קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] בקשר למסך פתיחה של CPL.
    על ידי SoulMan בפורום Counter Strike
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-03-2008, 12:12
  2. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. [עזרה]בקשר להודעת פתיחה שאני נכנס למחשב..
    על ידי grimbal בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:18
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

בקשר למשפטי פתיחה ונושאי דיבור.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל בקשר למשפטי פתיחה ונושאי דיבור.

אני יודע שזה נשמע פתטי.. אבל אשמח אם תוכלו להגיד לי נגיד אני רואה מישהי ברחוב או יושבת אוכלת משהו... זה נראה הזדמנות טובה להכיר אותה לא? אבל עוד לא ייצא לי לעשות את זה. אז תוכלו אולי להגיד לי עם איזה משפטים אפשר לפתוח סט? נגיד אני רואה ילדה אוכלת ככה לבד ואני רוצה להתחיל איתה.. מה כבר אפשר להגיד לה: "היי, אפשר לשבת איתך?" ואז נגיד והיא אומרת כן.. מה אז??

אשמח אם תיתנו לי הדמייה כזו או אחרת... כי באמת שאני לא ממש מבין בזה.. הדמייה הכוונה של מישהו אחד שהולך ומנסה להתחיל או לפתח קשר עם בת או שניים שיושבות ביחד. לא יותר מ2 בנות כי אני ארגיש לא בנוח.

אני חושב שההדמיות הטובות ביותר יכולות להיות:
    הולך ברחוב ורואה מישהי יפה בתחנת אוטובוס או מחכה למשהו, ומתחיל לדבר איתה.
    רואה מישהי יושבת לאכול עם חברה או לבד ומתחיל איתה.
    נוסע באוטובוס ורואה מישהי.. ושוב מתחיל איתה.
    אם יש עוד שאתם חושבים שיכולים להיות קלים ל"מתחיל" תגידו אותם ותנו "הדמייה"

תודה רבה לכל מי שיעזור

עריכה: ראיתי שיש בנעוץ משהו שאתם רוצים קצת יותר פרטים...
    אז אני גבר מן הסתם. בן 16, לא ערס, אבל גם לא חנון, האמת שאני נראה דיי בסדר, והרבה פעמים אומרות לי הבנות במסעדה שאני עובד שאני חמוד חמוד וכאלה אפילו אחת שבאה לאכול פעם אז עובדת אחת אמרה שהיא וחברות שלה נדלקו עלי... אתם מבינים זה קצת פרטים על והסיטואציות המעטות שקרו לי.
    נערך לאחרונה על ידי iatraf332; 26-07-2011 בשעה 00:44.

2. קישורים ממומנים

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

כל כך קשה להגיד "היי, תגידי..זה טעים (מה שהיא אוכלת) ? כדי לי להזמין גם? (חיוך)"
    אחרי שתשב איתה תתחיל לשאול קצת.. תברר עם מי אתה מדבר..
    מאיפה את?
    עיראק (WHAT EVER)
    וואלה היית לי מישהי משם, ואת האמת את גם מזכירה אותה

פתח שיחה, אל תתקע, אל תגיד משפטים שהשיחה תתקע, פשוט תזרום, ותחייך כל הזמן.
    ממה אתה כל כך מפחד ? זו בסה"כ בחורה - היא בנאדם בדיוק כמוך, וגם היא מאוד אוהבת לדבר (לחפור האמת), והיא גם רוצה להכיר אנשים חדשים ואפילו לסגור איתם.

בהצלחה, דווח לנו מה הלך.
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

דבר ראשון
    בחיים אל תשאל אני לא אומר שתהיה אנס חס וחלילה אבל אל תשאל אפשר לשבת איתך כי גבר צריך להוביל להיות דומיננטי לא סמרטוט שצריך אישור אם הוא יכול לעשות משהו (לא אומר להיות מניאק אני מדבר על דברים כאלה נגיד לשבת אז אתה פשוט פותח ואז אחרי שהגעתה לHOOK POINT הנקודה שהם / היא כבר רוצים שתישאר אתה יושב ומביא זמן שיקרי או איך שלא קוראים לזה נגיד "אני חייב לזוז עוד דקה חברים שלי מחכים לי" ואז ישר ממשיך לדבר לא עוצר או שיצא מצב לא נעים.

