קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לדעתכם יהיה עוד ריסטוק לפני שיעלו המחירים?
    על ידי 1 1 בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-01-2010, 18:28
  2. [קונה] שתי בוק ריפורט עוד היום | 500 נק'.
    על ידי Offer בפורום קנייה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-05-2009, 20:00
  3. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 17:31
  4. עוד סרטון מבית היוצר של Fps DOUG (boomaheadshot)
    על ידי MaRoKaY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:20
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 53

הסיבה להאמרת המחירים: עוד 500 חדרים שכורים לזרים ומסתננים בכל חודש - עמוד 3

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    זאת שמעליי צודקת, ישראלים מפונקים, והם עושים בכלל טובות שהם עובדים, לעומתם עובדים זרים עובדים בכל עבודה שיתנו להם, אם זה בחום או בגשם, הם חייבים כסף, הם לא גדלו תוך כדי שפינקו להם ת'תחת, הם יודעים מה שווה כסף, ועובדים בכל עבודה.

היה בערוץ 10 שהביאו ישראלים לעבוד בחקלאות מתוך 50 עובדים תוך שעה וחצי אף אחד לא נשאר.
    אף אחד מאלה שיוצאים עכשיו לרחוב לא עבד קשה בחיים שלו ,כל הזיונים האלו על "3 עבודות ביום" שטוית ,הם משועממים
    אחי ובגלל זה הם יוצאים להפגין נגד ממשלת הכיבוש הנורעה ,לא יותר מיזה.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 25-07-2011 בשעה 15:48.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    אף אחד מאלה שיוצאים עכשיו ברחוב לא עבד קשה בחיים שלא ,כל הזיונים האלו על "3 עבודות ביום" שטוית ,הם משועממים
    סתם מפונקים הם רוצים שישלמו להם כסף בלי שיעשו כלום, שיחפשו משהו לדחוף ל'תחת.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש מתקדם האוואטר של kingdevilb
    שם פרטי
    דודי
    לייקים
    36
    נקודות
    275
    משפט מחץ
    למות? זה הדבר האחרון שעשה.

ציטוט נכתב במקור על ידי קליט צפיה בהודעה
    שמע שנייה אחי למה אתה חושב שבאים לכאן עובדים זרים מסין ? למרות שסין היא המעצמה הכלכלית החזקה ביותר בעולם
    כי שם הם מקבל בקושי שלושה דולר ליום עבודה בגלל זה הם בורחים לכול מדינה שיש לה כלכלה משגשגת כמו ישראל לדוגמא
    הם באים לפה הם הנהיים מאושרים שם בקושי היו עושים 200 דולר בחודש פה הם סוגרים יותר מ3 אלף דולר שהרוב כמובן בשחור כי הם בלתי חוקיים אני יודע שיש לא מעט ישראליים מפונקים אבל יש המון שהם ביכלל לא מפונקים שעושים את העבודה של הזרים אולי קצת יותר זמן אבל עושים אותה בסופו של דבר וגם מחזיקים את הבית שלהם כמו כול בית אחר לפי דעתי לזרים אין מקום במדינה בכול מקום אחר הבינו את זה וגירשו אותם
    איזה 3 אלף דולר אחי >< איש עם תואר 1 לא מרוויח כזה דבר פה ואל תגיד לי שזה בגלל העובדים הזרים, כי סתם זו קמצנות ישראלית.
    אתה לא מבין איך זה יגרום לנו להראות בעולם אם נעיף את כולם חזרה לחור שממנו באו...
    תחשוב שגם אנחנו שהינו מסתובבים בעולם ואף אחד לא רצה אותנו לעבודה והאשימו אותנו בכל... כן זה שונה להם יש מדינה טוב לחלקם לפחות מדינה עם תשתיות אבל ללא תנאים ממש ... וגם כאן הם זה פייקניק בשבילם אבל הם שמחים בחלקם לפחות לא כמונו שרוצים עוד ועוד סתם כי אפשר.
    ו

געו לי בביצה ... if you dare !

גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...

שם פרטי
    דודי
    לייקים
    36
    נקודות
    275
    משפט מחץ

אף אחד מאלה שיוצאים עכשיו לרחוב לא עבד קשה בחיים שלו ,כל הזיונים האלו על "3 עבודות ביום" שטוית ,הם משועממים
    חחחחח אני מסכים איתך אבל הם בכל זאת עובדים בצורה לא רציונילית במיוחד חלקם לפחות, אני מניח שגם אני הייתי מתעצבן ומחליט להרים שלט בסוף ולמחות.
    אבל התפיסה הזאת שלך שכולם שם רוצים לעצור את ה"כיבוש" זה סתם דעה פרנואידית לדעתי...

