|
|
איזה 3 אלף דולר אחי >< איש עם תואר 1 לא מרוויח כזה דבר פה ואל תגיד לי שזה בגלל העובדים הזרים, כי סתם זו קמצנות ישראלית.
אתה לא מבין איך זה יגרום לנו להראות בעולם אם נעיף את כולם חזרה לחור שממנו באו...
תחשוב שגם אנחנו שהינו מסתובבים בעולם ואף אחד לא רצה אותנו לעבודה והאשימו אותנו בכל... כן זה שונה להם יש מדינה טוב לחלקם לפחות מדינה עם תשתיות אבל ללא תנאים ממש ... וגם כאן הם זה פייקניק בשבילם אבל הם שמחים בחלקם לפחות לא כמונו שרוצים עוד ועוד סתם כי אפשר.
ו
המחאה היא עוד הוכחה שהשמואל שכול הזמן צועק דמוקרטיה אבל בעצם כשהדמוקרטיה נגדם הם יוצאים לרחובות ומביאים נושאים שונים סתם אנשים בלי שכל שביכלל מיותרים במדינה שלנו .
אני בטוח שעם זה היה שלטון שמואל לא היו חושבים על מחאה כזאת ראינו תקופות גרועות בזמן ממשלות שמואל שגרמו להמון מובטלים אבל פתאום ממשלת ימין גרמה לכך שיש אחוז אבטלה נמוך שלא היה ככה כבר 20 שנה יש המון מאוד היתרונות בשלטון של ביבי והמצוקה הייתה גם ליפני השלטון שלו .
עובדה כשמתנחלים בירושלים באו להפגין איתם הם תקפו אותם אז תבין לבד איזה סוג הפגנה זאת ...
אולי הגזמתי קצת אחי אבל הם עושים כאן כמיות גדולות של כסף (לאומת מה שהיו עושים שם)רובם שולחים אלף חמש מאות דולר למשפחה שלהם וחיים מ200- 300 דולר אפילו פחות .
נערך לאחרונה על ידי קליט; 25-07-2011 בשעה 15:55.
את זה תנסה להוכיח לניצן ,היא הרי ראתה מאות אלפי מפגינים מהימין ומהשמאל ליד הבית שלה או בסגנון.המחאה היא עוד הוכחה שהשמואל שכול הזמן צועק דמוקרטיה אבל בעצם כשהדמוקרטיה נגדם הם יוצאים לרחובות ומביאים נושאים שונים סתם אנשים בלי שכל שביכלל מיותרים במדינה שלנו .
אני בטוח שעם זה היה שלטון שמואל לא היו חושבים על מחאה כזאת ראינו תקופות גרועות בזמן ממשלות שמואל שגרמו להמון מובטלים אבל פתאום ממשלת ימין גרמה לכך שיש אחוז אבטלה נמוך שלא היה ככה כבר 20 שנה יש המון מאוד היתרונות בשלטון של ביבי והמצוקה הייתה גם ליפני השלטון שלו .
נערך לאחרונה על ידי Daily; 25-07-2011 בשעה 15:59.
לשלוח את כולם להתיישב בנגב.
מה כאילו כולם באים לעצבן אותי ? מספיק יש לנו את הבודאים שכול יום מחליפים מקום אצלנו
וחוץ מי זה אצלנו בנגב הכול מתפתח במהירות כול כך גבוה
אבל עדיין אתה חושב שאין לנו זרים ? הייתה פעם בבאר שבע ? בנתיבות ? כול יום יש עשרות של מסתננים חדשים
נמאס מימכם אני מזמין אותכם את כולכם לבוא לעשות אצלנו ביקור תיראו איך אנחנו מתפתחים כאן
ממליץ לכולכם לבדוק דברים ליפני שאתם מדברים שטויות
נראלי כולכם באים לעלות לי על העצבים.
על מה אתה מדבר?
גם בנגב החיים לא בשמיים ,גם בנגב כל הסודנים למיניהם והפליטים שלא אמורים להיות
במדינה הזאת תופסים מקום, מתנחלים בכל פינה שהם רק יכולים שלא לדבר על המחבלים
שיושבים בכל מני כפרים למיניהם ובונים בחצי חינם את הבתים שלהם על גב משלמי המיסים (אום אל פחם וכד' וכד'.)
בכלל אין להם שום מצוקה ,אלה אנשים שלא עבדו אף פעם קשה בחיים שלהם ולא הזיעו ,אלה אנשים שצריכים
להתבייש שהם משתפים פעולה עם הטרוריסטים שנקראים "השמאל הלאומי" ואם באמת היה להם רע כמו שהם טוענים הם
היו צריכים לצאת ולהפגין נגד השמאל ולא נגד הימין ולחנוק את הממשלה הזאת עם מטרה אחת ,שהיא תיפול.
כי אין מה לעשות,הממשלה לא יכולה לעשות כלום ,פשוט כלום אפילו אם היא תרצה ,אבל היא בהחלט יכולה לעזור והיא
באמת עושה מהלכים באמת יעילים עכשיו רק שלאף אחד לא אכפת ועד שהיא תיפול אף אחד לא ירגע.
מה אני יגיד לך..
אין לנו איפו לבנות כבר,פשוט אין ,מצד אחד אם תבנה בנגב או בגליל אין לך מקומות תעסוקה שם כי אין מקום לבנות ,אנחנו
חיים בגטו שמכל פינה אנחנו רואים את עזה או לבנון או את סוריה ,ממשלת ישראל צריכה להרחיב את מרחב המחייה שלה ובלי
זה לא ניתן יהיה לעשות כלום.
אבל על זה המפגינים כמובן לא חושבים כי הם מפגרים ושתופים מהתקשורת הזדונית שלנו.
המקום היחיד שלא בונים שם מספיק זה יהודה ושומרון ותאמין לי שאם לא היו מחזירים
את גוש קטיף והיו בונים כמו שצריך ביהודה ושומרון החיים של האזרחים היו הרבה יותר טובים,אבל
מה לעשות שהמחאה הזאת פוליטית ובאה להפגין נגד ממשלת הכובשים.
לא נותנים לממשלה הזאת לנשום ,איפו הציבור הזה בזמן כהונתה של ממשלת קדימה? פתאום הליכוד אשם?
לא הוא לא ,הציבור צריך להגיד תודה רבה לקדימה ,לעבודה ולשאר המפלגות שהרסו לגמרי את מדינת ישראל מכל
בחינה אפשרית.
אני כימעט מסכים איתך לגבי זה למט זה שהנגב לא מפותח אתה מוזמן לפתוח תאינטרנט ולחפש על היתפתחות של ערים בנגב
בנתיבות למשל שהיא העיר השנייה בגודלה בנגב בעלת קרוב ל40 אלף תושבים יש מספיק מקומות עבודה ומלא מפעלים כאן
וענף הנדלן בעיר הוא כול כך עצום אתה מוזמן לקרוא על פרויקט שאמור לשווק מעל 600 יחידות דיור וזה כלום לאומת שאר הפרויקטים שקיימים אצלנו בנתיבות
תקרא קצת על הפרוייקט ותבין שהנגב מפותח כמו שאר הפריפריות ואפילו יותר מבחינת בטחון התושבים (אחוז הפריצות בעיר הכי נמוך בארץ)
http://www.netivot.muni.il/TextPage.aspx?ID=324
בכול השאר אני מסכים איתך ובעל דעות זהות לשלך .
נערך לאחרונה על ידי Daily; 25-07-2011 בשעה 17:58.