שמע יש לך כמה אופציות או לפתוח בשאלת דעה יעני עקיף נגיד.. מי משקר יותר גברים או נשים או דברים כאלה (אל תשתמש בזה למה זה חרא פתיח סתם הבאתי לך אותו כדוגמה שתבין מה אני מדבר)

פתח משהו שקשור למצב
    היא אוכלת?תראה מה היא אוכלת ופתח על זה
    נגיד זיתים אם אתה ממלצר בדיוק אז בכלל יש לך בונוס אתה יכול לשאול פשוט איך המנה ומזה לפתח שיחה
    אם אתה סתם עובר ליד מסעדה או בית קפה או משהו ואתה רואה אותה אוכלת זיתים אתה בא לה את יודעת מה אומרים על בנות שאוכלות זיתים? שים לב שגם יצרתה עניין על השנייה כי יצרתה סקרנות

יש לך אפשרות לפתוח ישיר
    נגיד :ראיתי אותך מרחוק ואת נראית בחורה מגניבה

יש עוד מלא סוגי פתיחים אבל עצה שלי? אל תחשוב יותר מדי למיסטרי יש את חוק 3 השניות? לי יש את חוק השניה לא חושב ישר ניגש
    תבין שכל שניה שאתה לא ניגש אתה מפחד יותר ויותר לגשת ובסוף אתה לא תיגש ואז סתם תאכל תסכולים למה לא ניגשתי אני אפס וכאלה אפילו שברוב המקרים אתה לא.
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 26-07-2011 בשעה 13:35.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    דבר ראשון
    בחיים אל תשאל אני לא אומר שתהיה אנס חס וחלילה אבל אל תשאל אפשר לשבת איתך כי גבר צריך להוביל להיות דומיננטי לא סמרטוט שצריך אישור אם הוא יכול לעשות משהו (לא אומר להיות מניאק אני מדבר על דברים כאלה נגיד לשבת אז אתה פשוט פותח ואז אחרי שהגעתה לHOOK POINT הנקודה שהם / היא כבר רוצים שתישאר אתה יושב ומביא זמן שיקרי או איך שלא קוראים לזה נגיד "אני חייב לזוז עוד דקה חברים שלי מחכים לי" ואז ישר ממשיך לדבר לא עוצר או שיצא מצב לא נעים.

שמע יש לך כמה אופציות או לפתוח בשאלת דעה יעני עקיף נגיד.. מי משקר יותר גברים או נשים או דברים כאלה (אל תשתמש בזה למה זה חרא פתיח סתם הבאתי לך אותו כדוגמה שתבין מה אני מדבר)

פתח משהו שקשור למצב
    היא אוכלת?תראה מה היא אוכלת ופתח על זה
    נגיד זיתים אם אתה ממלצר בדיוק אז בכלל יש לך בונוס אתה יכול לשאול פשוט איך המנה ומזה לפתח שיחה
    אם אתה סתם עובר ליד מסעדה או בית קפה או משהו ואתה רואה אותה אוכלת זיתים אתה בא לה את יודעת מה אומרים על בנות שאוכלות זיתים? שים לב שגם יצרתה עניין על השנייה כי יצרתה סקרנות

