזור לאבטיח מתי שימאס לך.
ברור שאתה לא מרגיש את הטעם אתה מעשן טבק מקופסא
אני וכל החברים שלי מעשנים המון זמן ובמיוחד אני 4 שנים
ופעם אחת בחיים לא עישנתי טבק מקופסא זה כזה מסריח עדיף לא לעשן
קנה טבק ממשקל מחנות טובה איפשהו
אני מעשן בערך כשנתיים,אנחנו מעשנים בנרגילה אותו הטעם.
יש לנו 4 נרגילות ואנחנו לא מערבבים ולא שוטפים אם אתה כבר ממש רגיל לטעם לימון אז אתה לא תרגיש כמה זמן את הטעם וגם כנראה לא פתחת ראש טוב,אולי שמת קצת טעם או שהוא נשרף לך יותר מדי מהר...
תקנה טעם במשקל משהו איכותי.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
בכללי טעם אבטיח הוא טעם חלש ומגעיל ממליץ לעשן תפוח או לימונענע בשביל להרגיש את הטעם יותר חזק
בנוסף לכך או שעשית ראש לא טוב או שצריך לנקות את הנרגילה.
אני גם ממליץ לך להשאיר את המים עומדים ולא להחליף בין כל עישון מכיוון שמים עושים טעם.
אפשר גם להוסיף חתיכות טבק לתוך הכד זה מוסיף טעם