דבר ראשון
בחיים אל תשאל אני לא אומר שתהיה אנס חס וחלילה אבל אל תשאל אפשר לשבת איתך כי גבר צריך להוביל להיות דומיננטי לא סמרטוט שצריך אישור אם הוא יכול לעשות משהו (לא אומר להיות מניאק אני מדבר על דברים כאלה נגיד לשבת אז אתה פשוט פותח ואז אחרי שהגעתה לHOOK POINT הנקודה שהם / היא כבר רוצים שתישאר אתה יושב ומביא זמן שיקרי או איך שלא קוראים לזה נגיד "אני חייב לזוז עוד דקה חברים שלי מחכים לי" ואז ישר ממשיך לדבר לא עוצר או שיצא מצב לא נעים.
שמע יש לך כמה אופציות או לפתוח בשאלת דעה יעני עקיף נגיד.. מי משקר יותר גברים או נשים או דברים כאלה (אל תשתמש בזה למה זה חרא פתיח סתם הבאתי לך אותו כדוגמה שתבין מה אני מדבר)
פתח משהו שקשור למצב
היא אוכלת?תראה מה היא אוכלת ופתח על זה
נגיד זיתים אם אתה ממלצר בדיוק אז בכלל יש לך בונוס אתה יכול לשאול פשוט איך המנה ומזה לפתח שיחה
אם אתה סתם עובר ליד מסעדה או בית קפה או משהו ואתה רואה אותה אוכלת זיתים אתה בא לה את יודעת מה אומרים על בנות שאוכלות זיתים? שים לב שגם יצרתה עניין על השנייה כי יצרתה סקרנות
יש לך אפשרות לפתוח ישיר
נגיד :ראיתי אותך מרחוק ואת נראית בחורה מגניבה
יש עוד מלא סוגי פתיחים אבל עצה שלי? אל תחשוב יותר מדי למיסטרי יש את חוק 3 השניות? לי יש את חוק השניה לא חושב ישר ניגש
תבין שכל שניה שאתה לא ניגש אתה מפחד יותר ויותר לגשת ובסוף אתה לא תיגש ואז סתם תאכל תסכולים למה לא ניגשתי אני אפס וכאלה אפילו שברוב המקרים אתה לא.