יש לך אפשרות לפתוח ישיר
    נגיד :ראיתי אותך מרחוק ואת נראית בחורה מגניבה

יש עוד מלא סוגי פתיחים אבל עצה שלי? אל תחשוב יותר מדי למיסטרי יש את חוק 3 השניות? לי יש את חוק השניה לא חושב ישר ניגש
    תבין שכל שניה שאתה לא ניגש אתה מפחד יותר ויותר לגשת ובסוף אתה לא תיגש ואז סתם תאכל תסכולים למה לא ניגשתי אני אפס וכאלה אפילו שברוב המקרים אתה לא.
    חח שלא יהיה לנו אנס הקטע הוא לא לשאול אותה. נכון. אתה לא תשאל אותה כל דבר: "אפשר לשבת לידך? אפשר לגעת לך בכתף? אפשר לחבק אותך? אפשר לזיין אותך בכל הכח?" אתה עושה בלי לשאול ואם היא אומרת לא ומתנגדת אז אתה צריך לכבד את זה ולהפסיק. מתי שמשהו שאתה עושה לא מתאים לה היא תגיד לך.. היא יכולה לדבר. גם לי היה את ההרגל הזה פעם של לשאול דברים. לגבי כל השאר תקשיב לו הוא בנאדם חכם. פעם הבאה אני אשתמש בחוק השניה P:

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    חח שלא יהיה לנו אנס הקטע הוא לא לשאול אותה. נכון. אתה לא תשאל אותה כל דבר: "אפשר לשבת לידך? אפשר לגעת לך בכתף? אפשר לחבק אותך? אפשר לזיין אותך בכל הכח?" אתה עושה בלי לשאול ואם היא אומרת לא ומתנגדת אז אתה צריך לכבד את זה ולהפסיק. מתי שמשהו שאתה עושה לא מתאים לה היא תגיד לך.. היא יכולה לדבר. גם לי היה את ההרגל הזה פעם של לשאול דברים. לגבי כל השאר תקשיב לו הוא בנאדם חכם. פעם הבאה אני אשתמש בחוק השניה P:
    חח רק שלא יגיד שאני אמרתי לו שמותר בסוף יבואו לי שוטרים לבית "אתה עצור באשמת שידול לאונס " חחחח
    תודה אחי ומקס אמר לך כבר על יום חמישי או שאתה רוצה אני יגיד לך כבר בפרטי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    חח רק שלא יגיד שאני אמרתי לו שמותר בסוף יבואו לי שוטרים לבית "אתה עצור באשמת שידול לאונס " חחחח
    תודה אחי ומקס אמר לך כבר על יום חמישי או שאתה רוצה אני יגיד לך כבר בפרטי?

כה אל תדאג הוא אמר אבל תגיד לי בפרטי בכל זאת. מי בא וזה.. ושמעתי שדברים כאלה באמת קרו חחחחחחחח שאנשים לקחו את הפיקאפ יותר מדי... רחוק והגזימו עם זה רצח. זה למה מלא בנות מנפנפות בנים שמתחילים איתם במי קופץ יותר בחבל גברים או נשים.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 26-07-2011 בשעה 21:46.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ניסית בכלל לקרוא ספרים שאתה שואל את כל השאלות האלה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

לא.. אני לא קורא ספרים...
    אוקיי אז סיכום למה שאמרת:
    לבוא אליה, לשבת לידה ולשאול אותה משהו שקשור למה שהיא עושה: נגיד סתם יושבת, "למי אתה מחכה" נגיד אוכלת: "תגידי זה טעים? כדאי לי גם להזמין?" תוכלו להביא סיטואציות אמיתיות, או הדמיות שהיו לכם? כמו שאמרתי בהתחלה

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

יש הרבה דברים מצחיקים ברשת, תעשה חיפוש בפורום הזה

אבל אני אישית בא לבנות בחיוך " היי את נראית לי ממש מגניבה, מה השם שלך בפייסבוק\המספר שלך"

אתה יכול להגיד לה "היי נופר, מה נשמע?" היא תגיד שהיא לא נופר , ואז תמשיך לטעות בשמות ולבסוף סתם תכיר אותה...

אל תשאל למי את מחכה, זה מ-א-ו-ד מטריד

ו..תקרא ספרים

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

אני לא קורא ספרים אחי......
    תוכל להביא לי משפטי פתיחה???? ולא הבנתי מה הקשר "יש הרבה דברים מצחיקים ברשת"..
    לא הבנתי תקטע שאתה טועה בכוונה בשם...

