עכשיו, אחרי 15 שנים, הרשת היא כמעט מוחלטת. Tiberium הוא תחת שליטה קפדנית הפלנטה המתחדשת שלנו היא על סף עידן חדש של שגשוג והתקדמות. זה רק עכשיו כי אזרחי העולם מתחילים להרהר ברצינות למה קין בחרו לעזור, ומה הוא רוצה בתמורה. אלה שאלות להוביל יותר לפעול הסופית הדרמטית של הסאגה Tiberium.
בשנת 2062, האנשות מצאה את עצמה על סף הכחדה. Tiberium, מינרל מסתורי אשר כדור הארץ נגוע בוא גרם למלחמה בלתי פוסקת בין יוזמת ההגנה הגלובלית (GDI) לבין האחווה של נוד(NOD)
וכדור הארץ שומם.
בעיצומו של המשבר קיין, מנהיג אחוות נוד, שלח הודעה ל GDI בה אמר שהוא פיתח מערכת שיכולה לשלוט ב Tiberium ולרתום את כוחה. אבל הוא לא יכל לבנות את המערכת בלי עזרת ה- GDI. וכך שני הפלגים GDI ו NOD מצאו את עצמם בברית נואשת ולא סבירה כדי לעצור את ה Tiberium מלהכחיד את האנושות.
עכשיו אחרי 15 שנה הרשת הצליחה וה Tiberium תחת שליטה קפדנית וכך כדור הארץ על סף עידן חדש של שגשוג והתקדמות.
אבל יש שאלה אחת של כל האנושות - למה קיין בחר לעזור ומה הוא רוצה בתמורה זאת שאלה שיענו עליה במשחק החדש Comand & Conquer 4 Tiberium Twiligh.
קצת על המשחק:
כל צבא חמוש בכוחות שונים אבל מאוזנים, כך שתצטרכו לתכנן את בניית הצבא שלכם לפי כל מפה ולפי כל שלב.
גורם נוסף שנכנס למשחק הוא הדרגות, שחקנים יוכלו לשחק בתור שחקן התקפי שמקבל בונוסים לכוחות הקרקע,
שחקן הגנתי שמגבל בונוסים לבניינים, שחקן תמיכה שנהנה מעליונות אווירית ותמיכה של נשקים גרעינים.
כל אחת מהדרגות שונה בסגנון המשחק שלה ושחקנים ימצאו שמשחק בכל דרגה משנה את פני שטח הקרב.
אנחנו גם נקבל שלל יחידות חדשות לשני הצבאות,
כל אחת מהן בעלת שימושים שונים בקרב ויכולה למלא חללים שונים במהלך התקפה על הבסיס של אוייב או הגנה על הבסיס שלכם.
היות וזה יהיה המשחק האחרון בסדרת Tiberium אנחנו עומדים בפני סיום גרנדיוזי שיסביר לנו את העלילה, אנחנו סוף סוף נגלה על עברו של קיין,
נמצא מדוע באמת הטיבריום הגיע לכדור הארץ ואיך GDI באמת מעורב בתקרית הטיביריום.
דרישות מערכת למשחק:
- מערכת הפעלה: Windows XP (SP3) / Vista (SP1) / Windows 7
- מעבד: אינטל Core 2/AMD 64 X2 או יותר
- זיכרון: 1 GB
- כרטיס וידאו: 256 MB זיכרון וידאו עם תמיכה ב-Shader 3
- כרטיס קול: התקן קול תואם DirectX ® 9.0
- מקום פנוי בדיסק הקשיח: 3.5 GB
כמה תמונות מהמשחק:
דירוג שלי: :דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג:
אחלה משחק מאוד מאוד ממליץ עליו
הורדה: (6 לינקים - העלאה שלי)
חלק 1