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

אף אחד מאלה שיוצאים עכשיו לרחוב לא עבד קשה בחיים שלא ,כל הזיונים האלו על "3 עבודות ביום" שטוית ,הם משועממים
    המחאה היא עוד הוכחה שהשמואל שכול הזמן צועק דמוקרטיה אבל בעצם כשהדמוקרטיה נגדם הם יוצאים לרחובות ומביאים נושאים שונים סתם אנשים בלי שכל שביכלל מיותרים במדינה שלנו .
    אני בטוח שעם זה היה שלטון שמואל לא היו חושבים על מחאה כזאת ראינו תקופות גרועות בזמן ממשלות שמואל שגרמו להמון מובטלים אבל פתאום ממשלת ימין גרמה לכך שיש אחוז אבטלה נמוך שלא היה ככה כבר 20 שנה יש המון מאוד היתרונות בשלטון של ביבי והמצוקה הייתה גם ליפני השלטון שלו .

ציטוט נכתב במקור על ידי kingdevilb צפיה בהודעה
    חחחחח אני מסכים איתך אבל הם בכל זאת עובדים בצורה לא רציונילית במיוחד חלקם לפחות, אני מניח שגם אני הייתי מתעצבן ומחליט להרים שלט בסוף ולמחות.
    אבל התפיסה הזאת שלך שכולם שם רוצים לעצור את ה"כיבוש" זה סתם דעה פרנואידית לדעתי...
    עובדה כשמתנחלים בירושלים באו להפגין איתם הם תקפו אותם אז תבין לבד איזה סוג הפגנה זאת ...

ציטוט נכתב במקור על ידי kingdevilb צפיה בהודעה
    איזה 3 אלף דולר אחי >< איש עם תואר 1 לא מרוויח כזה דבר פה ואל תגיד לי שזה בגלל העובדים הזרים, כי סתם זו קמצנות ישראלית.
    אתה לא מבין איך זה יגרום לנו להראות בעולם אם נעיף את כולם חזרה לחור שממנו באו...
    תחשוב שגם אנחנו שהינו מסתובבים בעולם ואף אחד לא רצה אותנו לעבודה והאשימו אותנו בכל... כן זה שונה להם יש מדינה טוב לחלקם לפחות מדינה עם תשתיות אבל ללא תנאים ממש ... וגם כאן הם זה פייקניק בשבילם אבל הם שמחים בחלקם לפחות לא כמונו שרוצים עוד ועוד סתם כי אפשר.
    ו
    אולי הגזמתי קצת אחי אבל הם עושים כאן כמיות גדולות של כסף (לאומת מה שהיו עושים שם)רובם שולחים אלף חמש מאות דולר למשפחה שלהם וחיים מ200- 300 דולר אפילו פחות .
    נערך לאחרונה על ידי קליט; 25-07-2011 בשעה 15:55.

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

המחאה היא עוד הוכחה שהשמואל שכול הזמן צועק דמוקרטיה אבל בעצם כשהדמוקרטיה נגדם הם יוצאים לרחובות ומביאים נושאים שונים סתם אנשים בלי שכל שביכלל מיותרים במדינה שלנו .
    אני בטוח שעם זה היה שלטון שמואל לא היו חושבים על מחאה כזאת ראינו תקופות גרועות בזמן ממשלות שמואל שגרמו להמון מובטלים אבל פתאום ממשלת ימין גרמה לכך שיש אחוז אבטלה נמוך שלא היה ככה כבר 20 שנה יש המון מאוד היתרונות בשלטון של ביבי והמצוקה הייתה גם ליפני השלטון שלו .
    את זה תנסה להוכיח לניצן ,היא הרי ראתה מאות אלפי מפגינים מהימין ומהשמאל ליד הבית שלה או בסגנון.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 25-07-2011 בשעה 15:59.

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

את זה תנסה להוכיח לניצן ,היא הרי ראתה מאות אלפי מפגינים מהימין ומהשמאל ליד הבית שלה או בסגנון.
    איזה ימיני לא יכול להיתקרב לשם רק מתקרב מתנפלים עליו כמו מה שקרה היום בירושלים .
    סתם מפגינים שמואלנים קיצוניים שצריך להעיף אותם ישירות לגיהנום .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    283
    משפט מחץ
    ריאל מדריד אהבת חיי

לשלוח את כולם להתיישב בנגב.

