נכתב במקור על ידי Mr. Horror דאמממממממממממממממממ 255 הודעות ביום וחצי.. אני עייףףףף נראה לי אני פורש כל האוכל שאכלתי עשה אותי עייף לא אכלת רק קופפסת טונה ? וליל"ט =-O
נכתב במקור על ידי Wolf Man למרות שמוקדם, הלכתי לישון. לילה טוב. לילה טוב י'אח נכתב במקור על ידי Amichai גמאני התחלתי להתעייף, יפה לכם! עד 6-7 חחח.... גם בגלל שהיה לי אימון היום אני צריך לתת לשרירים לנוח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי almog9697 לא אכלת רק קופפסת טונה ? וליל"ט =-O לא אכלתי עוד 2 סנדוויצ'ים עם גבינה לבה ויוגורט זה חד פעמי בגלל שלא סבעתי מזה אז אכלתי עוד
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 26-07-2011 בשעה 02:58.
נכתב במקור על ידי Wolf Man למרות שמוקדם, הלכתי לישון. לילה טוב. מוקדם הא? חח, בשבילכם לילה טוב
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא אכלתי עוד 2 סנדוויצ'ים עם גבינה לבה ויוגורט שמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo זה קבר רגיל ? כן, תראה מה הכי עצוב.. צינזרתי תשמות..
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי Amichai מוקדם הא? חח, בשבילכם לילה טוב חחחחח זה לא מוקדם בכלל נכתב במקור על ידי almog9697 שמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שמן??? את יודעת כמה אני שוקל בכלל?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחח זה לא מוקדם בכלל שמן??? את יודעת כמה אני שוקל בכלל? 74.5?
נכתב במקור על ידי Stain כן, תראה מה הכי עצוב.. צינזרתי תשמות.. למה עצוב
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי almog9697 74.5? טוב שלא אמרת 500 וזהו..... אני שוקל בסה"כ 50 אולי 52 גג..
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחח זה לא מוקדם בכלל שמן??? את יודעת כמה אני שוקל בכלל? בשבילי זה מאוחר... חחח אני לא רגיל לישון בכאלה שעות
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo למה עצוב תראה מה הוא כתב וזה האופנוע שהוא נהרג איתו.
עוד 4 שעות צריכה לקום
יאללה חבר'ה!! מקרה התגובות ירדו? רק אני נשארתי?
נכתב במקור על ידי Stain תראה מה הוא כתב וזה האופנוע שהוא נהרג איתו. , למה הוא נהג אם הוא לא יודע ???
חוקי הפורום