שוב.. תנו לי הדמיות שלמות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קסם אישי, זה פשוט קצת ביטחון עצמי...

בהקשר למה שיוסי אמר לך - לחייך כל הזמן - אז לא. אל תחייך כל הזמן כמו איזה ילד בר מצווה.
    תחייך, תשדל לחייך הרבה, אבל לפעמים תהיה רציני, אם אתה תחייך כל הזמן, אתה תראה כמו אידיוט.

בסה"כ נתנו לך פה אחלה של עצות.
    עיצה אחרונה ממני, זרוםםםםםםםםם, לא משנה מה, זרוםםםםםםםםםם. אל תחשוב, כל שניה שאתה חושב ועוצר, זה עוד שעה שאתה לא ניגש אליה....

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברור שאני לא אחייך כל הזמן כמו אוטיסט..
    אבל שוב:
    "תוכל להביא לי משפטי פתיחה????
    שוב.. תנו לי הדמיות שלמות."

אני באמת צריך משפטי פתיחה! זה נשמע פתטי ודפוק לגמרי אני יודע. אבל נושאי דיבור כאלה שאפשר לדבר עליהם עם מישהי שלא מכירים. חשבתי על לשאול אותה שאלה כמו: את אוהבת לאכול בבורגראנץ'? אם היא אומרת כן (ומן הסתם מי לא אוהב) אני אשאל אותה מה היא מעדיפה וכאלה.. כי אני מבין בזה קצת חבר שלי עובד שם. או נגיד לשאול אותה מי לדעתה נוהג יותר טוב גברים או נשים? כי זה נושא שברור שהיא תגיד נשים ואפשר כזה לפתח שיחה דרכו.. תנו תגובות!

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

הקפצה

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

אני אישית אוהב ת'מישפט פתיחה הבא : הוא מתאים בעיקר למסעדות\ברים\בתי קפה\ כל מקום עם מזון.

אתה רואה מישהי מצאת חן בעינייך ? אתה רואה שגם היא פה ושם דופקת מבט ?
    תיגש לבקש קרח מהמוכר או קופאי או מלצר או מי שזה לא יהיה..
    לך אליה עם הקרח, תביט לה בעיניים, שבור את הקרח על הריצפה ותגיד לה "זה מה שישבור את הקרח בנינו".
    רוב הבנות שאני אישית ניסיתי את המשפט פתיחה הזה עליהן, אחרי שעשיתי את זה ממש צחקו וככה התחילה שיחה יותר זורמת בצחוקים ולא רצינית.
    בנות אוהבות לצחוק, הן אוהבות שהגבר מצחיק אותן, לפחות זה מה שאני עושה ואני דיי מצליח בזה..
    הקטע כאן זה לזרום ולא להיתקע, שלא תיהיה את השתיקה הזאת שאף אחד לא רוצה להגיע אליה.

נתתי לך כאן אחלה סיטואציה משם אתה יכול לקחת את זה לאן שאתה רוצה.
    להציג את עצמך, לפתוח בישירות שאת ניראת טוב ובלה בלה בלה.. לפתוח בעקיפין.. לשבת סתם דבר, לצחוק ולקבל מספר פלאפון בסוף.

אם אתה רוצה עוד הרחבה תגיד לי ואני אנסה לעזור לך.

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

אם כבר קרח, יש לי משהו יותר טוב :

מזמין מים (או כל דבר אחר) עם הרבה קרח.

בא אליה מאחורה (נגיד היא יושבת על הבר) ושם לה קוביית קרח בחולצה,

היא תתחיל לצעוק וכאלה, אולי לקלל אותך ואולי תגיב חיובי.
    בכל מקרה תכיר אותה, אפשר להגיד שהיא ממש דומה לאחותך\ידידה שלך מאחורה

וכבר תזרום עם איזה משפט\רוטינה אחרת.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect