חברים אח שלי מתגייס ואני מפחד שאני ירגיש בודד כי הוא האח היחיד שלי...והוא תמיד היה בבית כשהייתי חוזר מבצפר ופתאום הוא לא יהיה ואני לא יודע איך אני יעבור 3 שנים ככה...
חברים אח שלי מתגייס ואני מפחד שאני ירגיש בודד כי הוא האח היחיד שלי...והוא תמיד היה בבית כשהייתי חוזר מבצפר ופתאום הוא לא יהיה ואני לא יודע איך אני יעבור 3 שנים ככה...
|
|
הוא יחזור מדי פעם..
תחשוב על זה האפשרויות שיש לך בבית ריק
ד"א שמעתי מישהו אומר אביב?
אין מה לעשות אתה הייתה רגיל לזה שהוא היה בבית ועכשיו זה משהו חדש..
בסוף תתרגל גם לזה. וחוץ מזה ככה להיות בבית לבד חצי יום מה רע? חלום
לחופש יש תאריך:
23.10.15
גם אח שלי מתגייס עוד שבועיים.. אל תדאג לא קרה כלום הוא יבוא כל יום לבית(לפחות אצלי זה ככה)
אח שלי עוד מעט גם מתגייס (עוד 3-4 חודשים ככה) אין לך מושג מה אני הולך לעשות בבית בזמן הזה![]()
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
חחח הבנתי אותךבסדר אולי באמת יהיה בסדר...אני מקווה
![]()
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
דווקא אחי זה אחד הדברים הכיפים
ככה כל פעם שההורים יוצאים יהיה לך בית לבד(אלא אם יש לך אחים קטנים).
אם יש לך אחים קטנים אתה נהיית השולט.
ואתה יכול להסתלבט כל הזמן בחדר שלו בלי שהוא ידע![]()
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
חחח אני זוכר שאח שלי התגייס, חחח, הילד הכי שרוט בעולם...
היינו וואלה החבר'ה זה של זה, למרות השהיה רווח של 5 שנים ביניינו, החבר'ה שלו היו בסחבק מטורף איתי, החבר'ה שלי איתו, היה סלט כזה של סחבקיות...
נגיד היינו עושים ערב סרט, פתאום אתה רואה את החצר עם איזה 5 ילדים כיתה בני 14 ואיזה 3 בני 18, קיצר, היו ימים...
כמובן אחרי שהוא עזב אותנו, אני מתגעגע אליו יום יום, אבל זה משו שבסופו של דבר מקבלים ומפנימים, וקולטים שזה קרה מסיבה...
אח שלך עוזב להתגייס לצה"ל, צבא ההגנה לישראל, אל תהיה עצוב שהוא עוזב, תהיה גאה שהוא עוזב!
שמע אחי קודם כל אין לך בכלל על מה להילחץ 1 ל2 אנשים קורה התופעה הזאת אפילו לי.
אח שלי בצבא האומנם הוא חזור כל יום לבית אבל בכל זאת אני הייתי רגיל לחזור מביה"ס ולראות אותו כבר שם (הוא היה חוזר מוקדם יותר ממני כשהיה בביה"ס) בסופו של דבר מתרגלים לזה וכמו שAFX אמר לך תראה בזה כ"להיות לבד" תלמד להיות אחראי, לעשות דברים בעצמך בין אם זה אוכל או כביסה או ללכת לעשות קניות או כל דבר.
אתה יכול גם להביא חברים אלייך הבייתה עד מאוחר מבלי שהוא יתעצבן (כמו שהיה עם אח שלי) בקיצור אחי אין לך מה לדאוג בכלל זה חלק מהחיים שלנו פה במדינת ישראל לעשות את השורת מה אתה רוצה שהוא יהיה משתמט בשביל שתראה אותו כל הזמן בבית?
וכמו ש-Heaven- אמר לך אתה לא צריך להיות עצוב בכך שהוא התגייס אתה צריך להיות גאה כי יש את האנשים שלא רוצים להתגייס ועושים את כל הבלאגנים האלה (דוגמא: הדוסים [בלי להיות גזען או משהו])