נכתב במקור על ידי VanGogh אחשלי אתה ייקר!!!! תשמע את זה: לאן עברת לנתניה? חחחחחחחחחחחחחחחחחח וואווווווווו איזו נוסטלגיההה הזכרת לי עכשיו איזו תקופה אחת שהייתי קטןן
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Amichai ועוד חודשיים בדיוק ישלי יומולדת! חחח יופי יהיה לך יומולדת 12 ><
נכתב במקור על ידי almog9697 חחח יופי יהיה לך יומולדת 12 >< ולי עוד 3 חודשים יש 18..... ואני מתחיל איתך את מבינה אני פדופיל
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror עשיתי אתמול..... מתאתמול ועד היום כולה 200? אני רק כמה שעות חחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror ומהיכן עברת לנתניה גברת? חחחח עזוב מעפן טילים :|
נכתב במקור על ידי almog9697 חחח יופי יהיה לך יומולדת 12 >< 11, רשמתי שאני אפילו לא 11 בהודעות הקודמות חחח. אני חושב שאני הכי קטן בפורום, לא?
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחחחחחחחחח וואווווווווו איזו נוסטלגיההה הזכרת לי עכשיו איזו תקופה אחת שהייתי קטןן אני יודע... אבל אין על השיר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי VanGogh מתאתמול ועד היום כולה 200? אני רק כמה שעות חחחחחחחחחחחחחח כי אשכולילה של אתמול לא השקעתי בו... בזה כן!
המטרה: 20,000 עד ה10.8
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחחחחחחחחח וואווווווווו איזו נוסטלגיההה הזכרת לי עכשיו איזו תקופה אחת שהייתי קטןן זה שיר!!!
טריפל של הוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט טטטטטטט
נכתב במקור על ידי Mr. Horror המטרה: 20,000 עד ה10.8 למה עד התאריך הזה?!
זה יותר יפה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror טריפל של הוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט טטטטטטט חחחחחחחחחחחחחח טריפל אחר חחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh למה עד התאריך הזה?! טוב נו עד ה5.9.
חוקי הפורום