תשמעו יש 300 מאמרים ברשת, 30 ספרים ואלפי פוסטים
אין לי כוח לקרוא את כל הדברים האלו, אז ממה אני צריך להתחיל? (תביאו לינק אם אפשר בבקשה)
תודה
תשמעו יש 300 מאמרים ברשת, 30 ספרים ואלפי פוסטים
אין לי כוח לקרוא את כל הדברים האלו, אז ממה אני צריך להתחיל? (תביאו לינק אם אפשר בבקשה)
תודה
|
|
יש הרבה דרכים להתחיל. שיטה טובה היא לקחת תוכנית כמו DC או סטיילייף צ'אלנץ' בשביל להתרגל לצאת החוצה, להכיר אנשים ולפתוח סטים.
בכל מיקרה, מומלץ לקרוא איזה ספר רציני, ולבצע את מה שהוא אומר שם. מה הכוונה? נגיד קראת את מג'יק בולטס, אז אתה יוצא לשטח ועובד על פתיחים, הלך לך, אתה עובד על מעבר לשיחה, ועל משיכה, וככה מתקדם. אל סתם תקרא הכל ותקווה לנס כי לא יצא מזה כלום.
הכי חשוב זה לצאת לשטח ולהתאמן. נגיד קראת מאמר כלשהו, לא משנה מה הוא, צא החוצה באותו היום, או מחר מקסימום ותיישם. רק ככה תתקדם.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תרפרף פה בפורום וחפש מה שמתאים לך.
בתכלס ,לא צריך לקרוא הרבה בשביל להצליח. טיפה הבנה , טיפה עידוד ומוטיבציה AND YOU READY TO GO
עריכה:
ביקשת קישור ,
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=897
תתחיל מהנעוצים.
לא חובה לקרוא עד הסוף. כשאתה מרגיש שהספיק לך ,תפסיק.
אל תימשך לתוך כל החקירה של התחום , כי זה חור שחור. קרא קצת וצא החוצה לתרגל.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 27-07-2011 בשעה 01:41.
הייתי פה.
ממליץ לך על שני ספרים שעזרו לי מאוד:
StyleLife Challenge
Mystery Method- the venusian arts handbook
בתכלס, אם אין לך כוח לקרוא וללמוד, אז יש 2 אפשרויות:
1. אתה עצלן ולא ילך לך בתחום.
2. אתה רוצה לסנן את הדברים הפחות חשובים עבורך - תעשה רשימה של דברים בך שאתה חושב שאתה צריך לשפר, ותקרא מאמרים עליהם.
באופן כללי, ממליץ לך לקרוא המאמרים בפרוייקט שלי ותקרא איזה ספר של אחד המאסטרים.
קודם כל תבין דבר כזה:
אומנות הפיתוי מתחלקת לשני חלקים עיקריים ,איינר גיים ואווטר גיים.
איינג גיים כמו שזה נשמע,זה הגיים הפנימי,כל האמונות המגבילות שיש לך,האמונה העצמית שלך,הביטחון העצמי,ראיית העולם,המחשבות וכל מה שמתחולל בתוכך.
אווטר גיים זה הגיים החיצוני שלך,כל שאר הדברים קשורים לזה ,מראה,תנועות,דברים שאתה אומר וכל מה שאתה גורם לבחורה ולאנשים סביבך להרגיש.
אני ממליץ לך,לפני שאתה מתחיל לקרוא ספרים ענקיים של "איך להכניס את אשת חלומותיך למיטה ולעשות שכיבות שמיכה עם הזין" להתחיל לעבוד קצת על האיינר גיים שלך,תקרא קצת על אמונות מגבילות,תבחן את עצמך אם יש לך (כמעט בטוח שיש) תעבוד על הביטחון העצמי שלך.
אחרי שהתחלת לקחת צעד אחד קטן באינר גיים,תיכנס קצת לאווטר גיים,ההתקדמות שלך תהיה הרבה יותר מהירה.
*משהו חשוב מאוד מאוד מאוד !!! אל תקרא במשך תקופה ורק אז אחרי שאתה אוחז בביצים תצא החוצה ותתחיל עם בנות,זה יעשה לך בלאגן מטורף עם כל החומר שתקרא,אתה תיגש למישהי ולא תצליח להבין בכלל מה קורה ובמה להשתמש ואיך וכמה ולמה ,קודם תקרא קצת,תצא לשטח,תקרא עוד קצת ותצא לשטח עוד הרבה ,80 אחוז מההתפתחות שלך היא בשטח*