שם פרטי
    דודי
    לייקים
    36
    נקודות
    275
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי MadridCF צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD
    איפה קליט יתן לך הרצאה לחוד למה לא לעשות את זה ><

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

מה כאילו כולם באים לעצבן אותי ? מספיק יש לנו את הבודאים שכול יום מחליפים מקום אצלנו
    וחוץ מי זה אצלנו בנגב הכול מתפתח במהירות כול כך גבוה
    אבל עדיין אתה חושב שאין לנו זרים ? הייתה פעם בבאר שבע ? בנתיבות ? כול יום יש עשרות של מסתננים חדשים
    נמאס מימכם אני מזמין אותכם את כולכם לבוא לעשות אצלנו ביקור תיראו איך אנחנו מתפתחים כאן
    ממליץ לכולכם לבדוק דברים ליפני שאתם מדברים שטויות
    נראלי כולכם באים לעלות לי על העצבים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    283
    משפט מחץ
    ריאל מדריד אהבת חיי

מה כאילו כולם באים לעצבן אותי ? מספיק יש לנו את הבודאים שכול יום מחליפים מקום אצלנו
    וחוץ מי זה אצלנו בנגב הכול מתפתח במהירות כול כך גבוה
    אבל עדיין אתה חושב שאין לנו זרים ? הייתה פעם בבאר שבע ? בנתיבות ? כול יום יש עשרות של מסתננים חדשים
    נמאס מימכם אני מזמין אותכם את כולכם לבוא לעשות אצלנו ביקור תיראו איך אנחנו מתפתחים כאן
    ממליץ לכולכם לבדוק דברים ליפני שאתם מדברים שטויות
    נראלי כולכם באים לעלות לי על העצבים.
    מקום מתאים לסודנים , ישתלבו עם הבדואים ויעבדו איתם בצאן!

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

מקום מתאים לסודנים , ישתלבו עם הבדואים ויעבדו איתם בצאן!
    בן כמה אתה !?!?!?!
    ולידעתך יש לנו כמות ענקית של מסתננים וחוץ מי זה לפי התגובה שלך אני רואה שאתה חתיכת גזען .

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

על מה אתה מדבר?
    גם בנגב החיים לא בשמיים ,גם בנגב כל הסודנים למיניהם והפליטים שלא אמורים להיות
    במדינה הזאת תופסים מקום, מתנחלים בכל פינה שהם רק יכולים שלא לדבר על המחבלים
    שיושבים בכל מני כפרים למיניהם ובונים בחצי חינם את הבתים שלהם על גב משלמי המיסים (אום אל פחם וכד' וכד'.)
    בכלל אין להם שום מצוקה ,אלה אנשים שלא עבדו אף פעם קשה בחיים שלהם ולא הזיעו ,אלה אנשים שצריכים
    להתבייש שהם משתפים פעולה עם הטרוריסטים שנקראים "השמאל הלאומי" ואם באמת היה להם רע כמו שהם טוענים הם
    היו צריכים לצאת ולהפגין נגד השמאל ולא נגד הימין ולחנוק את הממשלה הזאת עם מטרה אחת ,שהיא תיפול.
    כי אין מה לעשות,הממשלה לא יכולה לעשות כלום ,פשוט כלום אפילו אם היא תרצה ,אבל היא בהחלט יכולה לעזור והיא
    באמת עושה מהלכים באמת יעילים עכשיו רק שלאף אחד לא אכפת ועד שהיא תיפול אף אחד לא ירגע.
    מה אני יגיד לך..
    אין לנו איפו לבנות כבר,פשוט אין ,מצד אחד אם תבנה בנגב או בגליל אין לך מקומות תעסוקה שם כי אין מקום לבנות ,אנחנו
    חיים בגטו שמכל פינה אנחנו רואים את עזה או לבנון או את סוריה ,ממשלת ישראל צריכה להרחיב את מרחב המחייה שלה ובלי
    זה לא ניתן יהיה לעשות כלום.
    אבל על זה המפגינים כמובן לא חושבים כי הם מפגרים ושתופים מהתקשורת הזדונית שלנו.

המקום היחיד שלא בונים שם מספיק זה יהודה ושומרון ותאמין לי שאם לא היו מחזירים
    את גוש קטיף והיו בונים כמו שצריך ביהודה ושומרון החיים של האזרחים היו הרבה יותר טובים,אבל
    מה לעשות שהמחאה הזאת פוליטית ובאה להפגין נגד ממשלת הכובשים.

לא נותנים לממשלה הזאת לנשום ,איפו הציבור הזה בזמן כהונתה של ממשלת קדימה? פתאום הליכוד אשם?
    לא הוא לא ,הציבור צריך להגיד תודה רבה לקדימה ,לעבודה ולשאר המפלגות שהרסו לגמרי את מדינת ישראל מכל
    בחינה אפשרית.

