נכתב במקור על ידי VanGogh מה את רומזת שאני מכוער עכשיו? חחחח לא יודעת תעלה תמונה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אלי הוא כוסון רצחחח.. אחשלי החתיך!! למה אף אחד לא עושה יותר ליקיים חחח
נכתב במקור על ידי almog9697 לא יודעת תעלה תמונה עם שיער ארוך או קצר<?
ארוך
נכתב במקור על ידי VanGogh לא הבנתי.. חחחח ה"סגול לא יורד במים" זה משפט של גבעתי. והGialorossi זה צהוב אדום (רומא) נכתב במקור על ידי VanGogh אחשלי החתיך!! למה אף אחד לא עושה יותר ליקיים חחח חכה.... זה יגיע כל העמודים אני יעשה לך בקרוב מאוד
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי VanGogh עם שיער ארוך או קצר<? גם אני יכול להיות שושבין שלך?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח ה"סגול לא יורד במים" זה משפט של גבעתי. והGialorossi זה צהוב אדום (רומא) חכה.... זה יגיע כל העמודים אני יעשה לך בקרוב מאוד אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סבבה ותודה על הליקיים חחח נכתב במקור על ידי almog9697 ארוך זה מ2008 חחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סבבה ותודה על הליקיים חחח זה מ2008 חחחח בכיף חחח
נכתב במקור על ידי VanGogh אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סבבה ותודה על הליקיים חחח זה מ2008 חחחח מה אכפת לי נו תעלה
נכתב במקור על ידי almog9697 מה אכפת לי נו תעלה נכתב במקור על ידי VanGogh אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סבבה ותודה על הליקיים חחח זה מ2008 חחחח תראה לי היא בסה"כ רוצה לפנטז.
נכתב במקור על ידי Wolf Man גם אני יכול להיות שושבין שלך? את תדאג לקטרינג חחח סם ברצון נשמה אבל היא לא הסכימה!!!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror תראה לי היא בסה"כ רוצה לפנטז. האם אני ציינתי שאתה סוטה?! ווואן גון תעלה לפני ואחרי ><
נכתב במקור על ידי VanGogh את תדאג לקטרינג חחח סם ברצון נשמה אבל היא לא הסכימה!!! אז תציע שוב
נכתב במקור על ידי almog9697 האם אני ציינתי שאתה סוטה?! ווואן גון תעלה לפני ואחרי >< חחחחחחח כן ציינת את זה בפעם ה3 הלילה... אבל הכל בהומור הלא כך גברת אלמוג?
נכתב במקור על ידי Wolf Man אז תציע שוב אתה חזק בקטע של השושבינות הא?!
חוקי הפורום