|
|
איזה .... אין לי פייפל מאומת -.-
לצערי דיברתי עם האדמין והוא אימת את זה שהם משלמים רק לPP מאושר או AP מאושר..
אם אתם רוצים עדיין להמשיך להרוויח אתם יכולים לקנות VCC מכל מיני מקורות כמו מ Shir
כן אבל דוגמא למי שאין 5/7$
איך הוא יקנה?
אני אין לי יותר מ1.8$ ואני לא יכול לקנות VCC
והדרך היחידה זה אם אני מגיע לפייאאוט זה לשלוח למישהו אמין שלא יגנוב תכסף ואז לקנות VCC ולאשר את הPP
למי שאין 5\7$ שיתחיל להתעסק והעלאות ובעצם כל מה שהוא מכיר שהוא יכול לעשות ממנו כסף וירוויח את זה (דרך אגב זה תלוי ממי אתה קונה vcc אצל כל אחד מחירים שונים)
אפשר לעשות קומבינה שאם יש מישהו שאתה שומך עליו בפורום או שתבקש ממישוה בדרגה גבוהה שיוציא לך את הכסף לפייפאל שלו ואז ישלח לך אבל זה יקח לך עמלה ותקבל מחיר נמוך יותר...בקיצור אף פעם אין הרבה כסף קל בחינם וצריך לעבוד בין אם בהעלאות או כל דבר אחר...
העיקר הם קיבלו כסף מ-AP לא מאושר.
נרשמתי תחתייך כדי לנסות, אבל לא מצליח לקשר את החשבון YouTube ...
עם האימייל שאני נרשם איתו זה נרשם אצלהם כאמייל של הפאיפל שלי? או שיש מקום למלות? ולמה אני לא רואה מקש באתר של הוצאת כסף?
ווואיי.. האתר הזה ממש מבאס אותי..
עכשיו זה על 14,787 קרדיטים לדולר! הם לא הגזימו קצת? הם מבקשים ממך לאסוף עוד כמעט 50,000 קרדיטים ל10 דולר!
אם בנאדם עושה בערך 2500 קרדיטים ליום רק את התוספת הזו ייקח לו 20 יום להשלים! כלומר ייקח לו חודשיים להגיע ל150,000 קרדיטים..
גם לא כל כך שווה להמשיך בזה אבל כל אחד בוחר מה לעשות זה פשוט שרוב האנשים כאן מתעצלים ללמוד מה זה העלאות או כל תחום אחר וחושבים שכסף אפשר להרוויח בקלות מאוד וזה לא ככה נגיד בהעלאות מספיק שאתה מפרסם במקום נכון דברים טובים תרוויח הרבה במקום התוכנה הזאתי שיקח לך חודשיים בערך בשביל להגיע ל10$ שאותם אפשר לעשות ביום או כמה ימים
אתה יודע שגם העלאות זה לא הכסף בעולם האמיתי דרך האינטרנט. רוב הכסף שאנשים עושים באינטרנט זה כל השיווק, פרסומות, אתרים. תחשוב על זה שבנאדם פיתח מוצר, וקנה פרסומות של המוצר שלו במקומות גדולים(אתר עם כמה עשרות/מאות אלפי צפיות ביום או אפילו משתמש בYOUTUBE שיכול לשים פרסומות), אז ככה הוא מרוויח הרבה כסף ופרסום.
אני ממשיך בהעלאות רק כדי להוציא את ה15$ ואת ה30$ ואז אני אנסה לעבוד בתכנות או משהו.
אפילו תכנות, אם אתה עובד על מערכת מאוד קשה בשביל מישהו, זה מגיע עד למאות דולרים!! זה היתרון בדברים האלו, אולי דיי קשים אבל מתגמלים.
נערך לאחרונה על ידי dammass; 21-07-2011 בשעה 12:44.