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

על מה אתה מדבר?
    גם בנגב החיים לא בשמיים ,גם בנגב כל הסודנים למיניהם והפליטים שלא אמורים להיות
    במדינה הזאת תופסים מקום, מתנחלים בכל פינה שהם רק יכולים שלא לדבר על המחבלים
    שיושבים בכל מני כפרים למיניהם ובונים בחצי חינם את הבתים שלהם על גב משלמי המיסים (אום אל פחם וכד' וכד'.)
    בכלל אין להם שום מצוקה ,אלה אנשים שלא עבדו אף פעם קשה בחיים שלהם ולא הזיעו ,אלה אנשים שצריכים
    להתבייש שהם משתפים פעולה עם הטרוריסטים שנקראים "השמאל הלאומי" ואם באמת היה להם רע כמו שהם טוענים הם
    היו צריכים לצאת ולהפגין נגד השמאל ולא נגד הימין ולחנוק את הממשלה הזאת עם מטרה אחת ,שהיא תיפול.
    כי אין מה לעשות,הממשלה לא יכולה לעשות כלום ,פשוט כלום אפילו אם היא תרצה ,אבל היא בהחלט יכולה לעזור והיא
    באמת עושה מהלכים באמת יעילים עכשיו רק שלאף אחד לא אכפת ועד שהיא תיפול אף אחד לא ירגע.
    מה אני יגיד לך..
    אין לנו איפו לבנות כבר,פשוט אין ,מצד אחד אם תבנה בנגב או בגליל אין לך מקומות תעסוקה שם כי אין מקום לבנות ,אנחנו
    חיים בגטו שמכל פינה אנחנו רואים את עזה או לבנון או את סוריה ,ממשלת ישראל צריכה להרחיב את מרחב המחייה שלה ובלי
    זה לא ניתן יהיה לעשות כלום.
    אבל על זה המפגינים כמובן לא חושבים כי הם מפגרים ושתופים מהתקשורת הזדונית שלנו.

המקום היחיד שלא בונים שם מספיק זה יהודה ושומרון ותאמין לי שאם לא היו מחזירים
    את גוש קטיף והיו בונים כמו שצריך ביהודה ושומרון החיים של האזרחים היו הרבה יותר טובים,אבל
    מה לעשות שהמחאה הזאת פוליטית ובאה להפגין נגד ממשלת הכובשים.

לא נותנים לממשלה הזאת לנשום ,איפו הציבור הזה בזמן כהונתה של ממשלת קדימה? פתאום הליכוד אשם?
    לא הוא לא ,הציבור צריך להגיד תודה רבה לקדימה ,לעבודה ולשאר המפלגות שהרסו לגמרי את מדינת ישראל מכל
    בחינה אפשרית.
    אני כימעט מסכים איתך לגבי זה למט זה שהנגב לא מפותח אתה מוזמן לפתוח תאינטרנט ולחפש על היתפתחות של ערים בנגב
    בנתיבות למשל שהיא העיר השנייה בגודלה בנגב בעלת קרוב ל40 אלף תושבים יש מספיק מקומות עבודה ומלא מפעלים כאן
    וענף הנדלן בעיר הוא כול כך עצום אתה מוזמן לקרוא על פרויקט שאמור לשווק מעל 600 יחידות דיור וזה כלום לאומת שאר הפרויקטים שקיימים אצלנו בנתיבות
    תקרא קצת על הפרוייקט ותבין שהנגב מפותח כמו שאר הפריפריות ואפילו יותר מבחינת בטחון התושבים (אחוז הפריצות בעיר הכי נמוך בארץ )
    http://www.netivot.muni.il/TextPage.aspx?ID=324
    בכול השאר אני מסכים איתך ובעל דעות זהות לשלך .

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

אני כימעט מסכים איתך לגבי זה למט זה שהנגב לא מפותח אתה מוזמן לפתוח תאינטרנט ולחפש על היתפתחות של ערים בנגב
    בנתיבות למשל שהיא העיר השנייה בגודלה בנגב בעלת קרוב ל40 אלף תושבים יש מספיק מקומות עבודה ומלא מפעלים כאן
    וענף הנדלן בעיר הוא כול כך עצום אתה מוזמן לקרוא על פרויקט שאמור לשווק מעל 600 יחידות דיור וזה כלום לאומת שאר הפרויקטים שקיימים אצלנו בנתיבות
    תקרא קצת על הפרוייקט ותבין שהנגב מפותח כמו שאר הפריפריות ואפילו יותר מבחינת בטחון התושבים (אחוז הפריצות בעיר הכי נמוך בארץ )
    http://www.netivot.muni.il/TextPage.aspx?ID=324
    בכול השאר אני מסכים איתך ובעל דעות זהות לשלך .
    טוב לדעת שבנגב זה ככה פשוט בצפון אצלינו זה קצת שונה והמצב פחות טוב אבל עדיין אפשר להסתדר מעולה.
    אבל עזוב אחי ..
    אני רוצה שהם יארזו את האוהלים ,יחזרו הביתה ויפסיקו לצעוק "דיי לכיבוש" זה הכל..

אם הם חושבים שהם יקבלו חוק יותר נדיב מחוק הוודאלים הם טועים,לי אין יותר מה להוסיף.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 25-07-2011 בשעה 17:58.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,476 | הודעות: 8,174,063 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect