אם אני מפעיל את התוכנה עם ה AutoLike/Post וכל השאר במשך 24 שעות שלמות כמה קרדיטים אני יכול לעשות?
אם אני מפעיל את התוכנה עם ה AutoLike/Post וכל השאר במשך 24 שעות שלמות כמה קרדיטים אני יכול לעשות?
|
|
אתה יכול לעשות יותר מ 2500 ביום
ואם יש לך את ה תוסף של הפיירפוקס אתה יכול לעשות אפילו 3500+ ביום
אני עושה 4500 - 5500,קרה לי אתמול שעשיתי סביבות ה 6000. אני מפעיל את התוסף FIREFOX + את ה VIEWER כל יום כל היום. מרוויחים הרבה יותר מ 2500 נק ליום אם משאירים את זה 24/7
נערך לאחרונה על ידי eran1243; 26-07-2011 בשעה 13:54. סיבה: תיקון
ה Add-on של Firefox באמת עושה כזה הבדל? ממש ראיתם שינוי?
וזה אפשרי נגיד להתחבר ל 3-10 מחשבים עם אותו משתמש ולהפעיל את כולם ביחד???
כל עוד לכל מחשב יש אייפי ייחודי (זאת אומרת,הם לא פועלים על אותה רשת אינטרנט) אז אתה יכול,עד 5 מחשבים עם אותו חשבון VAGEX בו זמנית,וככה להרוויח פי 5 יותר. בנוסף,מותר לך בכל מחשב להפעיל גם את ה VAGEX VIEWER וגם את התוסף ל FIREFOX,בו זמנית.
אבל,אם אתה מנסה ברשת ביתית (ראווטר) להשתמש בכמה מחשבים, יתנו לך באן.
נערך לאחרונה על ידי eran1243; 26-07-2011 בשעה 15:23.
כן אני משתמש בראוטר אז אולי אפשר פשוט לפתוח עוד משתמש ולשים אותו במחשב השני בבית וזה יפתור את הבעיה??
אפשר הסבר על התוסף של FireFox ?
נראה לי התוסף הזה רק הורס... בלי התוסף אני עושה משהו כמו 12 קרדיטים בדקה, איתו, אני עושה 2 קרדיטים בדקה..
למי שיש פיירפוקס יכול להוריד את התוסף מהאתר שנתתי בתגובה הראשונה(של הנושא) ובעצם מתקין את התוסף וזה נותן עוד קרדיטים
(2 קרדיטים בדקה) ובאותו זמן אפשר להפעיל גם את ה vegex viewer הרגיל ככה שמרוויחים אקסטרא
לא נראה לי שזה יתן לך כי זה אותו אייפי אם יש לך ראוטר בבית
כי אתה מפעיל רק אותו
אפשר להפעיל את שנייהם ביחד ולהרוויח יותר