נכתב במקור על ידי MeAndYou מי יגע בך!?!? דבר אליה יפה! חח אני אגע בו ! מה אמרתי שהיא אוהבת צעקות ? אף אחד לא מושלם ...
תנדור אבל תנדור!
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח כי אתה חי בסרט.... איזה רוע !
נכתב במקור על ידי QwizZa תנדור אבל תנדור! שמע 30 שניות זה לא מדע מדויק אבל אני אומר שאני מזיין לך את הצורה מבלי להתאמץ בכלל
נכתב במקור על ידי Aviv.E איזה רוע ! חחחח אתה הבאת את זה על עצמך.......
נכתב במקור על ידי Aviv.E שמע 30 שניות זה לא מדע מדויק אבל אני אומר שאני מזיין לך את הצורה מבלי להתאמץ בכלל גם אם אני בMMA 5 שנים ?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח אתה הבאת את זה על עצמך....... צדקה תציל ממוות .. לילדים שלי אין מה לאכול , אשתי אלמנה תביאי קצת .
נכתב במקור על ידי QwizZa גם אם אני בMMA 5 שנים ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
נכתב במקור על ידי QwizZa גם אם אני בMMA 5 שנים ? חבל חבל שWOOOOOOW לא פה ..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח אתה הבאת את זה על עצמך....... כפרה עליייייייייייך!!! "להדגים?" חחחח נכתב במקור על ידי Aviv.E אני אגע בו ! מה אמרתי שהיא אוהבת צעקות ? אף אחד לא מושלם ... לא מדברים ככה לא אנג'י! למה שתיגע בו?
נכתב במקור על ידי Aviv.E זה לא דודה זה דודא ! same shit....
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי MeAndYou כפרה עליייייייייייך!!! "להדגים?" חחחח לא מדברים ככה לא אנג'י! למה שתיגע בו? כי אני סוטה ובא לי לגעת בו ! מפריע לך ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E חבל חבל שWOOOOOOW לא פה .. מחזק
נכתב במקור על ידי Aviv.E כי אני סוטה ובא לי לגעת בו ! מפריע לך ? כזאת נגיעה זה בסדר.. הוא אמר להידקר ימניאק!
נכתב במקור על ידי MeAndYou מחזק מכיר את דרור המאמן ?
חוקי הפורום