נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה תביא אותו לפה מיוטיוב חחחח אז תוציא מה הבעיה חח אינלי כוח, סתם צלצול פשוט, אבל קצת מלחיץ אם אתה מנומנם
נכתב במקור על ידי Stain שאני לא לבד על הכביש? מה הקשר תוציא בלי קשר שאתה לא לבד על הכביש זה מה שאתה רוצה אז תעשה.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Amichai חח אינלי כוח, סתם צלצול פשוט, אבל קצת מלחיץ אם אתה מנומנם בכל זאת שלי יותר מלחיץ/
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בכל זאת שלי יותר מלחיץ/ לא עשיתי איתך תחרות חח, רק אמרתי שגמלי יש צלצול טיפה מלחיץ ומעצבן
באלי CBR נשבע לך יוני..
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי Amichai לא עשיתי איתך תחרות חח, רק אמרתי שגמלי יש צלצול טיפה מלחיץ ומעצבן איזה סקסי!
עוד 15~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!
גם זה יפה חחחח
נכון היא בת זונה ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה סקסי! חחחחחחחח אל תגיד שזה באמת הצלצול שלךך חחחח... צלצול מעצבן כזה, צורם באוזניים וגם מלחיץ
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 26-07-2011 בשעה 03:36.
נכתב במקור על ידי Amichai חחחחחחחח אל תגיד שזה באמת הצלצול שלךך חחחח... צלצול מעצבן כזה, צורם באוזניים וגם מלחיץ זה הצילצול שלי מסרט אימה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror זה הצילצול שלי מסרט אימה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח בדיוק באתי להגיד שזה נשמע כמו סרט אימה...
נכתב במקור על ידי Amichai חחח בדיוק באתי להגיד שזה נשמע כמו סרט אימה... חחחחחחחחחחחחחחחח כן זה מסרט אימה שיש לו 2 גרסאות אחת יפנית (המקורית) ואנגלית החיקוי
בלאט עוד 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0:25 מתחיל הצלצול שלי D:
חוקי הפורום